Eski sevgilim benden ayrıldı ben erkek ekleyip konuşuyodum arada ama bişe hissetmiyorum öylesine konuşuyodum öğrenmiş bunu demiş?

Ben ona yazamayıp arkadaşlarıma yazıyordum ona geç dönüyordum nasıl öğrendiyse onuda öğrendi ve beni uyardı bende düzelemedim yani arkadaşıma yazıyorum 1-2 saat sonra ona yazıyordum sonra geçen hafta ayrıldı benden bende ayrıldıktan 2 gün sonra erkekler ekledim onlarla Yazışmaya başladım ama hiç bi his olmadan aman flörtüm olsun diye değil öylesine mesajlara cevap veriyordum ve eski sevgilim öğrenmiş bana dedi ki "ben senin hatanı anlayıp dönmeni beklerken sen erkek ekleyip açık açık fotolar paylaşıp o erkeklerle konuştun bana yazmayan sen şimdi o erkeklere yazıyorsun kendi kalitesizliğini belli ettin birbirimize 2 yılımızı vermiş insanlarız ben senin kahrını çektim düzel dedim uyardım düzelmedin sürekli bahane buldun hiç çaresini bulmadın ayrıldıktan sonra hatanı anlayıp dönmeni beklerken senin yaptığına bak sana bundan sonra tek kelime dahi demem mutluluklar" demiş haklı mı ve ne yapmalıyım

Eski sevgilim benden ayrıldı ben erkek ekleyip konuşuyodum arada ama bişe hissetmiyorum öylesine konuşuyodum öğrenmiş bunu demiş?