10 senelik esim beni sanal aldatti olaya el atmasaydim fiziksel bir aldatis olacakti ben onu geri ceviriyormusum ?

2 cocugumuz var 4 haftadir 13 saat caliyizorum ve esim çocuklarla evde ilgileniyor evet son zamanlarda onu geri cevirdim ya da isteksizce yapiyorum ama sadece yorgun olduğunu icin onu arzu etmedigim icin degil bide 2 3 dk tak fisi bilir isi istemiyorum bende gelmek olmaz istiyorum. 1 hafta önce bir kadinla mesajlasirken gördüm 2 gündür olan birsey dedi kavga ettik ve megersem 2 aylikmis pismanim dedi affettim. 2 gün sonra kadinla yine yszirken gördüm heryerlerini birbirlerine göndermisler ve bunu ya ben isteyken ya da yan odadayken yapmış. kadinla konustum evli olduğunu bilmedigini ve sadece parasi icin onunla yazistigini ama hiç beraber olmadiklarini söyledi. ayni gün esim beni sorunlarimiz icin konusmaya cagirdi kadina yazdigimdan haberin yoktu. Ben onun yanina giderken beni aradi ve arkadasinin onu davet ettigini söyledi bende iptal et bu sorunu halledelim dedim tamam dedi 5 dk sonra arkadas ickiliymis onu eve sürmem lazim ayip olur dedi biz yarin konusuruz dedi. tam o sirada kadın bana bir adres yolladi esini buraya beraber olmak icin cagirdim ben gitmeyecegim sen git yüzles dedi gittim gelmeyeceginden Emin bir sekilde beni sececegini düsündüm ama o geldi yanina gittim bağırdım agladim o sadece pismanim bana müstahak ben hak ettim ilk defa baska yerimle düsündüm nasil istersen öyle yapalim birbirimize cok fazla foto gönderdik seninlede zaten kavga ettik bari deysin dedim beraberlikten sonra ben evliyim beni arama diyecektim zaten vicdanen rahatsizdim seni seviyorum gel barisalim çocukları düşün 10 senemizi düşün yapma etme dedi affettim beni seviyor mu yoksa kandiriyormu durup durup herseyi sorguluyorum herseyi kafam susmuyor uyuyamiyorum 10 senenin en güzel yatak hayatini yapiyoruz terapiye gidiyoruz ama ben hep düsünüyorum yalan mi gercekmi inanayim mi sonucta o gece beni tercih etmedi neyim eksik seviyorum onu ama kafamda sorular yine yaparmi yapiyormu seviyor mu?
10 senelik esim beni sanal aldatti olaya el atmasaydim fiziksel bir aldatis olacakti ben onu geri ceviriyormusum ?