Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. yurt dışı aşkımı beni tanıyan herkes bilir. Ki benimki bugünkü siyasi ve ekonomik koşullardan oluşmadı. Her zaman vardı ama yine de sırf kapağı yurtdışına atmak için evlilik düşünmem. ZAten istesem yapardım da. orada yaşayan birisi ile nikah kıymak o kadar da zor değil. Parayla bile bu işi yapan insanlar var. Sıfır duyguyla evlilik yapamam.
12 Yorumla- +1 yıl
Yürü be 😅
En İyi Cevaplar
Evet kesinlikle yapardım yapmam dersem yalan olur. Insanlar artık bu ülkeden gidebilmek için dağları tepeleri yürüyerek kaçak yollardan başka ülkelere gidiyorlar. Evlenerek başka bir ülkenin vatandaşı olmak bir kişiye altın tepside sunulan bir ikram gibidir.
10 Yorumla
+1 yılKaçsam siyasetten borçtan bir şeyleri bahane eder kaçarım evlilik yolu kolay değil başıma bela olur şimdi dlfödödö
11 Yorumla- +1 yıl
Aferin kız
orada lgbt serbestse sana talibim sosi😂😂😂
15 Yorumla- +1 yıl
Ayh alamanyadan Hollanda’ya kaçmalı :D
- +1 yıl
Uymazsa uydururuz :D tamamdır bu iş
- +1 yıl
Rica ederim ☺️
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
62Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 65,4b cevap paylaştı. Ben değil bana gelsinler :D
14 Yorumla- +1 yıl
Söylüyorum şimdi megafonla :D
📣 - +1 yıl
Haykıracak nefesüüüm kalmasa bile hüff üff 😅📣
- Aşk İlişkileri konusunda 8,2b cevap paylaştı.
u +1 yılÖyle bir şey yapmadım aklımdan dahi geçmedi
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı. Hayır ya böyle bir şey düşünmem
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 265,4b cevap paylaştı.
u +1 yılHayır ben sırf başka bir ülkede yaşamak için evlilik yapmazdım. zaten bu yüzden evlenirsem mutlu olmazdım. ama eğer zaten aşıksam ve yurt dışında yaşama şansım varsa o zaman tabi ki de evlenirim. zaten bu ülkede bir gün bile mutlu olamadım. ama benim için bir kadını gerçekten sevmek ve sevilmek önemli bu olduğu sürece bu ülkede de çok mutlu yaşarım zaten ve şehir bile fark etmez. :D
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 43,4b cevap paylaştı.
+1 yılOlur neden olmasın ki gadası
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılZor sorularda bugunn hmmm evet yapılabilir neden olmasın bu ülkeden kaçış için temiz bir yol
31 Yorumla- +1 yıl
Yağmurdan kaçarken denize düşen yılan sana sarılır djsj :D
+1 yılYani zengin güzel bir kız olduktan sonra evet yaparım üstelik avrupalı kızlar bizim kızlardan 10 kat daha güzel ve üstelik alçak gönüllüyor çok da bir beklentileri yok benim amcamın oğlu Alman bir kızla evlendi kız Türkiye'ye geldi oturması kalkması vallahi bizim kızlardan 10 kat iyi öyle altın mı altın da istemedi sadece bir nikah yapıp gittiler
23 Yorumla- +1 yıl
@Bidolutatlılık Cevabımı beğendiniz için teşekkür ederim
- +1 yıl
Ne demek :)
- +1 yıl
☺️☺️
- Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı.
u +1 yılHayır tabikide yapmam. Yurtdışında yaşamayı eğer çok istiyorsam başka bir yolunu bulurdum orada kalmak etmek için. Neden gidip tanımadığım etmediğim biriyle evleneyim. Hemde geri belki boşanmak istemeyecek her ne kadar gerçek bir evlilik olmasada bu yinede ben kabul edemem şahsen bu durumu sırf vatandaşlık almak için. Başka yolu illaki vardır.
10 Yorumla Viyana'da yaşıyorum, şimdiye kadar Türkiye'de sevgilim olmadı. Türkiyeden biriyle evlenir miyim, evet elbette evlenip onu buraya getirebilirim. İşlemler yaklaşık bir ile üç ay kadar sürüyor. Fakat sırf bunun için benimle evlenmesini istemem, sevgi ve saygı çok daha önemli.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Evliliğin tek amacı, evet ben bu adamla/kadınla inanılmaz güzel vakit geçiriyorum, gerçekten eğleniyorum, kendimi huzurlu, güvende ve bir bütün gibi hissediyorum diyebildiğin insanla olmalı. O kişi dünyanın her yerinde yaşıyor olabilir. Eğer onunla yaşamak için yurtdışına yerleşmek gerekiyorsa olabilir ama yurtdışında yaşamak için asla biriyle evlenmem.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 18,1b cevap paylaştı. Ülkenin ayarlarını değiştirip tipik ortadogu ülkesine döndük bu ülkeden üzülerek bıktık elin ülkeleri yabancı almazken bizim ülkemizde milyonlarca Suriyelilerin iranli Afgan Afrika kökenli insanlar yagmaliyor kaynaklarımız yabancılara peşkeş çekiliyor avrupanin en büyük işsiz ülkesi haline geldik ülkeden değilde yönetimden bıktık elbette gitmek isterim bu kötü yönetimden dolayı dünyanın en güzel ülkesine bunlar hiç yakişmiyor
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılErkekler gelmek ister bence … kızlar gelmek istemez …
bence evlenilir dünyanın neresinde yaşamak istiyorsan orada yaşarsın ….
olmadı gezgin gibi yaşamak da bir seçenek….
dünya turu şeklinde …. Çoğu şirket Homer office devam ediyor güven ve anlayış çerçevesinde imkanlar artık var….
yunan arkadaşım eşiyle 1 yıl dğnya turunda
10 Yorumla
+1 yılRuhunu ve bedenini satar mısın diyememiş böyle sormuş gibisin :)) kesinlikle hayır birine gebe kalacağıma ülkemde aç kalırım daha iyi
11 Yorumla- +1 yıl
Yapanları görünce :D en düz şekilde sordum
- Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı.
u +1 yılGüvenli bir anlaşma dahilinde yapabilirim 😂
Çiçeğim keşke erkek olsaydın beni oraya alırdın 😂210 Yorumla- +1 yıl
Gel ben seni alirim almanya ya
- +1 yıl
Güvenli dedik herhalde 😂
- +1 yıl
Oda olur tabi
- +1 yıl
@lotus-patra yine de alayım ben seni 😅
- +1 yıl
Alsana beni çiçeğim 😂
- +1 yıl
Her şeyi bırak gel 😬
- +1 yıl
Taamm aç kollarını 😂😂
- +1 yıl
- +1 yıl
😂😂😘
- +1 yıl
😘♥️
- Aşk İlişkileri konusunda 15,2b cevap paylaştı.
+1 yılEvlilik benim için o kadar basit bir karar değil hafife alınacak bir hayatta değil evet yurt dışında yaşamayı isterim ama bu yüzden evlilik yapmam.. bu o kişinin hayatında fazlalılik gereksiz biri gibi hissetmemi sağlardı
10 Yorumla Hayır, sırf bu yüzden evlenmem hiç kimse ile. Ben ciddi ve uzun süreli ilişki insanıyım, duygular benim için oldukça önem arz ediyor. Sevmediğim veya aşık olmadığım biri ile asla evlenmem. Mantık ilişkileri hiç benlik değil.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılBence yurt dışından yurt içinde evlilik yaparmısınız olacaktı sen soruyu yanlış sormuşsun jssjj
12 Yorumla- +1 yıl
Öyle mi sormuşum 🙄
- +1 yıl
Tersi olacaktı 😅😅
+1 yılBen yurt disinda dogdum büyüdm ama konustuklarim olsun türkiyeden coğu sanki benimle avrupa için evlenemk istiyor gibime geldi
30 Yorumla
+1 yılSeviyorsam evlenirim , yurt dısında ya da burada her ikisinde de yaşarım. sonuçta sevdiğim kadını mutlu etmek için herşeyi yaparım. Hakeden bir kadından bahsediyorum tabi.
10 YorumlaOlabilir ama tek kriterim yurt dışında olması olmaz. Yabancıdır ama yaşlıdır. Yabancıdır ama karamsardır. Yabancıdır, zengidnir, şöyledir böyledir ama hep bir aması vardır.
10 YorumlaBu saatten sonra olacağı o galiba ama kesinlikle birlikte hayat olmamalı anlaşması yapmalı. Sadece mantıkta kalsın. 😃
Vize vermiyorlar...🤣🤣🤣
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılBildiğin gibi zaten yurt dışında yaşıyorum, o yüzden gerek yok 😄
123 Yorumla- +1 yıl
Soruyu kendine göre uyarla bi zahmet 😃
- +1 yıl
Yoo o olmaz, soruyu soran sensin 😄
- +1 yıl
Türkiye’den yenge getir sen de djdj :D
- +1 yıl
Değecek biri olursa hiç farketmez, dünyanın neresinden olsa getiririm. burada hassas nokta değecek biri olmalı 😄
- +1 yıl
Çok hassas bir noktaya değindin 😃
- +1 yıl
Hassas noktalara değinmek bizim işimiz
- +1 yıl
ukala hdjs
- +1 yıl
Gerektiği yerde ukala olmaktan zarar gelmez. d
- +1 yıl
Ja ja genau :D ukala savunması
- +1 yıl
Her türlü benlen başedemezsin 😄
- +1 yıl
Sen edemezsin, biliyorsun ayrıca bunu 😃
- +1 yıl
Yoo, bildiğim tek şey benimle baş edemeyeceğin 😄
- +1 yıl
Yanlış bildiğin tek şey o olsa gerek 😅
- +1 yıl
Sen varsayımlarla konuşursun ben direkt gerçeklerle, şimdi olduğu gibi 😄
- +1 yıl
Sen olmayan şeyi konuşuyorsun ben olabiliritesi yüksek şeylerden 😃
- +1 yıl
Sen kabullenmiyorsun diye “olmayan bir şey” olmuyor, bana göre gayette olan bir şey. burada kesinlik sözkonusu, senin dediğin olasılıklar değil 😄
- +1 yıl
Emin olmadığım bir şeyi savunmuyorum beyfendi 😃
- +1 yıl
En azından bu da bir yenilgiyi kabulleniş
şekli, fena değil 😄 - +1 yıl
Hiç bir şeyi kabul etmedim, sinir etme beni 😒
- +1 yıl
Sinir olduysan görev tamamlanmıştır
- +1 yıl
Etme dedim oldum demedim 😌
- +1 yıl
Bugünlük bu kadar didişme yeterli
- +1 yıl
Bence de 😃
Dün aklıma karşı komşuya geleni görünce düşünmüştüm djdjf
30 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 20b cevap paylaştı.
+1 yılYapamam o şekilde mantık dışı bulduğum ve istemediğim biri ile.
Büyük konuşuyorum bu kadar.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBu benimle evlenecek kişini duygularıyla oynamaktan, kullanmaktan başka bir şey değil. Bunu kabul edenlerin iğrenç bir düşünceye sahip olduğunu düşüyorum, düşüneceğim. Bende elbette yurt dışında yaşamak isterim. Ama bu şekilde değil.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılHayır yapmazdım. Yani ya da evlenirdim sonra direk bosanirdim ama bu durum sonraki ilişkilerimi de etkilerdi.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 857 cevap paylaştı. Yapmam diyenlerin çoğu yapar bence. Bana arkadaşım teklif etti. Hey evlenelim beni de götür oraya sonra bosaniriz diye.
10 Yorumla
+1 yılSadece yurt dışında yaşayabilmek için bir evlilik yapmam ama yapmak istediğim evliliğin sonucunda eğer orada yaşayacaksam hayır da demem.
10 YorumlaEvet yapardım galiba o kadar yaşanmıyor ki bu ülkede ne acı
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılNöö sevmediğim adamı çekemem zehirlerim falan üstüme kalır
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 316 cevap paylaştı. Yapmam memleketimde yaşamak istiyorum ömrüm boyunca
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılKesinlikle hayır gerçekten âşık olmadığım kimseyle evlenmem.
10 Yorumla
+1 yılhangi ülke olduğuna bağlı eğer iskandinav ülkeleriyse hiç düşünmem bile direkt
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı. Yurt dışıda önemli almanya hollanda gibi yerlerse düşünmem.
10 YorumlaYurt dışında yaşamak için evlilik yapmak bana pek mantıklı gelmedi...
10 Yorumla
+1 yılBen yapmazdım. Çünkü evlilik iş teklifi degil. Ben yurtdışında yaşıyorum bende turkiyeye gelmek istiyorum işe bak 😄
18 Yorumla- +1 yıl
Aha bu ben sjsj
- +1 yıl
Sende mi 😄
- +1 yıl
Onlar buralar biz vatanımıza djjs
- +1 yıl
buralara*
- +1 yıl
E gelsene yasak mı
- +1 yıl
Şartları uydurayım inşallah
- +1 yıl
Sen değil bebeğim kızcağıza dedim
- +1 yıl
@MekanınSahibiHande 😅 he tamam
Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı. Hayır.. gitsem zaten gidebilirdim benlik değil.. İstanbul’da hatta şimdiki muhitte yaşamak isterim…
10 YorumlaZengin bi karı bulduğum an basarım nikahı affetmem assjdk
10 Yorumla
+1 yılTr simülasyonundan çıkış bileti için gerekliyse, mecbur ((:
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 12,8b cevap paylaştı. yurt dışı hevesım çocuklugumdan beri hep vardı zaten bir sevgılım olsaydı gıderdim sıcak ıklımlere yelkenb açardım onunla titanik gibi ((:
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBilet niyetine kullanılmamak için buradan oturum izni olan kişileri sevip evlenicem
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAhaha ben yapmam da bir arkadaşım yaptı karısı yurt dışında kendisi burada hayalde kaldı yani 😂
25 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAynen😂😂😂😂😂
- +1 yıl
Oha
Cevap sahibi+1 yılAynen öyle oluyor😂😂😂 hayalleride suya düşmüş zaten😂😂
Yapardım tabi beni seven olsaydı
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı.
+1 yılGerek yok zaten doğumdan dolayı kazandığım 2. ülke pasaportum var.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 64,5b cevap paylaştı.
+1 yılHayır. Yapanlara da saygı duymuyorum. Erkeklere Allah akıl fikir versin.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılBu bir evlilik teklifimi 😂😂😂
12 Yorumla- +1 yıl
Asla :D
- +1 yıl
Yine yurtdışına kaçak yollarla çıkacağız demek ki resmiyete bağlayalım istemiştim sadece 😂
Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı. Böyle bir teklif geldi Norveç'ten hayır dedim.
15 Yorumla- +1 yıl
Pişman mısın 😃
- +1 yıl
sjsjsh yani pişmansın 😄
- +1 yıl
😅 aynen şaka zaten neden pişman olasın
Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. Ben başka ülkede yaşayamam
18 Yorumla- +1 yıl
Ölür müsün oralarda djjs
- +1 yıl
Hıkkk diye 🥹 vah.. kshs
- +1 yıl
Bahattin abin sizlere ömür he 🙄 (o kimse artık) djdjsk
- +1 yıl
Dur dur hatırladım öyle bir şey :D Allah cezanı senin
+1 yılNe kadar frmalitede olsa çok sacmaa anlaşmalı bı evlilk sncta isbirlgi icndyms gbi hsttrr insns
10 Yorumla
+1 yılgerçekleştirmem yurt dışı için elin malının kahrının çekemem D:
10 Yorumla
+1 yılYani türkiyede sürünemktense evlenip ülke hiç farketmez giderdim hemen vızzzzttt diye
10 Yorumla
+1 yılArkadaşlar kendinize gelin evlilik çıkar için olmaz yürümez de
10 Yorumla
+1 yılVarsa yurt dışından birileri yönlendirebilirsin
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,6b cevap paylaştı.
+1 yılHayır eğitim üzerinden vize aldım evlilikle işim yok
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılYaptım çok mutluyum 💅🏻
20 Yorumla
+1 yılyurtdısindan biriyle evlenirim
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 517 cevap paylaştı. Yapamam sevsem neresi olduğu önemli değil
10 Yorumla
+1 yılOlabilir kacmak icin her sey mubah sjdjdjxkx
10 Yorumla
+1 yılHayır. İstersem yaşayabilirim evlenmeden.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Evleneceğim kişi de önemli
10 Yorumla- Devamını Gör (55)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne