peki bişey soracam ayrılma sebebiniz neydi mesela eğer çocuk seni yarı yolda bıraktıysa annene şunu diyebilrsin '' kendi kızını yarı yolda bırakıp canını yakan çocuğun babasıyla evlenmek istiyosun? sence babası çocuğundan farklı olabilir mi? '' gibi bir şey söyleyebilrsin
benim tavsiyem annenle konuşup onu ikna etmen ama ben olsa şunu yapardım '' nasıl olsa benim yaşadığımı sende yaşıyacan ne halin varsa gör '' diyip çıkıp giderdim gerekirse parkta uyurdum yinede dönmezdim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
valla tavsiye vermek gibi olmasın ama ben olsam annemden ayrılırdım
Yok haklısın çok kırıldım
peki bişey soracam ayrılma sebebiniz neydi mesela eğer çocuk seni yarı yolda bıraktıysa annene şunu diyebilrsin '' kendi kızını yarı yolda bırakıp canını yakan çocuğun babasıyla evlenmek istiyosun? sence babası çocuğundan farklı olabilir mi? '' gibi bir şey söyleyebilrsin
Yarı yolda bırakmış sayılmaz barışmak konuşmak istedi inat edip buluşmaya gitmedim
Ama seviyordum belki de seviyorum bilmiyorum
benim tavsiyem annenle konuşup onu ikna etmen ama ben olsa şunu yapardım '' nasıl olsa benim yaşadığımı sende yaşıyacan ne halin varsa gör '' diyip çıkıp giderdim gerekirse parkta uyurdum yinede dönmezdim
Annenin haberi yok değil mi eski sevgilinin babası olduğundan?
Var elin oğluyla fingirdeşirken bana mı sordun dedi
Nikahda keramet vardır
Boş konuşma eski sevgilimle kardeş mi olacağım
Sizde evlenin çift düğün yapın 😂
Saçmalıyorsun bence
Neden ayrıldınız peki
Ergenlik diyelim
Hep ergenlik zaten aklı başında insan yok
17 18 2 sene çıktık sorma sorma 😂
Ana gibi ana 😂 söyle baska herifle fingirdessin
Oğlu eski sevgilim dedim anlattım elin oğluyla fingirdeşirken bana mı sordun dedi
Iste bende o yüzden diyorum ki, sende annene “erkek kitligi yok baska adamla fingirdes“ diyebilirsin. Exle akrabaligi kim ister
Bu nasıl denk gelir ya saçma trol müsün
Yaşadığım yer çok güzel bilmiyorum
Çok küçük
İmm e şimdi siz üvey kardeş mi olcaksınız aynı evde olmaz ki
Sıkıntı olur sonra
Kardeş falan deme
Ben onunla kardeş falan olmam
Kötü mü bitmişti yoksa sonuçta eski sevgilin tabi o ne diyor peki nu ise
Ne annen annem olabilirsin ne babam baban olabilir bizim geçmişimiz farklı aile olamayız ben sana kardeşim diyemem bu işi çöz dedi bana attı işi
Hadi ya kendi de uğraşsın
Bana dedi ki eğer bu işi çözemezsen yarım kalan işimi bitiririm * sene kardeş olamayız dedi
Lisede minik bir şey yaşamıştık
Ne yaşamıştınız öyle bir saçmalık mı var ya kardeş oluyorsun
Sev. ştik ama biz
Tamam ama artık kardeşin olursa olmaz öyle bişey yani boş konuşmuş
Sanmıyorum yaklaşırsa duramam
Ne diyim artık akıl fikir versn
anneni vazgeçirebilirim
Sanmıyorum
benim için çok kolay
şans kırmet
Hayır yok öyle bir şey
istemiyon mu