Erkekleri cüzdan olarak nasıl kullanabilirim?

Arkadaşlar benim babam yüzünden maalesef travmam var. Küçüklüğümden beri hep cebime harçlık koyar koca amca dayı abilerimle bile yemeğe çıksam dışarı çıksam 6-7 yaşında kendi hesabımı ödemeye çalışırdım. Şimdi genç kız olduk erkeklerle flört ediyoruz hala öyle. Erkekler alman hesabı modunda cimri. Ya da bir ödüyor diğerini sana kitlemeye çalışıyor. Çok sinirleniyorum ve bıktım bu erkek tipinden ve ilişkilerden soğuyorum. Kendimi hiç değerli özel ve kadın gibi hissetmiyorum. Sadece son exim cidden her şeyi öderdi ama o da öyle çok masraf yapmadı yani. Bu erkek para harcadığı kadına değer verir olayına çok katılıyorum çünkü ben hep çekinip uyanıp bir şey istemem almam ödetmem ondan erkekler beni gözlerinde değersiz görüyor. Ne zaman bana para harcasalar inanılmaz saygınlıkları sevgileri artıyor. Mesela 3 kere hesabı o ödese kıçımdan ayrılmıyor ama ben ödediğim an bana çöp muamelesi yapıyor ben saygı duyup daha çok sevmesini beklerken. Yani kadınların mutluluğu için asla ama asla para ödemeden flört ve ilişkide tamamen erkeği sömğrmesi mi lazım? Çünkü bakıyorum en sevilen en aşık olunan kadınkar hep onlar. Hiçbir erkek vay bu kız beni kullanmıyor kendi hesabını ödüyor diye bana aşık olup saygı duymadı tamtwrsi onu sömütdüpümde duydu. Ne saçma sapan şey.
Erkekleri cüzdan olarak nasıl kullanabilirim?