AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
134Cevap
Benim bildiğim tek Aura, Club Aura
ahahaha :)
Tehlikeli mevzular bacım.
Tehlike hat safhada
Ayrıca bugün bende güzel sesli bir kızla konuşmayı özlediğimi farkettim. Biri biriyle konuşurken yanımda kızın sesi geldi. Hemen böyle özlem duygum kabardı. Kısaca hemen hemen aynı kafadayız aslında ama cidden tehlikeli. Sebebi şu olabilir. Eğer yalnız takılmayı seviyorsan insan karşı cins ile etkileşime geçmek isteyebilir belki de bu sende hayat buluyor bilemeyiz.
tam olarak bununla sevgili yaptım kendime
İyi bir yöntemdir.
sesime bitiyormus ve 50 adet şınav cekiyorum rahat cektim attım video mu da :) sen nesin ya dedi. cok tatklı balık etlim ya
Kuruntular
burada bir kuruntudan daha fazlası var duygu var. sanırım bu senin anlayamayacağın bir şey. Anlamanı beklemek aptallık olur zaten. Konu dışı lütfen
Benden etkilendinmi?
Profil fotoğrafında bir V maskesi takıyor olsaydın. BELKİ
İdeas are bulletproof...
Ciddenmi :)) sen baya değişikmissin kızım be :)
teşekkür etmeliyim sanırım
Evet iyi anlamda söyledim:))
yokluktan kanks ^^
Asla bir yokluk içerisinde olmadım
Hayırlısı be kanks
Sanalcı olduğundan
Basit bir cevap oldu
sanalcı olduğumdan mı yalnızlığı tercih ettiğimden mi diye sormuşsun. bence sanalcı olduğundan
Farklı görüşlere de açığım.
o zaman şöyle söylerim biraz içgüdülerinle daha doğrusu 6. hislerine güvenerek böyle seçimler yaptığını tahmin ediyorum
Bilemiyorum gerçekten
İşsiz :)
Değilim malesef
normal bisey
normal oldğunu sanmıyorum. Görmediğin kaç kişiye aşık oldun ki...
gormedigin birine asik olamazsin asiri haranliktir onun adi tip boyle soyluyo..
aşık olduğumu düşünüyorum ama ve buna inanıyorum o psikoloji içindeyken
Yalnız değilsin.
Ben, benim gibi başka kızlar da var mı diye düşünürken. Bir erkek yalnız değilsin yazıyor.. Gerçekten şu an ne diyeceğimi bilemiyorum. Şaşırdııım fazlasıyla
Yahu saçmalama.. Ben de tutup erkeklerden hoşlanmıyorum herhalde.. Bana da sesin çok güzel, gülüşün çok tatlı gibi şeyler söyleyip takıntı haline getirenler var demek istedim.
Bende anladığın gibi anlatmadım zaten her neyse. Görmeden bunu takıntı haline getirebiliyorsa kız arkadaşların o halde yalnız değilim
Evet aynı kapıya çıktık..
Yalnızlıktan
yalnızlık hiç çekmedim.
Yalnızlık sadece yanında biri veya birilerinin olmasıyla olmuyo. Demek ki yanındakiler sadece bedensel yalnızlığını gideriyo ama sen içten içe bişeyin hayalini kuruyosun ve değişik şeylerde hayalini kurduğun şeyi arıyosun. Birinin sesinde, birinin yazısında, birinin nefesinde buluyosun onu ama sen hepsinin toplandığı tek bir kişiyi bekliyosun
Hayır ben görüp de sevebileceğim birisini beklemiyorum. Sesi yazışı veya nefesi fevkalade olan birisini görünce bütün aurası benim için bitecektir.
Bilemedim simdi
Farkettim.
Bende auro yok ama euro bulabilirim
benim gibisi mi :)
bunu bilemem
bak ve tanı
Bende öyle :S
yalnız olmadığıma sevindim :)
aynen benimdesda
yalnız olmadığım için sevindim
Büyüyünce geçer.
Bu avutmak için söylenen bir söz
Olur böyle şeyler..
:))
-.- Ben gülüyomuyum
O ney gı.
açıklamada belirttiğim gibi, ses , yazı, gülüş, nefes v, s
Hmm bende de oluyor o normal bir şeydir heralde.
ggörmediğin birisine bu durumlarda aşık olabiliyorsun yani?
Hee
Evettt
hııı?
sapıksın benim tespitim bu bir psikologa git
Ben gayet iyiyim.
nefes almasından bile hoşlanmak nedir ya öyle sevgimi olur yokluktamı kaldın ceyrandamı kaldın da böyle oldun
bende farklı bir görüş olduğunu düşündüğüm için zaten buraya sorma gereği duydum. keyfimden veya çevre edinmek için değil ( senin gibi )
benim amacımı nerden bileceksinde bana karışıyorsun. burada gelip kendini pazarlayan face sini veren benim sanırım
Aura ne
Sorumda mevcut
Aslan burcumusun :)
koç ama yükselenim aslan
Ben aslanim senin gibiyim sipsevdi oluymusuz ondan sordum :)
Evet evet aynen :)
Görmesende gecicidir
Acı vererek geçer
bilemedim :)
farkettim.
ya şöyle birşey bu genelde herkesde olan bir farklılık sen bunun farkına varmışsın :)
Belki farkında olan ama ne olduğunu tam kavrayamamış benim gibi bir çok kız da olabilir. Ama ben şimdiye kadar böyle bir konuya burada veya başka bir platformda hiç rastlamadım. O yüzden hala acaba bir tek benim mi başıma böyle bir şey geliyor diye düşünen biriyim
senin gibi çok vardır dediğim gibi farkında değiller sen o özelliği fark etmişsin
Yalnız olmadığmı bilince mutlu oluyorum.
sevindim senin adına yanlız değilsin bizimlesin :)
Oylemiyim acaba
Bilemem
Kim bilir
çekmiyor?
Çekmeyen nedir
Aura nedir:)))
Karşı tarafa ait ilgimizi çeken her şey.