Biraz yorumlarda açıklarsanız sevinirim
Evet ederim
Hayır etmem
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Biraz yorumlarda açıklarsanız sevinirim
Soran sadece erkeklerden cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Bu iki türlü olabilir birinci durumda erkeğin evi arabası maddi durumu yerinde ise bu durum sorun oluşturmaz. İkinci durumda asgari ücretle çalışan biri ya da memur işçi kira faturalarla başa çıkamaz hele büyük şehirlerde imkansız bu durumdada bir kişi çalışması yetmeyecek geçim derdine düşürecek böyle bir durumda çalışan ekonomik gücü olan kadın tercih edilir.
Kadinin maddi durumu cok muhim bisey degil eve geldigimiz de guler yuzle karsilansak yeterli derdimize ortak olsun yolumuza yoldas Ben ekmegiki kazanayim o pisirsin
Calismasina gerek yok insan esine baksin rle gùne muhtac birakmasin kafi degil miki
Kesinlikle, bulabildiniz mi böyle birini
Allah nasip etmedi henuz
Seçici biri misiniz
Uzun boyluyum Secmek durumunda kaliyorum
Bence o kadar dert etmeyin boy nedir ki yani
Ailem de Boyle soyluyor
Senin boyun kac
Hiç bir erkek bunu sorun etmez her erkeğin zaten ekonomik özgürlüğü vardır hayatta ayaklarının üstünde durur bizim cephemizde olaylar kızların cephesinde olduğu gibi değil evleneceği partnerin maddi varlığıyla kızlar ilgileniyor
Evlilik ne zenginle ne de fakirle geçerliliği kalmamış köhne bir kurum artık... Fakirle evlensen üç kuruş nafaka için boşanacak zenginle evlensek ömrü boyunca parasıyla bizi aşağılayacak en iyisi yalnızlık...
Merhaba,
Aksine hoşuma gider!
Neden
Eşimin benden çok kazanmasını istemiyorum genel olarak 😅
Doğru çünkü erkek vermek üzerine yatkındır
Kesinlikle katılıyorum 🌸Mutlu günler dilerim
Teşekkür ederim, size de iyi günler
EyvAllah 🌸 Ricalar ve teşekkürler
Erkeğin parasının olması önemlidir ama kadında maddiyattan ziyade bekaret ve anaçlık ön planda olmalıdır.
Kesinlikle
Buna kızacağınızı düşünüyordum. :D
Bu bir kıstas değil bizim için. Karakteri kötü olduktan sonra anlayışsız olduktan sonra gotünde altın olsa fark etmez.
Doğru, teşekkür ederim
Hayatıma alacağım kişinin ben gönlüne talibim ne işim olur parasıyla puluyla. Kaldı ki sorun etmekten ziyade sormam bile. Bana samimi aşk ile gelene ben de ona varırım.
Mesele iki gönlün samimi arı-duru olması.
Seviyorsam eğer onun hiçbir şeyi olmasin hatta borcu olsun onu bile öderim.
O kadar mı, helal olsun
Öyle olması gerekiyor, teşekkür ederim
Mala mülke zaten önem veren biri değilim parayı dert etmem kazancımı arttırmaya çalışıp kazandığımla geçinsek yeter
Sorun etmem aksine öyle birini tercih ederim lüks yaşam içinde yaşamış bir insan ne elde ederse doymaz sürekli iyisini fazlasını ister
Hayır da
Evlenmeyi düşünmüyorum asla
Evlilik bu devirde pişmanlık
Çünkü bir resmiyeti kalmadı, evlilik kutsal bir şeydi artık değil
İnsanlar oyuncak yaptı
Öyle ama samimiyetle güzel bir yuva kurulabilir gayet
Bir kadının maddi anlamda zayıf olmasi hiç önemli digil. kadin öyle olmak zorunda. eger maddi anlamda güçlü olursa erkek onun kuklası olur maskarasi olur çıkar
Çok doğru, kılıbık oluyor erkeksi olmaz
Erkeksi çok az ekle gel ozele konuşalım bu konuyu
Şahsen madden benden daha varlıklı bir kadın istemem
Hayır sorun etmem, gerektiği yerde ona ve ailesine destekte olurum
Seviyorsam etmem benden de kötü durumu olabiliceğini düşünmüyorum zaten :D
Neden edeyim ki sadece para göz olmasını sorun edebilirim çünkü para bu ne zaman kime geleceği belli olmaz
Bir bulmak zaten zor degil mi. Yeter ki gonuller bir olsun, sevip anlasabilesiniz bencillik ve anlayissiz olmayin…
Paranın hiç bir önemi yok sadece bir kağıt parçası sağlığın yerinde olsun da gerisi önemli değil
Çok doğru
Yav kadının maddiyati beni ilgilendirmez zaten evde oturacak calismicak ki 🙄🙄
Sorun eden var, bazı erkekler çalışsın illa diyor
Ben işten gelince kapımı güler yüzle açacak bir eş ve yemeğimi önüme koyacak çocuklarına bakacak biri olsun diye evlenirim
Bence de öyle olmalı
Zaten kadınların çalışması dinde cayiz değil ha tabi adamın durumu iyi değildir ona bişey diyemem ama şu an evlendiğin an eşime ve çocuklarıma bakacak durumum olur yani çalıştırmaam
Önceden erkekler gerekirse çift vardiya yaparım eşim çalışmasın derdi, yine de böyle insanların olması güzel, teşekkür ederim
Teşekkür edilecek bir şey yok bu erkeğin görevi yani kadın evinde erkek işinde olması lazim kadın çalıştırmak olmaz yani ben eve gelecem sıcak bir yemek yok eşim nerde o hala iste saçmalık tabi durumu olupta çalıştıranlar için söylüyorum
Kesinlikle zaten o çalışma temposu kadına ağır geliyor, zorunda olanlar için durum başka tabii
Aynen bide kadın çalışacak sonra gelecek kirli çamaşırlar ev temizliği yemek çok zor ya
Zaten hafta sonuna falan kalır çoğu yemek ye etrafı topla saat 10, nerede kaldı temizlik çamaşır
Aynen zor diyorum ya
Sevginin aşamayacağı engel yoktur.
Yeter ki samimiyetle bakalım olaylara
Etmem tabiki ….. ekonomiyi ben çözerim …. Kalbi güzel olsun
Hayır asla benim için hiçbir sorun olmaz
Sorunu çözmek beraberliği güçlendirir Evlilik yolunda güçlü şağlam duygulara yol açar!!!
Birlikte olmak için birbirinin varlığına aşık olmak gerekmez...
Erkek etmez ama kadın ediyor
Doğru
Sorun etmem ben ikimize de yeterim.
Ne güzel teşekkür ederim cevabınız için
Rica
Nö ve hatta çalıştırmam bile.
Bı tip erkekler pek kalmadı genelde çalışsın diye bakıyorlar
Evli miydiniz
Seçici biri misiniz
Olsun, mutlaka çıkar gönlünüze göre biri
Aynı dert bende de var inşallah tez zamanda hayırlıklı evlilikler yapmak nasip olur
Evet gerçekten bu devirde doğru insan bulmak samanlıkta iğne bulmaktan daha zor
Hayır etmem zaten benim gelirime eşit bir kadın yok çevremde bırak gecmeyi
O kadar iyiyim diyorsunuz
Evet çok şükür
Allah daha iyi etsin, yazılımla mı ilgileniyorsunuz
Amin cümlesinin. E-ticaret ile uğraşıyorum
Birkaç şey sorabilir miyim bu konuda
Tabiki
Hangi sektörde e ticarete girmek mantıklı, eğitim almak gerekir mi neler yapmak gerek, çoğunlukla evden mi çalışırsınız
Bunun için sermayeniz ne kadar onu ilk başta bilmek gerekir. Ve ürün bulmakta yardımcı olacak programlar var en çok satan ürünleri vesaire buluyor size tarıyor. Tabii ki de eğitim almanız gerekiyor yoksa çok detaylı yani çalışarak öğrenemezsiniz. Hep evden çalışıyorum home ofis
Nereden alabilirim ve ne eğitimi almalıyım
İlk başta YouTube tuger Akkaya diye birisi var. Onun videolarına bir göz at. Eğer aklına yatarsa o kişinin udemyde eğitim videoları var. Onu tavsiye ederim
Teşekkür ederim, Allah işinizi rast getirsin, bir şey daha soracağım sanırım evli değilsiniz seçici biri misiniz
Boşandım. Kısa süreli ilişki sevmiyorum. Ömürlük olsun istiyorum. Uzun zamandır da yalnızım
Çok özel değilse merak ettim, evlilik bağının bitmesine neden olay şey temel olarak nedir
Para bitti aşk bitti iflas etmiştim.
Hayırlı bir yol ayrımı olmuş sanırım, inşallah hayırlı birine denk gelirsiniz
Amin 🤲 bizim şer gordugumuz herşeyde hayır vardır zaten. İnşallah sizde hayirli bol kazançlı bir hayat yaşarsiniz. Para öyle ya da böyle kazanılıyor. Bu dünyada işini bulan değil eşini bulan kurtulur demişler
Çok doğru ama maalesef henüz eşimi de bulamadım, üstelik ben gidip teklif ettiğim halde kaale bile almıyor bazı insanlar
Sende bu durumu maddiyat eşitsizligine mi bağlamak istiyorsun
Hayır bilmiyordu maddi durumumu ama ne bileyim, muhafazakar olduğu belli olan biri takmamak yerine kibarca beğenmedim istemiyorum diyebilirdi umursanmamak daha kırıcı
Olmamasında bir hayır vardır inan bana. Daha iyisi olacaktır hiç şüphen olmasin
İnşallah, teşekkür ederim Allah razı olsun
Kesinlikle etmem. Yalnızca anlayışlı biri olsun yeter
Hayır.
Hatta bazıları iyi olursa sorun eder. Kompleks yapar
mesleği olsun maddi durumunu umursamam benim de çok kötü maddi durumum ikimiz çalışlır yaparız
Olmasa çalışmak istemese nolur
ben de çalışmak istemem
Sen erkeksin çalışacaksın
yok çalışmıyorum silah zoruyla bile olsa çalışmıcam
Sorun etmem. O kişi beni burunlu ince çoraplı ayaklarını köpek gibi koklayan bir köleye çevirdiğinde zaten beni dünyanın en zengin insanı yapar.
Maddi durum önemli
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?