Selam millet! Eski sevgilinizden haberiniz var mı? Gizli gizli takip ediyor musunuz ne haltlar karıştırdığını? Benim ki sürekli rahip değilim diyordu kesin birileri ile fingirdiyordur 😀
Eski sevgilinizden haberiniz var mı, gizli gizli takip ediyor musunuz ne yaptığını?
Sevgilim hiç olmadı, sevdiğim aşık olduğum peşinde koştuğum kızlar oldu ama hayır hiçbirini gizli gizli takip etmiyorum ne yaparsa yapsınlar benden uzak dursunlar yeter
Eski sevgilim hiç olmadı maalesef.. olsa da zaten ben takip etmezdim yani benim için bir ilişki zaten bitmişse mutlaka bir nedeni vardır bir daha hiç bir şekilde takip etmem ya da barışmam ya da affetmem. ama günümüzde çoğu kişi eski sevgilisine takıntılı bunu da en çok kızlar yapıyor yaşı küçük olan kızlar ayrılamıyor ya da saplantıya dönüştürüyorlar duygularını :D
Yoooook annem yok Allah korusun 🤦♂️😂 Bir önceki hariç hepsi mutlu olsun. Allah bi önceki hariç hepsinin bahtını, kaderini güzel etsin. Ama o bi önceki. Sürüm sürüm sürünsün inşallah. Sjsjsjsjs
Öfff çok fena bi durum. Tam bir kısır döngü. Kendi saygınlığımı bu kadar ayaklar altına aldığım başka bir dönem hiç olmamıştır. Şimdi bana kattığı şeylere bakıyorum. Asla eyvallahım yok artık. Yani kendime saygımı yitireceğim herhangi bir hareketini görürsem anında müdahale ediyorum. Bi yandan bana çok iyi ders oldu. Fakat içinde bulunduğum o yıllar tam bir işkenceymiş 🤦♂️
@lotus-patra İnan bana bu hiç goygoy yapılacak bir durum değil. Bi tık sonrasında şizofreni olmaya kadar götürür insanı. Allah düşmanımın başına vermesin. Sen yine gül, eğlen ama sakın başına gelmesin 😂
Sanaldan tanıştık önce o sevdi ben umursamadım şimdi ben seviyorum o umursamıyor köpek oldum resmen buraya geldi buluşmaya gidemedim öyle bi yalan söyledim ki ona duysa yıllarca komada kalır o da beni az üzmedi şimdi ne yapıyor acaba kulakları çınlasın Mustafa 😒😕
Ne yaptığını şu an nerede olduğunu açıkçası bilmiyorum. Gerekli bir bilgi olduğunu da düşünmüyorum sonuçta herkes kendi yolunda ne yapmak istiyorsa yapsın umurumda değil
Yüzlerce kelime yazıp silmek sanırım ilk defa bu yorumda bunu basardim çünkü ne aklimdakileri kimse anlayacak ne kalbimdekileri adı iki hece dudaklarımda muhurledigim gizli sevda 😢
Takip etme gibi bir duruma girmedim. İnan umrumda bile değil
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
kimle oldğnu bilmiyorum. bilmeme de gerek yok. aylar önce fake hesaptan eklemiştim hala duruyor. denk geldiğimde bakıyorum da çok da gerek yok yani özellikle açıp bakmıyorum. ona karşı hiçbir şey hissetmiyorum onu asla görmesem de bir şey değişmez benim için
Eski sevgilimle bir hesaptan takiplesiyormuşum ama fake hesabiymis canım hala ne yaptığımı görmeye kiminle olduguma bakiyormus onuda engelledim psikopat herif
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Hayır yok, Mimar Simge buralarda mısın KS den tanışmıştım