Ondan hoşlanıyordum söyleyemedim çok içimde kaldı parkta görmüştüm ilk defa bakışma falan olmuştu ismini bulup eklemiştim o beni bulamaz diye isteğimi kabul etmişti sonradan anlamadan çıkardı beni takipten mesaj atmaya cesaret edemedim hala düşünüyorum hislerimi biliyor mu bilmiyor mu diye ani bi anda kötü bir hata yaptım arkadaşları ekliydi bende bende arkadaşlarına mı söylesem diye düşündüm bi gün bi arkadaşını gördüm arkasından bağırdım. Sonra anladım ki hataydı saçma sapan bir şey yapmıştım. Ondan sonra da istek ve mesaj attım hiçbirine bakmadı. İsteği de sildi. Şimdi kendimi geri çektim onun hisleri varsa zaten gelir dedim ama hiçbir adım atmadı bana. Öyle kötü bir kız da değilim sakinim ağır başlıyım. Hatta ilk parkta bakışırken kavga çıkarmışlardı uzaktan da olsa duymuştum. O kız bana bakıyor sana bakmıyor falan filan denmişti.
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Bu tür duygusal durumlar gerçekten karmaşık olabilir. İletişim kurmaktan korktuğunuzu anlıyorum, ancak belki de cesaretinizi toplamak ve hislerinizi açıkça ifade etmek, bu durumu daha anlaşılır hale getirebilir. İsterseniz bir gün samimi bir şekilde ona yazabilir ve olanları açıkça anlatabilirsiniz. Sonuçta, duygusal açıdan dürüst olmak ve hislerinizi ifade etmek, sağlıklı bir ilişkinin temelidir. Unutmayın, herkes hata yapabilir ve bu tür durumlar ilişkileri geliştirme fırsatı sunabilir.
Uzun mesajı erkekler okumuyor diye bi ifade geziyor ortalıkta ve kendi saygımdan çok ödün verdiğimi düşünüyorum o biraz kapalı oynadı hislerini yani baktı güldü bana hafif hafif fotomu da beğendi ama
Anlayamadım yani şu anda da kafam karışık bilmiyorum o mesajı atmalı mıyım düşüncesi var
Yok burdan sordum ya gerek yok özele rahatsızlık duyacağım da bir konu yok zaten hepsi bu konunun
Kendine bir düzen kur saçlarını bağla topla biraz ağır başlı ol kimsenin peşinden koşma
Zaten öyle bi kızım karşıdan da belli oluyor hoşlandığım çocuk da öyleydi o yüzden de bana karşı pas vermiş olabilir diyorum ama yani aniden beni çıkardı takipten falan 20 gün ekli kaldık sonra ben bi hata yaptım işte şu an o hatadan dolayı mı bana soğuk davranıyor anlayamadım
Hislerimi biliyor mu bilmiyorsa bari keşke haberi olsaydı diyorum
Biri sana sürekli bakıyorsa hisleri vardır iyi veya kötü bunu bilemezsin
Hımm bir erkek baya bi bakıştıysa vardır yani dimi hisleri ama o ilk baştaydı yani sonra bu şeyler olunca bakmamaya başladı işte onu üzdüm mü diye kırdım mı acaba diye düşün
Düşünüyorum*
Beklemek ertelemek zaman kaybıdır hislerini belli ermek daima daha iyidir fazla üzülmeni engeller erteledikçe duygularını hatta hayallerini ona göre şekillendirirsin bu dinlediğin müziklere kadar gider kendini unutursun
Tam olarak böyle oldu ama fazlaca yaptım adım diye düşünüyorum istese kabul ederdi beni diye yani deneyebilirdik hemen tanımadan beni reddetmesi saçma geliyor (takipten çıkardı) yani bi mesaj atmamı bile beklemedi 20 gün kadar kalmıştı ondan sonra o da bir daha adım atmadı demek ki merak etmiyor
İnsan davranışları tuhaftır bir bakarsın sana dönmüş ama sen başka bir evreye girmiş olursun bu sefer sen istemezsin
Evet doğru diyorsunuz peki size bir şey sorabilir miyim son kez
Evet
Sizce hoşlandığım çocuk benim hatamı affederse yani küçük görürse kendi kendine düşünüp ben bir şey yapmazsam onun bana adım atma ihtimali var mıdır sizce
İhtimaller her zaman vardır ama ne olacağını zaman gösterir
Yani evet o zaman ben biraz bekliyim en iyisi.. peki teşekkür ediyorum iyi akşamlar..
Size de iyi geceler.. teşekkür etmene gerek yoktu
Gitme enayi olma
Yani enayilikten değil seviyorum aşığım hatta ondan başka kimseyi düşünemiyorum ama kendi saygımdan da ödün vermek istemiyorum o çok kapalı gösterdi duygularını gösterirken
Ama hatalıyım bi yandan da
Hatamı da söylemek istiyorum asıl amacımın ona ulaşmak olduğunu
Keyfin bilir