Güncellemeler
+1 yıl
Kızlar bizim aileler çok yakın ve biz gizli sevgiliydik zaten cumartesi günü bu kız bize gelicek annesinle ne yapmalıyım
6 aylık bir ilişkiydi ama son 2 ay bana geç cevap veriyodu hatta aktif olup yine yazmıyordu uyardım düzelmedi geçen hafta ayrıldım sonra 1 gün geçti erkek falan ekledi onlarla konuşuyormuş işte onu bi şekilde öğredim arkadaşçaymış da erkek ekleyip sıfırdan kim konuşup arkadaş olabilir ki bugünde bana yazdı bi ilaç sordu sonra görüldü attı amacı ne bunun ne bu tavırlar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Ne ilacı sordu kız senden soğumuş uzak dur yenisini bul kıskandır
Cilt spreyi benim abim kullanırdı hep sorardı o bu sefer yine sordu ben cevap verdim görüldü tüm gün aktif oldu ama yazmadı o dediğim 2 aydada böyleydi yazmıyordu ama ayrıldığımız gibi erkek ekleyip onlara yazıyor daha tanımadığı birine yazıyor çok canımı yaktı ne yapacağımı şaşırdım
Sende yazma sende görüldü at
Yazarsa ben dicem hemen erkek ekleyip böyle yaptın falan dicem yaptıklarını yüzüne vurup engellicem sonra ne yaparsa yapsın o erkeklerle flörtleşirken benim ne çektiğimi bi ben bi Allah bilir
Senin gibi seven bir erkek çıkmadı hiç karşıma hep böyle kaşarların karşısına çıkıyor
Fake hesap açıp buna bir ayar ver böyle intikamda almış olursun
İntikam cidden istemiyorum yeterince zarar verdi bana bide ordan uğraşmak istemiyorum ben Allah'a havale ediyorum onu dediğim gibi yazarsada öyle dedim engellerim kaybeden o ben cidden onu o olduğu için sevdim dokunmadım bile ona o kalbi için sevdim ama şimdi gidip tanımadığı erkeklerle konuşuyor ben ona 2 yılımı verdim o bana yazmadı aktifti yazmıyodu şimdi o erkeklere yazıyor ama devir doğru düzgün değil onu kullanıcak bi erkek çıkar sonra terk eder o zaman anlar değerimi kaybeden o ben zaten bitmesin diye 2 ay uyardım düzel dedim o takmadı bile ama cidden çok canımı yaktı bu yaptıkları dicek bişede yok fazla
Sonuna kadar haklısınız
Hayır bide diyomuş arkadaşça konuşuyoruz arkadaşça konuşucaksan kızlarla konul değilmi erkekle arkadaşça ayrı kızla arkadaşça ayrı mı oluyor diyomuş işte her gşn naber nasılsın öyle konuşuyoruz ya bence flörtleşmedir bu şimdi mesela senden ayrıldı diyelim arkadaşça konuşmak için gidip erkek mi eklersin yoksa arkadaşça kızlarla mı konuşursun bildiğin dalga geçiyor flörtleşiyorum da demiyor
Uzak dur en iyisi
Dün ona mesaj attım dedim erkeklere yazmak için mi bu noktaya getirdin hiç çabalamadın ben hatanı anlarsın dönersin diye bekledim sen gidip erkeklerle konuştun hemen bu yaptığın karaktersizlikdir dedim oda sandığın bişe yok ben onlarla öyle konuşmuyorum arkadaşça konuşuyorum bir şey hissetmiyorum yaşadıklarımıza saygım var unutmadım daha dedi bende senin ilişkimize saygın yoktu olsa uğraşır çabalardın dedim hayla aynı şeyleri diyosun ister hisset ister hissetme sana kalmış dedim oda tamam dedi engelledim içimi dökmek istedim yani
Engele bidahada bisey yazma hayatina odaklan
Böyle kizlardan hayr gelmez
Ben aslında ortak arkadaşımızdan öğrendim baktım erkek ekliyo dedim daha yeni ayrıldık konuşuyomu dedüm evet konuşuyor ama arkadaşça naber nasılsın bugün ne yaptın falan konuşuyorlar dedi ama arkadaşça olabilirmi sonuçta tanımadığı birini ekleyip gün içinde konuşuyo anlatıyo flört değil mi bu bide ayrıldıktan hemen sonra yaptı bunu ben bugün yazdığında dicektim niye yaptın erkek ekledin hemen konuştun diye ama görüldü atınca demek istemedim
Abicim o. punun tekiymiş işte engelle sende ne cevap vsriypsun hala
Yani ben kime dediysem normal karşıladı ama normal değil demi ayrıldıktan hemen sonra erkek ekleyip konuşması hani bilmiyorum ama şimdi bir erkeğe hiç yazmasan sıfırdan yazsan arkadaş mı olursun ne konuşuyormuş dedim naber nasılsın iyi misin falan arkadaşça dedi ama bunu arkadaşı dedi arkadaşça olabilir mi bilmiyorum ama asıl üzen şey bana 2 ay boyunca yazmadı geç yazdı şimdi o çocuklara yazıyor keşke biraz daha geçseydi belki bu kadar üzülmezdim bana flört gibi geldi bilmiyorum
Bende sevgilimden ayrıldım gidipte erkeklere koşmadım arkadaşca konuşsa kızlarla konuşur dimi akıl var mantık var aktif olup yazmamasının nedenide boynuzluyormuş seni besbelli o normal karşılayanlarda gvat falan galiba
Yani neden erkeklerle konuşsun ki doğru diyosun çünkü bişe daha dicem ayrılmışsın ya ondan önce Ahmet diye arkadaşın var diyelim instada ekli hiç konuşmuyosun ayrıldın direk onla her gün konuşmaya başlıyorum nasılsın diyosun naber diyosun oda sana aynı gün içinde ne yaptığını konuşuyorsun bu arkadaşça mı olur flört mü
Bence onunla konuşuyordu bile belki sürekli aktifti diyorsjn kızda erkekte sevgili olmayacağı kimseyle hergün konuşmaz en azından ben asla konuşmam tabiki flört saçma sapan iyi düşünüp saf olma
Of canım çok yanıyor ya neden böyle yapar ki bi insan ayıptır bu ayrıldığın gibi olmazki bi adabı vardır bu aldatmaya girer benim gözümde
Ayrılmışsın boş ver etsene ne halt yerse yesin her böyle pisliğe canını yakma boş ver benşmde başıma geldi ama o zamanlar üzüldüğümü düşününce ne enayiymişim diyorjm
Daha yeni diye böyleyimdir 1 hafta oldu çünkü zamanla elbet düzelirim ama unutmam bu yaptığını
1 haftaysa tabi çok yeni ama onun pisliğini sindirip affedeyim deme
Hayır zaten olurda yazarsa Dicem noldu ayrıldığım gibi yazdığın erkekler mi konuşmayı kesti dicem sonra içimi dökücem bu yaptıklarınla ilgili engellicem
Sal oglum. Sakamisin
Ayrıldım zaten de hemen yapılır mı bu daha yeni ayrılmışız hemen erkek ekleyip konuşulur mu sevgiliyken bana yazmayan kız şimdi onlara yazıyor bide arkadaşça diyor ya hayır hiç yazmadığın bi erkeğe birden yazmaya başlasam her gin konuşsan flörtleşmedir bu arkadaşça olmazki dalga geçiyor bildiğin hayır yokluktamısın sen ki hemen gidip erkeklere yazıyon bu olur mu ayıp yani
Ee yani. Hani az mantik. Sorman bile hata
Bide demiş ben bişe hissetmiyorum arkadaş ötesi değil falan diye e niye konuşuyorsun her gün, arkadaşça konuşucaksan kız arkadaşlarınla konuş niye erkek ekleyip konuşuyorsun ki bildiğin flörtleşiyor işte neyse kendi kalitesizliğini belli etti Allah'a havale ederim ben
Gel senlede bn konuşuyum ablam
Olay birisinle konuşmak değil ki yani yapılmıcak bir şey herşeyin bi adabı var derler ya öyle işte hemen yapması kafada şunu oluşturuyor bu kız beni hiç sevmemiş ayrılmamı beklemiş şimdide diğer erkekle flörtleşiyor ben umrunda bile değilim yani biraz desteğe ihtiyacım vardı hepinize teşekkür ederim cidden çünkü kime dediysem ayrılmışsın yapar falan dedi evet konulur eder ama hemen olunca normal gelmiyor bana