Sevgilisi vardı bende konuştum gönlünü aldım artık görmem seni ayrılınca istersen olur diye .onceden engel atiyordu artık engel atmıyor takip etmeme izin veriyor şimdilik böyle durum yedekte miyim? Reelden. beni seviyor mudur sizce? Beni sevmiyorsa neden engellemedi yine
Sevgilisi olan biriyle uğraşacak kadar karaktersiz değilim dedim kiza
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar Ne Diyor
seni cepte görüyor onun icin yedek parcasin böyle bir kızdan asla olmaz ben yerinde olsam ben engellerim seni sevmiyor kız her sevmeyen engellemez
Kıskançlıktan ne diyeceğini şaşırdın
Biz mutluyuz
ahahahaha kıskanmak mi aq kendi dusuncem
sen 2. plan olarak mutluluguna devam et o zaman
Zaten onları ayiran benim. ben girdim araya
2. plan falan değilim kız beni seviyor
Ayran gonüllü birine çatmışsın
Binlerce takipçisi var sevgilisi olmasına rağmen?
Öyle birimi onu bilmem ama ben seviyorum
Nerde burdamı
Hayır reelden tanıyorum burdan degil
Seviyosun ama o sana o degeri vermezse nasil yurucek resmen sana ondan ayrilirsam olur sen kenarda dur demiş
Bana dedi olmaz umutlanma ben yine aynı cümleyi söyledim dedim öyle bir şey olursa ben varım dedim o da engeli bastı başka hesaptan takip ettim engel atmadi
Seni üzücek bu kiz demedi deme
Sevgilisini belki sevmiyordur ayrılamaz mi yani? O ilerde isterse evliliği onla düşünüyorum ilerde
Sevgilisini sevmedigini dusundugun bi hareketi oldumu
Evet oldu sevgilisi çok rahat biri bu kadar takipçiye müsade verdiğine göre. he birde ilgime karşılık veriyordu kız çaktırmadan bakmalar falan en son konuşmamızda engellemeden önce iyi geceler bile dedi
Kızın kafası karısık belkide sen yinede peşinden ayrılma degerini umarım anlar çok güzel seviyorsun herseye ramen ☺️
Evet biliyorum yaptığım kötü birsey olduğunu ama ben de sevdim sevgilisi olmasına rağmen
Peşinden ayrilmiyorum görmeme müsade etmiyor rahatsız olduğu için o yüzden sadece Facebook'tan takip ediyorum mesaj kutusunu da kapattı neden acaba.
Sevgilisi senden rahatsız oluyor belki
Sevgilisini bırakmayi gururuna yediremiyor galiba belkide
Ah ahh çok dertlisin be dostum
Hayır sevgilisini ben görmedim hic
Bir defasinda Yanında birini gördüm o olduğunu düşünüyorum
İlerde onunla evlenirsem bana umarım beni zorla aldın sevgilimden demez? Sence
Evet kafası karışık olduğu belli. Ama sence. Ne olacak bu kız bana gelir mi zamanla ilerde
Belki gelir ama sevgilisiyle arasindaki munasebeti bilmiyoruz ki
Bana kötü görünmemek için rol yapıyor seviyorum falan diye. kimse karaktersiz görünmek istemez sevgilisini bıraktı bana geldi demiyim diye
Bi bekle bakalım ne olucak zamana bırak biraz sabret seninse elbette ki gelicek insallah gelir ve mutlu olursun mutlu olmayı hak ediyosun cok iyi birine benziyosun ☺️
Saol tesekkur ederim
Bakacaz bekliyoruz
Takip at istersen bende merak ettim sonucu ya 😂
Gizliden çıkarsan Atarım takip ondan mı bahsediyorsun?
Birde nasıl olacak hiç bilemiyorum bir kaç ay sonra mesaj kutusunu açtığında ona sorarım yalnız mısın diye yalnizsan buluşup görüşelim müsait zamanda derim ya da konuşmayı devam ettirim duruma göre değişir
Ben buraya yazarım zaten hep aktifsen
Tamam
Ettim takip ama süresi de önemli en az 2 ay geçmeli konuşmam için o da mesaj ktusunu acmissa tabi acmadiysa takipi geri alıp alıp takip ederim anlar zaten
Belkide bilerek mesaj kutusunu kapattı ayrılınca açacak yazmam için olabilir mi sence?
Olabilir mantikli
Umut baglamak iyidir öylesine aşklara yer yok gönlümde. actiginda ona eski şeylerde hiç bahsetmeyecegim önümüze bakacaz sanki ilk defa tanisiyormusum gibi en iyisi bu