'Ben biriyle berabersem onunla vaktimiz oldukça vakit geçirmek isterim deli dolu olsun isterim ilgi isterim özel hissedilmek isterim ve ne biletim örneğin telefondan bir film açıp izlemek isterim sarılmak isterim öpmek isterim'
Amacı sadece gönül eğlendirmek mi sizce? Tarafsız bir şekilde yorum yapar mısınız?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar Ne Diyor
Doğal olarak herkesin yapmak istediği isteklerde bulunmuş gibi geldi bana. Buradan amacının gönül eğlendirmek mi olduğunu çok da anlayamayız sanki.
Bende böyle düşünüyorum. O yüzden karar veremedim.
Zamanla her şey belli olacaktır.
Ciddi düşündüğümü söylicem kendisine. Zaten o mana da bir yakınlık söz konusu değil de. Yine de bunu bilmesini istiyorum. Sence evlilik ayağına beni kandırır mı?
Bu konuda gayet net olduğunu ve ilişkide eğlence değil de, ciddiyetin söz konusu olduğunu ona iyi bir şekilde anlatabilirsen seni kandırmaz diye düşünüyorum. Ama tabii ki de her zaman uyanık olmak gerekir. Çok güvenme derim yine de.
İki gündür tanışıyoruz. Öyle uzun bir tanışıklığımız yok. Bu ciddi olmadığının kanıtı diye düşünüyorum bir yandan da.
Kısa bir tanışıklık olduğunu söylemen iyi oldu çünkü ben bunun uzun bir tanışıklık olduğunu düşünerekten yorum yapmıştım. İki günlük bir tanışmayla şimdiden fazla samimiyet kurmaya çalışması doğru değil bence. Keşke biraz daha zaman geçince sana bu sözleri söylemiş olsaydı. Çünkü Kısa bir tanışıklık olduğu için şimdiden bu kadar yanaşmaya çalışması ister istemez sana gönül eğlendiriyor izlenimi verir elbette.
Sadece bir kere görüştük zamana bırakalım dedim o da ben zamana bırakılan şeyleri sevmiyorum dedi. Sonra da bu mesajı attı işte. Teklif olarak bunu teklif ediyormuş beyefendi.
Peki sen bu karşındaki kişiyi gerçekten seviyor musun veya ona karşı güven duygusu besliyor musun?
Bir kere görüştük ve yanında güvensiz hissetmedim. Arabasıyla beni almak istedi ben kabul etmedim başta. Israr etti sonra. Hatta eğer arabaya binmezsem geri döneceğini falan söyledi. Bende mecburen bindim ama konuştuk sadece arabada.
Her ne kadar kabul etmese de bu teklifi için sana biraz daha zaman tanımasını isteyebilirsin. Aceleye getirmek doğru olmaz.
İstedim zaten. Zamana bırakalım dedim. Zamana bırakılan şeyleri sevmiyorum dedi
Bilemedim ki, hakkınızda hayırlısı olsun.
Anlaman ıcın daha ne desin. Safmısın bebeğim
Ciddi düşündüğümü söylesem? Yani cinsel olarak ileri düzeyde bir yakınlık kurmayacağımızı kendisi de biliyor
Öyle
Sadece bu kadar mı?
Bu kadar
Çok açıklayıcı oldu gerçekten. Onunla bunu konuşsam peki? Ciddi düşündüğümü söylesem
Ciddi düşündüğünü söyle
Öyle yapıcam. Teşekkür ederim 🌸
🌸🫂