Evleneceğiniz kişinin maddi geliri sizden az olursa onunla yine de evlenir miydiniz? Sırf sizden düşük maaş alıyor diye onu ezer miydiniz?
Aylık ortalama 50 bin civarı para geçiyor elime. Şahsen ben yapamazdım. Davul bile dengi dengine derler. Erkek az para kazansa kadının yanında bir süre sonra ezilir. Kadın az kazansa o da aynı sekilde ezilir. Bir süre sonra aşağılık kompleksi ister istemez oluyor. Bu da sorun oluyor illa ki.
Evleneceğim kişinin maddi gelirinin hiç önemi yok bende.
İsterse hiç geliri olmasın, niye yok? Diyemem, demem.
Parası ile insan ezen kişiler en büyük ezikliyi kendilerine yapıyorlar. İnsan ile parayı kıyaslamak ne kadar da saçma, onur kırıcı bir davranış.
Teşekkürler ✨
Rica ederim.
Cevap
6Cevap
Elbette Çok inanılmaz şekilde sınav oldum artık böyle saçma sapan şeyler beni geri koyamaz
Benim icin sorun yok hicbir sekilde ezmezdim ama acik soyleyeyim erkeklerin cogu bunu kendine yediremez ve gurur yapar. Ve bundan dolayi aaramizin bozulmasini istemezdim
bilmiyorum bana maaş bordrosunu mal beyanını evi arabası var mı bunları bildirmeli önce elim sıcak sudan soğuk suya girecek mi çok önemli 😂😂😂
Seviyorsam duzgun biriyse evet zaten meslek cok umrumda degil insanlik modern kulturlu biri olmasi lazim
Karakterini bulduk da maddi durumu mu kaldı bu devirde hocam, hepsi hallolur evelallah
Evlenirdim çünkü parayla saadet olmuyor önemli olan aile sağlık huzur ve mutluluktur
Aşkta maddi bişey yoktur. Yeri gelir soğan ekmek yerler, yerü gelir en iyi yemeği
Arada inanılmaz fark varsa olmaz ama 2-3 bin gibi bir fark varsa hiç önemli değil
Evlenirim bu benim umrumda olmaz.
Geliri olmasa da evlenırım
Evlenirdim para mutluluk getirmez çünküü
Hiç geliri olmazsada sorun etmem
Evet ne önemi var ki
Evlenirdim
En İyi Cevaplar