+1 yılGünaydın,
Annesiyle güzel saygılı geçinen, seven gerektiğinde annesinin fikrini alan ama son kararı kendisi söyleyen kendi ayakları üzerinde duran erkekten olur. Çünkü o anne sevgiyi merhameti şefkati kadınlara nasıl davranması gerektiğini öğretir oğluna , Ayakları üzerinde dimdik durmayı da.
Anneye düşkünlük olabilir saygıda kusur etmesin ama aşırı derecede, her şeyi annesine soracaksa sıkıntı. Kendisi bir birey olamamışken ana kuzusu erkek nasıl yuva kurabilir? Mühim olan aradaki dengeyi koruyabiliyor mu sorusu.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Anne sevgisini anlarım. Annesine düşkün olmasına da çünkü onu doğuran büyüten seven ilgilenen kadına düşkün olmasını anlayabilirim. Tabi annesi onun hayatına gereğinden fazla müdahale ediyorsa, erkekte buna karşı gelmiyorsa erkek erkeksi yanı kalmamışsa evlenilmez.
10 Yorumla
+1 yılBulun böyle birini evlenin işte her kadının asıl istediği erkek bu ama illa zor olanı isteyip değiştirme peşindesiniz annesine bağlı erkek sana da bağlı olur kadınlar kendini tamirci sanmaktan vazgeçip özünde ne istediğini bilse zaten gerçeği görecekler bu erkekler içinde geçerli geyşa ruhlu kadın ister asıl benlik ama şekilcilik baskısı hepsini istemedikleri kadına itmiştir...
Güçlü kadın, zeki kadın cool kadın adına ne dersen de asıl fıtrat kendi eril enerjisini açığa çıkaran itaat eden geyşa ruhlu kadını ister
21 Yorumla
+1 yılYa bu konuyu çok fazla abartıyorsunuz gerçekten hangi insan annesine düşkün değil ki kızlardan annesine düşkün benim yengem evlendi evleneli evinde ne oluyorsa annesini anlatıyor yani annesini düşkün olmayan erkek yok ama dengeyi iyi koruması gerekiyor,
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
28Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 7,7b cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba,
Annesine düşkün sözünden çıkmayan erkek ve kız ile evlenilir ama anne kuzusu ana kuzusu erkek ve kız ile evlenilmez!
Allah'ın rızası anne babanın rızasındadır.
Allah'ın öfkeside anne ve babanın öfkesindedir, hadisi şerif...
Anne ve babaya öf bile deme ve onları azarlama; onlara güzel söz söyle...36 Yorumla- +1 yıl
Ana kuzusu ile düşkünlük aynı şeyi ifade etmiyor mu?
- +1 yıl
Bence etmiyor 😅
Ben anneme düşkün bir insanım. Annemin sözünü dinlerim ama annem olduğu için dinlerim, büyüklere büyüklerimize saygı,
Geçen gün okulun kapısının kilidini kırıyordum zinciri kesiyordum annem camdan bağırdı çağırdı aşağı geldi yapma dedi sen karışma anne dedim 😅
Ana kuzusu anne kuzusu ya da süt çocuğu değilim 😅
İşimde gücümde adamım hayatıma karışamaz en ufak istediğimi yaparım 😅
Aşkıma hiç karışamaz 😅
Evlenirsem evime karışamaz 😅
Ev içinde sözünü dinlerim bardak tabak çay getir sofrayı topla işlerine yardım ederim
- +1 yıl
Anne sevilir sayılır düşkün olmak sanki başka bir anlam taşıyor gibi geldi bana 🙄
- +1 yıl
Yok yok. Ben sevdiğime sevdiklerime düşkünümdür.
Laf olsun diye sevmem, lafta sözde kalmaz sevgim, icraat vardır,
Seviyorsan göstereceksin 😅
Lafta herkes sever seviyor...
Katılmıyorum 😅
Ben anne kuzusu değilim 😅 - +1 yıl
Teşekkür ederim katılıyorum
- Aşk İlişkileri konusunda 21,8b cevap paylaştı.
u +1 yılEvlenilmez. Annesine düşkün olması sorun değil ama sözünden çıkmayan birinden hiç bir şey olmaz.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 269,5b cevap paylaştı.
u +1 yılBence evlenilmez. yani ben eşime her şeyden çok değer veririm. benim hayatımda önceliğim her zaman eşim olur.. tabi ki de insan annesini de sever ama aşırı düşkün olması bu sefer kadını mutsuz eder.. yine de Her ilişkinin temelinde iki kişinin birbirini anlaması, saygı göstermesi ve uyum içinde yaşaması önemlidir. Bir kişinin ailesine olan bağlılık veya ilişkide aile ile nasıl bir ilişki sürdüreceği, kişinin değerlerine, kültürel arka planına ve önceliklerine bağlı olarak değişebilir.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. Evlenmeden önce anneme dedim mi eşimle kavga edersen kim haklı diye bakmam onun tarafını tutarım. Neticede ben eşimle aynı yatağa gireceğim, eşimle aynı evde yaşayacağım. Tarafım belli , Asla arada kalmam.
20 yıl oldu tek bir kez kötü olmadılar 😂😂😂37 Yorumla- +1 yıl
Maşallah
- +1 yıl
Aynen öyle.
Tebrik ediyorum seni perlacım.
KSnin ortasına örnek erkek diye asmak istedim seni şu anda 😂 - +1 yıl
🤣🤣 Deli ya
Ben anneme düşkünüm çünkü bu güne kadar beni baktı büyüttü ben doğduğum günden beri evde hapis oldu ama zamanı gelince ondan ayrılmasını da bileceğim 🥺
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılBu soruyu kendinize sormadan önce neden benim için Annesinin kalbini kırsın? beni özel kılan ne onun için diye sormak lazım yine kendinize?
113 Yorumla- +1 yıl
@çilek599 katılıyorum ✌️
- +1 yıl
Onun için işin çok başından bazı muhattaplıkları ve buna bağlı olarak beklentileri düşük tutmak lazım, hem anlı şanlı düğü isteyip hemde bunları bekleyemezsiniz hiç bir oğlan anası yemez bunu
- +1 yıl
Her kadın en iyi şekilde evlenmek ister bunun annesi ile ne alakası var.
@çilek599' un demek istediği çok farklı.
Erkeğin annesi ile eşinin arasında kalmayacak olgunlukta ve zekada olması gerektiğini söylemek istedi.
Annesine de saygısızlık etmesin ama eşini de sahipsiz bırakmasın dedi.
Son derece de haklı bir yorumdu bence. - +1 yıl
@çilek599 Hamama giren terler şeklinde düşünüyorum. Bazı beklentilerin karşılanması ile ilgili aile büyüklerinin devreye girmesi kaçınılmaz olduğunda maddi açıdan özellikle çiiftlerin ilişkilerinede müdehale etmeyi kendilerine hak görürler. Doğrusu yanlışı başka bir konu ama ülkemizde bunun başka türlü işlediğine şahit olamazsınız büyük istisna olur. hayaller hayatlar durumu var yani. İzole bri ilişki istiyrosanz izole bir şekilde evlemeniz gerekiyor en başından o zaman herkes yerini haddini biliyor. başka şekildede çözülmüyor bence.
- +1 yıl
Tamam işte hamama giren terler madem kendine gelin alıyor madem oğlunu evlendiriyor o zaman düğünde yapacak her şey yapacak geçinip mutlu olmaları içinde karışmayacak küpeli birisi olarak düşüncenizi çok farklı buldum :)) işin şakası ama dediğinizi anladım maddi anlamda onlara masraf ettirince onlara hayatımıza karışma hakkı vermiş oluyoruz doğru diyorsun ama işte bu hakkı kendinde görmesini yanlış buluyorum.
- +1 yıl
@çilek599 😉 Ben TÜRK OĞLU TÜRKÜM ailemin de tek erkek çocuğuyum. Bu bir TÜRK töresidir. Türk töresinde soyunuzu devam ettirebilecek ailenin tek erkek çocuğu olduğunuzu simgeler. Diğer konu ile ilgili yapacak bir şey yok. Annesini kırıp inciten adamdanda kimseye hayır gelmez.
- +1 yıl
Aşk İlişkileri konusunda 9b cevap paylaştı. Kreş çıkışından alınır annesinin yanına bırakılır en fazla
11 Yorumla- +1 yıl
😂😂 Mantıklı
Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı. Anne kuzusu kıvamında değilse annesine saygı duyan bana da duyar diye bakabilirim.. ama yine de herkesin yeri ayrı ikilik olabilecek şeyler yapmadığı sürece…
10 YorumlaAnnesine değer veren, ona saygı gösteren ve onu seven bir erkek diğer kadınlara da saygı gösterir yani annesine düşkün biri ile evlenirim elbette ama aşırı ana kuzusu bir erkekle de yapamam açıkçası.
15 Yorumla- +1 yıl
sen öyle san
- +1 yıl
bizaat yaşayınca anlarsın
- +1 yıl
sırf bu yüzden boşanan kaç tane çift var ana kuzusu demek diğer kadınlara saygı sevgi gösteriyor anlamına gelmiyor her konuda annesini destekliyor onu önde tutuyor ona inanıyor demek
- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılAnnesine düşkün olması sıkıntı değil, sevsin annesini saygı duysun zaten de sözünden çıkmaması sürekli akıl hocasının olması çok çekici gelmiyor bana, kabul etmem.🙃
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Yok asla. En uzak durulması gereken erkek tipidir. Yanından geçmeyeceksin, aynı masada bile oturmamak lazım sjsjsjd
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 8,9b cevap paylaştı. Anneleri üzmek iyi değildir.. bunu en iyi kadınların anlaması lazım.
Zira hepsi potansiyel kayınvalidedir/adayıdır.
10 YorumlaNet hayır. O anasının dibinden ayrılmasın. Kendisine azıcık sevgisi saygısı olan böylesiyle evlenmez.
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılAnnesinin buyruğu altında yetişmiş ve onun fikirleriyle karar veren, rotasına göre yaprak gibi savrulan bir erkeğin toksikliğini geçtim, olgun ve aklı başında biri olduğunu dusunmemem bile onunla birlikte olmamama yeter.
10 Yorumla
+1 yılAnnesini seven saygı duyan biri eşine de aynı özeni gösterir diye düşünüyorum. Yalnız kişiliği oturmuş olmalı ki aksi bir durum yaşanmasın..
10 YorumlaEvlenilmez kesinlikle. Ne videolar var düğün pastasını ilk annesine yediren falan. Gördüğünüz gibi kaçın kızlar
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 932 cevap paylaştı.
+1 yılAllah korusun. Aileye aşırı düşkünlük bir çok evliliğin bitimine neden oluyor
20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 8,8b cevap paylaştı.
+1 yılAna kuzusu erkekler mümkünse annesinin yamacında kalsın
20 Yorumla
+1 yılEvlenilmez. Kendi kararlarını verebilen, dengeyi kurabilen bir olması gerekir.
20 YorumlaÇok anne kuzusu olursa annesi çok doldurur bana karşı bilemiyorum
10 Yorumla
+1 yılEvlenilmemesi gereken erkek. Git ananla evlen derim.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,3b cevap paylaştı.
+1 yılEvlenilmez. Net. Annesine saygılı olması, annesine bağlı olması ayrı konu.
11 Yorumla- +1 yıl
Annesinin, hatta ailesinin sözünden çıkmayan, kendi iradesiyle karar alamayan kadınla da evlenilmez.
+1 yılErkek gibi gelmezki bana o kişi..
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılErkek denmez ki ona.
Yani benim işime etmez o halde zktirsin10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı. Annesine düşkün olabilir ama sözünden cikmayanla olmaz karşındakinin kendi düşünceleri olan kendi fikirleriyle hayatını sürdüren bir birey olmasını ve bunu da kendi çocuklarına asilamasini isterim.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 8,4b cevap paylaştı. Annenin yeri ayrı, eşin yeri ayrı, bu mantığı bilen biriyle evlenmek daha mantıklı
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı. Bu konuda şöyle bir düşünce var evlenince de annesinin sözünden çıkmaz. Bu yanlış bir kanı ne biliyorsunuz annesine düşkün olanın evlenince eşine düşkün olmayacağını yani biraz şans meselesi ve kötü örnekler maalesef ki var.
00 YorumlaKesinlikle hayır daha büyümemis biri sen onun ikinci annesi olursun. İler de hep annesine danışır onun sözünden çıkmaz.
00 YorumlaUzun vadede sorun çıkar öyle erkeği de bir annesi sever zaten
20 Yorumla
+1 yılAna kuzusu yani tasmasi hep annesinin elinde olan erkekleri diyor şeytan bile kaçar böylelerinden
10 Yorumla
+1 yılAsla asla asla babam öyle bir adamdı anneme hayatı zehir etti öyle erkek görürseniz kacinnn nnnnn
00 Yorumla
+1 yılÖyle kadınlada evlenilmez hangisi karın hangisi kaynanan belli olmuyor
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,6b cevap paylaştı.
+1 yılBence evlenilir annesinin sözünden çıkmayan karısının da sözünü dinler gibi
00 Yorumla
+1 yılHayır
Kendi kararlarını vermeyen adamı kim napsın
Arkadaş aklına uyan da
Aptalca geliyor00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Canım o daha evrimini tamamlayamamış sen iyisi mi sal onu
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılHayır evlenilmez. Boğarım öyle erkeği. Veya bir yere gömerim. Anna kuzusu olan yallah.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 10,4b cevap paylaştı.
+1 yılKadın , adam aramıyor ki gayet tabi evlenebilir.
Hemde koşa koşa.
🤣🤣🤣00 Yorumla
+1 yılHic sevmem ana kuzusu olan erkekleri benden uzak Allaha yakin olsunlr
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılErkek değildir ki o erkeğimsi tuhaf bişidir
00 Yorumla
+1 yılYapılabilecek en büyük hata annesine düşkün olan adamla evlenmek babamdan bilmiyorum annesini öl dese olurdu ve bu durum ailesini karısını çocuklarını çok etkiledi annesine çok düşkün erkeklerden kesinlikle uzak durun kızlar
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 748 cevap paylaştı. ayy evlenilmez uzak dursun öyleleri
20 Yorumla
+1 yılEvlenilmez dengeyi kuramaz öyle bir tip
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılUzak durulması gereken erkek modeli
10 Yorumla
+1 yılEvlenilmez kaç zarar verir sana
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAz önce öyle bir ilişkimi bitirdim , bana laf arasında "annem senin hakkını verir" dedigi icin.
10 Yorumla
+1 yılayy aman aman benden uzak allaha yakin 💄💅🏼
10 YorumlaBizden uzak Allah'a yakın teşekkürler.
10 YorumlaO evlenme iki güne boşar seni
10 Yorumlaöylesi işe işim olmaz.
10 Yorumla
+1 yılYok olmaz tabiki ıyyyyy 🤨
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı. Anneci değilim hiç Bir fikrim yok
10 Yorumla
+1 yılbakkala bile gidilmez.
10 Yorumlaherhalde evlenilir, bir anne hep cocuguna iyisini ister. Onun icin erkek kesin anne/kadin sözü dinler tabiki gerekli ise. Gereksiz sözleri nadir erkekler dinler.
00 Yorumla
+1 yılKim dedi bilmiyorum ama şöyle bir şey duymuştum." Annesinden boşanmayan kız veya erkek evlenmesin" . diyeceklerim bu kadar teşekkür ederim ☺️
00 Yorumla
+1 yılhayır tabiki de yatak odana bile karışır ben karıştırtmam
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 64,5b cevap paylaştı.
+1 yılAnnesiyle evlenmiş olursunuz bu durumda :))
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 525 cevap paylaştı.
+1 yılasla
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 11,9b cevap paylaştı. Evlenilmez
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 583 cevap paylaştı.
+1 yılSevgili bile olmam
10 Yorumla Olmaz, evlenmem.
10 Yorumla- Devamını Gör (42)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler