İnce bi dala tutunuyor gibiyim?

Merhaba arkadaslar biraz icimi dokmek istiyorum maalesef duygusal bir insanim bu kadar merhametim yuzunden cogu sey elime ayagima dolandi 8 sene aileme baktim tam 5kisilik aile ama iyi yolla ama kotu yolla bi sekilde kocaman eve bakip gecindirdim tipki aile babasi ne yapiyosa onu yaptim ama her seferinde en ufak seyde beni gozden cikariyolardi artik biktim sildim 20 gundur konusmuyorum bugun aradi annem agliyor ama o kadar sogudum ki istemiyorum yardimci olmak cok sans verdim cunku 1 senedir hayatimda birisi var o da ayni sekilde istemiyo ve ailemi sevmiyo bana yaptiklari icin (cok agir laflar hakaretler vs.) burasi yetmedi arkadaslarimdan kazik yedim birisi sevgilisi icin beni satti digeriyse sacma sapan tripler yuzunden araya sogukluk girdi isin ozeti TÜKENDIM... aile yok es dost yok arkadas yok sadece hayatimdaki adam var sirtimi ona yasladim ama korkuyorum cunku bi insan birinin sadece sevgilisi olur inanmıyorum baba kardes abi ana olacagina ve bana soyledi hep de soyler senin ailenden hicbisey olmaz seni kullaniyolar diye dogru soyluyor biliyorum ama onun karsisinda bu kadar kimsesiz olmak zoruma gidiyo artik derdimi bile anlatmiyorum 2 bisey soyleyip geciyorum sikilmasin benden diye o da giderse kokten yikilcam biliyorum:)

Ben napicam Allah icin var mi bi cikar yol bi insan niye bu kadar sahipsiz hisseder?
İnce bi dala tutunuyor gibiyim?