Ya bugün bir hanım ile tanıştık yüz yüze daha görüşmeye 1 2 dk başladık az önce bir abla numaramı istedi 40 yaşında birisi ile evlenmemi istedi diyor ben yok diyince ısrar ediyor en son kızdım yolladım onu dedi. sonra 3 4 saat geçti beni şurada birisi rahatsız ediyor burada rahatsız ediyor diyor dedim ver numara varsa bilmiyorum diyor çıldırıyorum ya insan katil nasıl olmaz böyle.
Güncellemeler
+1 yıl
Evlilikten soğudum ya
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Her gün olmasa da haftada 1 mutlaka. Emin olun o kadar aliştik ki söylemiyoruz bile. Mesela ben instagramima yuzumu yakin cektigim bir profil resmi koydum ve hesabim gizli yabanci istek kabul etmiyorum. Her gün mü erkekler istek atar. Abartisiz her gun kac tane reddediyordum ve surekli özel mesaj. Yok sizin resmini gordum begendim yok bi tanisalim yok benimle evlenir misin hadsizce tanimadigi insanlara. Cevremden de daha yeni bir abla oğlu için israr etti. Abartisiz yarim saat konustu. Istemiyorum abla evlilik falan dusunmuyorum diyorum yok numarani veriyim bi konus bir de diyor ki "resmini gosterdim" :) izinsiz gosterdi. :) hatta diyoe ki annenle konusayim bi. Sacmaliga bakar misin? Sanki ben cocugum? Annemle konusucKsin nolcaj annem mi beni ikna edicek? Oğlumun şöyle evi var şöyle işi var şöyle iyi bilmem ne. Istemiyorumdan anlamiyorlar. Sonra da kibirli oluyorsun. Ki ben her gun disarida olan bir insan degilim. Her gun disarida olanlar calisanlar gece feç çikan kizlar icin daha da kotu seyler oluyordur. Disarisa da sapiklarin göz tacizi sacma sapan hareketleri olmuyor mu tabiki okuyor. Yalan degil yani
Ben ne yapacağım peki Allah aşkına bakın örnek olarak söylüyorum lütfen yanlış anlamayın bakan sapık her türlü bakiyorda bu kız her yeri örtülü. Açık da olsa bakmaması gerekir elbette ama anlamiyorum diyor en son birisi bana dadandı otobüste görmüş ben kursa gidince hep durakta bekliyordu flan git diyorum gitmiyordu diyorum abine söyle flan abim sadece sinirlendi birsey yapmadı diyorum ozaman benim yanımda iken görürsen söyle onun eline vereyim yok diyor ya ben ne yapacağım Allah aşkına kafayı yiyorum
O kiz da çok saf duruyordur özgüvenli durucaksin öyle pısırık durmiycaksin. Bende tesetturluyum bahsettiğiniz kiz gibiyim hatta. Sokakta bana bulaşan laf soyleyrn erkek olamaz allahin izniyle kolay kolay. Kapaliya daha cok bakabilirler cunku bazilsrini saf slk goruyorlar. Dediginiz kiz da çekingen utangac sessiz olabilir. Olduğun yerde dik durmasi lazim oyle köşeye pısmiycak ağzinin payini verceek. Rahatszi rdiyorsa da polisle tehdit etsin ya da bağirsin millete rezil etsin. Susarsan üstüne gelirler. Kendisini korumali sizin yapacaginiz bir sey yok
Öyle zaten rüzgar bile kırmasın seni diyorum ama okadar kısık sesle konuşuyor öyle zarif duruyor ki. ama mesele sapıklık oldumu da sesini. Çıkarsın. Daha ilk buluşmada naber demek yerine bir teyze geldi 40 yaşımda oğlum var evlenirmisin diyip numara verdi diyor dedim teyzeyi görelim numarayı verecem ona ama teyze yok bazen diyorum dertsiz başına dert alıyorsun kimseyle tanışma
Bencede. Öyle konusmaya mi dalinir? Ayrica ilk tanistigin insana sana dadanan sapiklari neden anlatirsin? Tamamen saçmalik. Nisanlin degil sozlun değil. Daha ilk tanisma. Kizin akli selim oldugunu sanmiyorum. Kısık sesle konusmasi falan da saçma. Normal gelmedi bana. Büyümesi lazim.
Merhaba burada mısınız bir kaç öneri almak istiyorum sizden
Abartıyor bence ya tepkini ölçmüş kendince.
şu an bi kadına yol bile soramıyorlar kolay kolay kaldı ki evlenelim diyecek.
Ben hep sakindim ama o erkekler böyle söyle diyince onlara sinir oldum dedim kusura bakma ben sakin birisiyim ama tanıştığım insana böyle şeyler olunca karşı tarafs sinirlenebiliyorum. bana diyor nekadar sinirlisin. ama ben her konuştuğumda o sinirli halim de bile ona sakın cevap veriyorum ama karşı tarafa sinir oluyorum
boş ver sinirlenme kıskanç mısın falan diye anlamak için yapmış bence saçma. Hayır söyleyince eline ne geçicek ki yani bişey olduysa polis bunun için var. Sevgilisine eşine bugün şu bana baktı bu bana bunu dedi diyen kadınlar bana çok saçma geliyor. Git polise anlat derdini adamı niye kışkırtıyosun.
Hayır belkide bulunduğum yer güvenli insanlar birbirlerini tanıyorlar bu yüzden olsa gerek