Tercih senin bir şey diyemıyorum eskortlara bile saygım var hiç gitmedim ama hiç olmazsa dürüstler güvendiğimiz arkadaşlarımız yolda bırakıyor evli kadınlar aldatabiliyor
İyi yapıyorsun onlar da seni obje olarak görüyor zaten aşk meşk yalanları atarken ne zaman nasıl s kerim diye plan kuruyorlar boş ver bi de değer mi vercen erkeklere en iyisini yapıyorsun
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
biraz ters aslinda ATMye gore, birinde kart sokuyorlar birinde penis, sen de para aliyorsun anlasilan
Herkesi kendin gibi or... pu sanma
kendim gibi sanmiyorum, benden daha o... sanıyorum
Ucuzluk size yakışır erkek kölesi
aynen senin tarifen yuksek belli ki ucuza vermiyorsun
Kaşarrr
Nasıl yapıyorsunuz bunu ya. Bu kadar mı yüzsüz utanmazsınız. Nasıl isteyebiliyorsunuz onu anlamıyorum
Para istemiyorum ki
Para istemiyorsundur istediğini aldırtıyorsundur. Ne farkı var?
Üzümünü ye bağını sorma
Tercih senin bir şey diyemıyorum eskortlara bile saygım var hiç gitmedim ama hiç olmazsa dürüstler güvendiğimiz arkadaşlarımız yolda bırakıyor evli kadınlar aldatabiliyor
Pısırıklıktan bakkaldan aldığı eksik para üstüne itiraz edemeyen çılgın bakirenin, sanalda yarattığı şizofrenik hayal dünyası
Tipe bak ayran çalkala shdhd
Sıkıntı yok. Biz de bizi ATM olarak görenleri "Taze et" olarak görüyoruz.
Alan memnun satan memnunsa problem yok.
Erkekleri ATM olarak görmen erkeklerden önce kendin için büyük bir kötülük. Bunu görebilmeni umarım.
Kastettiğim bu bakış açınla kendini duygusal anlamda yalnız bırakacak olman. Derinlerde sana ait bir çok şey gün yüzüne çıkamayacak belki de.
Erkekler senin gibi kadınlara tapıyor. Sanırım doğru olanı yapıyorsun.
Hepsi değil ama çoğu öyle görülebilecek düzeyde en fazla. Kısmen iyi yapıyosun.
eskort gibi görülmek adına müthiş bir hamle.
tebrikler.
sana bu fırsatı verenlerin düşünmesi lazım ne diyelim.
Haklısın sen makinasin erkeklerde kart boyna sokuyorlar kartı
Senın atm olarak gordugun erkek senı ne olarak goruyor farkındamısın 😂😂
Yani sen onları ATM olarak görüyorsan onlar da seni başka bir şey olarak görüyordur
Yaptığınız kötü bir şey ama Türkiye deki erkekler sizin gibi zihniyette olan tipleri seviyor
Senin gibilerin totosundan ayrilmiyolar zaten müstehak oluyo bazılarına yani iyi yapıyosun
İyi yapıyorsun onlar da seni obje olarak görüyor zaten aşk meşk yalanları atarken ne zaman nasıl s kerim diye plan kuruyorlar boş ver bi de değer mi vercen erkeklere en iyisini yapıyorsun
Atm para verirken kart ister senin kart her atm de gecio o zaman
sen onları atm olarak görürsen onlar da seni delik olarak görür
Eskirtlarin genel özelliğidir bu sıkıntı etme :))
Eskortlarin
Atmye yatırmakta gerekir başka şey yatırıp paraya dönüştürmek
Oya Aydoğan ile Mehmet Ali Erbilin bi videosu var istersen onu bi kere izle sonra yazdığına bi bak derim …
ATM'den parayı çekmek için bir yerlere yaklaşmak ve dokunmak gerekiyor. Sen nereye dokunuyorsun? nereye basıyorsun?
Valla iyi oluyor bazılarına
O***pulardan tiksinirim direk tekmeyi basarım
Neler yaptırıyorsun erkeklere?
Bence de bacım ahaha çok iyi
Çakıp gönderir seni.
ATM ve dldo 😂😂😂
Cektinmi ki hic para atmden
Kaça veriyorsun
olabilir 😂
O kadar nana
Erkekler seni ne olarak görüyor
Hahaaa slk