Benim gibi kaç kişi daha var bilmiyorum. Ben bir erkeğin sesinden etkilenerek ona aşık olabiliyorum. Veya yazdığı bir yazıdan... Ya da nefes alışverişinden... Evet, onu hiç görmeden etkileniyorum. Bu etkilenme geçici bir heves olmuyor, daha ileriye doğru devam ediyor. Beni etkisi altına alıyor... Bu bende kronikleşmiş gibi bir şey... Bunun sebebi nedir? Yalnız olmayı tercih ettiğim için mi? ya da sanalcı olduğum için mi?
Cevabın nedir?
+1 yılBunun sebebi senin 6. hissinin çok yüksek olması. Muhtemelen astral gibi değişik konular da ilgini çekiyor, tarota inanıyorsundur. biraz meditasyon ile belki kendindeki farklı yönlerini keşfedebilirsin.
Muhtemelen aurasına aşık olup hoşlandığın kişi gördüğün anda gözüne güzel görünmeye başlayacaktır. Senin ruhunun sevgiye şevkate ihtiyacı var. Belki de acılı dönemlerden geçtin. Her seferinde kaybetmene rağmen tekrar tekrar da aşık olabiliyorsundur belki de. İnsanlar ne der diye düşünmüyorsan bu senin için sorun olmaz tabii ki. Ama vakti geldiğinde ruh eşin ile karşılaşacaksın bunu hissedebiliyorum. evrene pozitif enerji göndermekten vazgeçme...02 Yorumla
Soran+1 yılEvet 6. hissim konusunda yanılmadın. Ve yine evet ki tekrar tekrar aşık olabiliyorum. Ya da sadece öyle olduğumu düşünüyorum. Sonrasında ise tabii o kişi ile aram açılınca aşık olmadığım kanısına varıyorum. Bir sonraki ile ise yine aşık olduğumu düşünüyor ve inanıyorum.
- +1 yıl
bunun nedeni aşık olman değil, duygularını çok derinden yaşıyorsun ve muhtemelen sen bunları hissettirmeye başladığın anda karşı taraf kaldıramıyor ve ayrılık yaşanıyor. tekrar tekrar aşık olduğunu düşünmenin nedeni ruh eşin ile yollarının henüz karşılaşmamış olması. Nerden anlıcam ruh eşim olup olmadığını deme. Bir şekilde hissediyorsun bunu mantık çercevelerinde dahi anlıyorsun :) aşk seninle olsun ;)
En İyi Cevaplar
+1 yılmesela bende sesten degilde yazidan ve kendni ifade edis biciminden etkileniyorum ama soyle bisey var kii bence sen hayalinde o kisiyi olaganustu gibi canlandiriyor farkli bir yere koyuyorsun bence.. ya da hayaller daha cekici geliyo sana gercek olandan.. durumun da normal ayricaa
07 Yorumla
Soran+1 yılEvet hayalimde onu görmeden şekillendirmek daha mutlu ediyor beni.. Hayalimde dilediğim şekle sokabiliyorum. sanırım beni anlıyorsun
- +1 yıl
evet iste hayalinde istedigin sekle sokup buyutuyorshn ayni zamnda. reelde oyle olmadigini gorunce soguyabiliyorsun da. her insan dis gorunusten etkilenecek diye bir kural yok yaa.. sende boylesin bende biraz senin gibiyim..
Soran+1 yılpeki sen görmediğin birisi için ağlayabiliyor musun. Onunla ilgili hayallerde kurabiliyor musun.
- +1 yıl
hissettiklerini hissediyorsam evet.. ya mesela salliyorum oyle bir yazi yazmis ki duygularima tercuman olmus o zamn evett aglayabilirim. biz beraber olsak onu anlayabilirdim diyorum bu bir hayalse
- +1 yıl
ama bu sanalcilik degil buna katilmiyorum kesinliklee
Soran+1 yılHayır daha çok mesela görmedin onu ve senin etkilendiğin fazlasıyla etkilendiğin birisi ama görmediğin halde onun için her şeyi yapabilecek duruma geliyorsun. Belki de çok çirkin birisi olduğunu söylüyor ama bu senin umurunda bile olmuyor. Sadece onun sesi ile mutlu olabiliyorsun. O seni huzura kavuşturabiliyor Ve birgün seni terk edecek olduğu düşüncesi bile seni deli ederek ağlatmaya yetebiliyor.
- +1 yıl
benimki bu derece degil seni uzen ve yipratan bisey bu. hayal ettigin kisiye fazla anlam yukleyip cok beklentiye giriyorsun onun seni sevmesini istmek gibi.. ama gorme etmeden bir iliski yasayamazsin yani erkekler yasamaz sen. istesen bile
Indigo çocuğu olabilirsin, bu tarz insanşarın yuz yuze gelmelerıne pek gerek kalmıyor. Empati konusundaki evrımlerı dıger ınsanların evrımlerınden daha gelısmıs oldugu ıcın pek problem olmuyor. Ama indigo cocugu olup olmadıgını ancak bır psikiyatr cozebılır.
Bunun haricinde sanal olarak yaşıyorsan hayatının genelini, bu yaşam tarzı geride kalan zamanını da etkiler. Biraz dışarı çık desem gitmezsin, birisinin seni zorlaması lazım, ama asosyal yaşam o kişilerin sayısını gün geçtikçe azaltır.
Neyse. Umarım ileride bir sorun yaşamazsın.02 Yorumla
Soran+1 yılşu an zaten bu konuda bir cok sorun yasiyorum daha ne kadar olabilir ki
- +1 yıl
Indigo cocukları ınsanlıgın bır sonrakı evrım halının baslangıcı olarak tasvır edılır, dolayısıyla bu can sıkıcı bır sorun degıl.
Asosyal oluşuna gelmek ısterdım ama yukarıda azdığın konusunda bır tasdik var. Acaba cinsel yönden sınırsız olabıldıgın bu sosyal aglar sana daha mı cazıp gelıyor. Bır an once bır sevgılı yapmalısın kendıne kanlı canlı, bol bol beraber zaman gecırın sana ıyı gelecektır.
+1 yılöncelikle bu aşk değildir bu seni tahrik etmesidir , yani kısaca seni azdırmasıdır.
21 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim.. İşte buydu.
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
14
Cevap
132Cevap
+1 yılwww.google.com.tr/search Sende kadın versiyonusun bunun.
06 Yorumla
Soran+1 yılProfil fotoğrafıma bakacak olursanız. Bu fikrinizin benimle uzaktan yakından alakası olmadığını görmüş olursunuz. Konu dışı lütfen
- +1 yıl
Profil fotoğrafınla ne alakası var? Saçma bir cevap verdiğinin farkında mısın?
Soran+1 yılSen peki saçma bir fikir sunduğunun farkındamısın?
- +1 yıl
Saçma? ''Sesinden, nefes alışından, yazdığı yazıdan bile etkileniyorum'' diyen birine ne cevap verebilirsin? Biraz objektif bak olaylara. Aynı soruyu bir erkek sorsaydı vereceğin cevap aynı olacaktı. Bu arada bu kafa lsd kafası mı?
Soran+1 yılKendini savunma mekanizması olarak hakaret mi kullanırsın. Işid kafası yaşamıyorum ben lakin senin öyle bir kafa bünyesinde hazmettiremeyip saldırganlık yaptığın gözler önünde. Sorudaki anlattığım konu benim yaşadığım psikolojik bir durum. Bunu ilgi çekmek için veya gündem yaratmak için sormadım. Bu bende uzun zamandır olağan bir şey. Sebebini öğrenmek veya böyle hisler duyan bir başkası olup olmadığını görmek adına sordum. insanların yaşamlarındaki durumlara saygın yoksa KS gibi bir sayfada neden takıldığını bilemiyorum doğrusu. gördüğüm kadarıyla senin buradaki amacın merak ettiğini sormak veya soru soranlara yardımcı olmak amacı ile cevap yazmak değil. senin buradaki amacın bu platform amacının çok dışındaa
- +1 yıl
İşid kafası nedir arkadaş? İyi güldüm gece gece. LSD'yi IŞİD diye okuyan birinden başka bir şey beklemiyorum. Kesin LSD kafası bu kesin.
+1 yılAynen bu doğru geçenlerde arkadaşım bana Birader bugün üzerimde bir aura var ki sorma gitsin dedi. Dedim e kullansana madem havan olur dedim :) manyak herif bana dediği -aynen birader ama evde annem elektrik süpürgesini üstüme tuttu kaptırdık aurayı uçtu gitti dedi :) dedim Allah cezanı :)
12 Yorumla
Soran+1 yılbu vahim durumun üstüne güzel bir espriydi teşekkür ederim :)
- +1 yıl
ne demek :)
+1 yılSanırım yalnızlığın taşmaya başlamış. Sen çabuk sıkılan bir karaktere sahipsin. Küçük şeylerle mutlu olabilen ama sürekli değişiklik isteyen, ilginçlikleri seven birisin. Hayatında henüz herşeyini tam anlamıyla paylaşabileceğin, güvendiğin biri çıkmamış, çıkanlarda aklıyla altı yerdeğişmiş olan embesiller olduğu için sendeki GÜVENME isteği artış gösteriyor. Bu resmine göre küçük bir analiz hediyem olsun sana.. Bu kadar açık olma, sırların olsun biraz :)
05 Yorumla
Soran+1 yılBu etkili bir analiz oldu benim üstümde doğrusu. Lakin yalnızlığımın taşmaya başladı cümlen tartışılır. Çünkü bunun böyle olmasını isteyen ben olduğum için böyle. Başka analizlerin de varsa dinlemekten zevk duyacağımı belirtmek isterim. Teşekkürler :)
- +1 yıl
İç dünyanın yalnızlığından bahsediyorum. Çevrende ilgi yok ya da yalnızsın arkadaşın az vs değil. Seni tamamlayan kaç kişi var, olsaydı bu soru buraya gelmezdi.. Analiz meselesini de açıktan yazabileceğim sadece bukadar. Kişiye saygı ve prensip meselesi. :) ben teşekkür ederim
Soran+1 yılDaha fazlasını beklediğim konusunda ciddiydim :)
- +1 yıl
Bende :) duvara yani burya herşeyini yazmamı istemezsin değilmi, keşkelerin, pişmanlıkların gibi?
Soran+1 yılYaz bakalım :
Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Çok yanlizsin ve sevgiye muhtac ya da abaza , şaka şaka , bunları hissetmen normal , insan etrafında birine arıyor bazen olmadığını ve hiç olmayacağını bildiği halde hayat gibi, kaderini yaşıyorsun sanki yabancı gibi , zamanla alışacaksın , biraz uyu şimdilik
03 Yorumla
Soran+1 yılYalnız değilim. Sevgiye muhtaç hiç değilim. Abaza olayı ise bir bayana yakıştırılabilecek veya yaşayabileceği bir durum değil. Bu erkekler için tanımlanabilir yalnızca çünkü bir bayan ne kadar çirkin de olsa dahi asla abaza değildir. İstediği an bir erkek her zaman avucunun içindedir.
- +1 yıl
Her erkek bir değildir, bazı kişileri beden ölçüsü ile elde edebilir bazilarininda sadece hayalini kkurarsin, sen nasıl elde ettiğin umrumda değil , abaza kavramına gelince cinsiyet ayrımı yoktur bu durumun karekter farkı vardır herkesin karekteri el vermeyebilir kimilerininkide fazla eğilimlidir
Soran+1 yılHer erkek bir elbetteki değildir. Ama her erkeği vuracak belli bir zayıf nokta vardır. Ve tekrarlıyorum en tipsiz bayan dahiill abaza olarak asla nitelendirilmez çünkü yine söylüyorum istediği anda herhangi bir erkek zaten avucunun içindedir.
+1 yılAura bambaşka bişey di ya.. :( Sen aurayı farklı anlamda kullanmışsın.. :)) Tam net bişey diyemem.. Ama sanalda olduğundan ya da kendi benliğindeki bir açık durumdan olabilir.. İlginç bir durum.. Acaba ben seni etkiliyebilirmiyim adlı konuyu düşünmeme sebeb oldu.. :) Çünkü bende güzel yazı yazabilirim.. :)
05 Yorumla
Soran+1 yılgüzel yazı yazıyor olduğun konusunda hem fikiriz. Lakin aura tam da anlattığım içerikde bir kelime.
- +1 yıl
Aura tam anlattığın içerikte kelime değil aslında.. Aura demek; gerçekte her insanın vücudunu kaplamış şekilde, yumurta şekline benzer, bir aura'sı vardır.. Ve bu aura insanın olduğu seviye ve düşünce biçimine göre renk alır.. Bu aura'yı görebilen insanlar vardır dünyada.. Karşıdaki insanın acı çekip çekmediğini, o kişinin bulunduğu durumu ve seviyesini anlıyabilirler..
Bunların dışında bu yazılarım öylesine yazılmış yazılardır.. :) Asıl yazılarımı belkide görmelisin, o zaman güzel yazı yazma konusunu bir daha konuşmalıyız.. :)) - +1 yıl
Bu arada bir sevebildiğim kişiye nasıl yazı yazabildiğimi görmen için bir yazı atayım.. Oku bakalım, o seni etkliyecek mi? :) Böylelikle psikolojini daha iyi anlıyabiliriz ve belki çözümünüde bulabiliriz..
Soran+1 yıllütfen. şiirlerden ve başkasına yazılmış olan yazılardan veya başkasına ait yazıların paylaşılıp ilgi çekmeye çalışılmasından hoşlanmam. bu tür şeyler bende merak değil iticilik uyandırır yapmayınız. Aura kavramında karşı cinse ait beni etkileyebilecek ilk öncelik sesdir. teşekkür ederim.
- +1 yıl
Hmm.. :) İlgi çekmek değildi aslında durum.. Sen öyle diyince, sende oluşan psikolojiyi araştırıyordum.. :) Biraz bu sözlerle bana açıklamış oldun aslında.. Önemli değil, iticilik uyandırması normal..
Anladım.. :) Sizin aura kavramınız dediğim gibi ikincil anlam.. :)
dostum aşık olmak baya dertli bir iş o boyuta varmıs olsaydın şuanda mahvolmuş olurdun :) öyle olmadığından dolayı hoşlanmak ya da sevmektir diğe düşünüyorum. buda normal evet aurasından etkilene bilirsin bir insanın özellikle yazı ve fikirler insanları aşık olmaya iten şeylerdir
01 Yorumla
Soran+1 yılMuhtemelen aşk değildir. Yalnız öyle bir psikoloji içerisine giriyorum ki "ben aşık oldum"diyorum. sürekli bu durum başıma gelmesine rağmn yine de bu kez aşık oldum diyebiliyorum. Sonra iş ciddi boyutlara gidiyor
- Kişilik & Karakter konusunda 6,6b cevap paylaştı.
+1 yılwww.google.com.tr/search
bilmiyorum da ilk aklıma gelen şu oluyor nedense14 Yorumla
Soran+1 yılÇekim gücü... Aslında bağdaştırılabilir :)
- +1 yıl
Espri mi bu? Eğer öyleyse sadece senin güldüğün bir espri sanırım.
- +1 yıl
Zaten o isimden geliyor. Harbiden sağlam süpürge.
Hayal dünyanda canlandırdığın kişiye aşık oluyorsun anlaşılan. Yani beynindeki mükemmel erkek tanımına. Yüzü görüp gerçekliğe taşınana kadar herşey güzel. Bunun altında mükemmeliyetçilik yatabilir, narsiszm yatabilir belki bir miktar ego yatabilir. Psikolog bu konuyu daha iyi analiz edecektir.
04 Yorumla
Soran+1 yılPsikologa para karşılığında duygularımı satabileceğimi sanmıyorum. Ama fikirlerin benimde düşündüğüm şeyler kısmen olarak... Hayalimde canlandardığım mükemmel erkek...
Soran+1 yılŞansımı deneyeyim mi seninle
+1 yılsenın dedıgın bu cok degısık bır duygu tedavısı yok ama doktoru sensın. ılacı yok ama ılacıda sensın. bu yalnızlıktanda olabılır beynının bunu kabul edişindende olabılır. bunu cok faklıda yorumlayabılrıız. ve senın gıbı ınsanlarda vardır elbet korkma yalnız degılsın SAYGILAR...
02 Yorumla
Soran+1 yılAslında beni sarmalayan bu çeşit duygular konusunda bende yalnız olduğumu düşünmüyorum. Ama nasıl tedavi edebileceğim konusunda bir fikrim yok. İşin tuhaf yanı ise bu duruma hastalık olarak bakmıyorum. Çünkü bunun böyle olması hoşuma gidiyor itiraf edecek olursam.
- +1 yıl
o zaman hosuna gıdıyorsa sorun yok demektır ve bunuda konusmanın bır anlamı yok bayan
- 03 Yorumla
Soran+1 yılAh bu kaçıncı espri :)
Soran+1 yılAraba oldukça güzel. Lakin bundan etkilenebileceğimi sanmıyorum.
+1 yılgerçek yaşamda etkilenme ve bu etkilenmenin beraberinde getireceği yaşantıların sende oluşturacağı "korku" ve "çekincelerden" kaynaklanarak sanal ortam üzerinde karşılaştığın bu "aura" olarak tabir ettiğin durumun sadece, sanal ortam üzerinde, yaşayabileceğin psikolojik ve duygusal zararların gerçek hayattakilere kıyasla daha az olabilmesinden dolayı bilinç altı ve hayal gücünün sana oynadığı bir ilizyon oldugunu düşünüyorum.
06 Yorumla
Soran+1 yılHayal gücümün bara oynadığı bir ilizyon evet ama korku ve çekingenliik bende görebileceğin son şeyler bile değildir.
- +1 yıl
Ne kadar bilgi o kadar yorum : )
Soran+1 yıldaha fazla bilgi vermek isterdim.
- +1 yıl
daha orantılı yorumlar yapabilirdim
Soran+1 yılçok isterdim
- +1 yıl
ne zaman rahat hissedersen o zaman daha fazlasını dinleyip yorumlayabilirim.
+1 yılbütün insanların hatta nesnelerin aurası vardır. herkesden hoşlanman sevgiye aç olduğunun göstergesi olabilir. freud a girersek şimdi bu konu için doğum gününe gidebiliriz, bu yüzden bu konuyu yüzeysel bırakıyorum.
03 Yorumla
Soran+1 yılSevgiye aç olmamla ilgisi olduğunu düşünmüyorum. Real hayatımda teklif sıkca alıyorum ve beni sevip mutlu edebileceğine inandığım kişilerde var. Sorun onların beni etkilemiyor olması. Somut şeylerle değil soyut olanlarla daha çok ilgiliyim. Sorun da bu yaa
- +1 yıl
öyleyse kafanda yarattığın (bilinçli ya da bilinçsiz) bir rol model var ve onu bulamıyorsun çevrendeki erkeklerde. belkide sanal alemdekileri görmediğin için daha çok hayal dünyandakiyle özdeleştirebiliyorsun.. bence aralarından hoşlandığın birini bul ve onunla buluş, bak büyü bozuluyormu bozulmuyormu.
Soran+1 yılBu söylediğin doğru olabilir. sanalda görmediğimi hayal dünyamdaki ile eşleştiriyor olmam
tek değilsin beni hiç görmeden ya da gerçek hayatta konşmamdan sesimden vs. etkilenen bir kaç kız oldu..
allahtan oldu onlar yoksa tipde tip yok :D010 Yorumla
Soran+1 yılİşte , öyle ki bizim gibi kızlar sayesinde tipsiz olarak tanımladığımız erkek kategorisi bile gözümüzde çok üst safhalara yükselerek. Ego tavan yapma gibi bir durum da meydana geliyor... Ben ve benim gibi kızlar olduğu sürece tipsiz erkekler gerçektende çok şanslılar
Soran+1 yılEstğ.
Soran+1 yılSadece yazdıklarına karşılık vermek istedim hepsi bu
Soran+1 yılHer erkeğin aurası vardır... Bunu biz kızlar ortaya çıkarırız... O yüzden tipsiz dahi olsanız bir şansınız her zaman vardır
Soran+1 yılEvet bazı erkekler, sadece bazıları. Ama ben genelde o erkeklerin haricinde yani o çekim gücünün farkında olmayan erkeklerden yana tercihini kullanan birisi oldum hep...
Yalnızlığın içine kapanıklığın sosyal fobi birde hiç erkek arkadaşın olmadıysa olabilir utangaç çekingen bir yapında varsa güven duygusuda yaşayabilirsin sonunda kötü bir olay olurmu acaba normal bunlar ama böyle olmanda iyi bir yönden.
02 Yorumla
Soran+1 yılyalnız olmayı kendim tercih ediyorum. bir çook erkek arkadaşım oldu haddinden fazla... utangaç vea çekingende değilim. belki güven sorunum olabilir... sonunda kötü oluyor evet bu tür bir şey yaşadığımda bir aura beni çektiğinde işler ciddi boyutlara dönüşüyor
Kişilik & Karakter konusunda 356 cevap paylaştı. büyük ihtimalle çok sosyal birisi değilsin ondan kaynaklanıyor. özellikle erkek arkadaş edinmeye çalış. kızlı erkekli gruplarla takıl öyle bir çevren olsun. onlarla geçir zamanının büyük bir kısmını. o zaman bu durum oldukça azalacaktır.
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet sosyal birisi değilim. bunun sebebi insanlarla diyolog içerisine olmayı istememem. Soyut şeyler somut şeylerden daha çok çekiyor.
henüz ileri derecede bir şey yaşamadıysan bunun için olabilir. Fıstıklı çikolata görmeyenin fıstıkla yetinmesi gibi bir şey :D
01 Yorumla
Soran+1 yılİleri derece bir şeyler yaşayabileceğim bir çok insan mevcut çevremde. Yalnız ilgimi çekmediği sürece kimse ile yapmak istediklerimi dahi yapmak istemem.
çoğu şey her zaman göründüğü gibi değildir, hayallerindeki insanla hayatındaki insan karşılaştırıldığında genelde hayal edilenle hayatında olan arasında büyük farklılıklar vardır. ama hayatında olan insan her zaman daha iyidir. çünkü gerçektir.
01 Yorumla
Soran+1 yılMalesef.. Her zaman hayalimde şekillendirdiğim daha iyi olacaktır.
Gizli Üye(30-35)+1 yılHerkes böyle ufak tefek şeylerden etkilenebilir bunu farklı bir şeymiş gibi dile getirmen enteresan. Sende anormal olan bunun uzaması, o da karşı cinse aç isen.
02 Yorumla
Soran+1 yılSana ufak tefek görünebilir lakin ben bu problemi yaşayan ve böyle açıklıkla dile getiren birisine hiç rastlamadım. Sana anormal gelen uzamadan kastını nedir bilmiyorum ama karşı cinse karşı bir açlığım söz konusu dahi değil...
Cevap sahibi+1 yılUfak tefek derken "yazdigi yazi, sesi" vb kastettim kendin soylemissin bunlari. Problem oldugunu dusunmuyorum sadece gozunde buyutmussun fikrimce.
Bundan rahatsizsin?
Her insan illa gorunce dokununca hissedince sevecek diye bir kaide yok sonucta degil mi?01 Yorumla
Soran+1 yılBir tek ben mi varım bu şekilde diye düşünüyor insan
o zaman benim sesimden ve şiirlerimden uzak dur bak bir kızın ahını daha almak istemiyorum :)
01 Yorumla
Soran+1 yılŞiirler beni etkilemez ne yazık ki.
- Kişilik & Karakter konusunda 948 cevap paylaştı.
+1 yılAura ne diye bakmaya geldim :) Hımmm ses tonu garip doğrusu :)
03 Yorumla
Soran+1 yılSizi çeken herşey bir auradır. Beni çekende bu
- +1 yıl
İşin komiği müzikle uğraşmama rağmen ilk defa duyuyorum bu terimi :)
Soran+1 yılaura bir ses olarak nitelendirilmez yalnızca..
Lisedeyken sesime aşık bir kız vardı onu getirdin aklıma :) Olabiliyor böyle şey nadirde olsa
05 Yorumla
Soran+1 yılben olma ihtimalim % kaç :)
Soran+1 yılkapatalım bu konuyu :)
Soran+1 yıl:))
- Kişilik & Karakter konusunda 479 cevap paylaştı.
+1 yılBence rotada sorun yaşıyorsun.
kendine istikamet belirlesen bu rahatsızlığın geçer eminim!!!03 Yorumla
Soran+1 yıldetaylı fikirlerini bekliyorum.
- +1 yıl
Yani asıl sorun sevmek istediğin şey nedir?
- +1 yıl
bu soruya cevap bulduğunda kendini ve zihnini o yöne doğru kanalize ederek duygularının değil de aklın ile sevmeyi veya uzaklaşmayı tercih edersin.
Yorumlarına göre birşey sorucam peki diyelim görmedin lakin sesini yazılarını vs biliyorsun ve birgün tanistin ilerletip evlenmeyi dusunurmusun onunla?
03 Yorumla
Soran+1 yılGördüğüm andan bir süre sonra bozulur o büyü... O yüzden bu şekilde hoşlandığım kişilerin ısrarlarına rağmen hiç bir zaman görüşmeye gitmedim. Bir çok olanak sunulmasına rağmen her zaman red etmişimdir.
Soran+1 yılHat safhada zorluk..
Bu yazdığının "aura" ile ne alakası var anlayamadım: )
Aurası olan erkek! Aurası olmayan insan mı var? Her insanın farklı bir aurası var. Yazı yazmak nefes alıp vermek ya da sesinde değil ama : )03 Yorumla
Soran+1 yılOlayı şöyle izah edeyim o halde. iki erkek profili var. 1. erkek profilinde çok yakışıklı genç bir erkek diğer profilde ise V maskesi takan yüzü görünmeyen bir erkek. Benim 1. tercihim her zaman 2. profil olacaktır.
Soran+1 yılSanırım ikimizde aura ya çok farklı gözlerle bakmışız... Sen bir somut ben bir soyut olarak. Benim somut çeken bir şey yook.. dğal olarak auralar soyut şeyler üzerine kurulacaktır benim için..
kafanda yarattığın durumdan şıpsevdilik mi var acaba bence daha gençsin zamanla aldığın yaralarla inşallah almazsın :) geçer...
02 Yorumla
Soran+1 yılBu konuda yardima ihtiyacim var
Bu normal birsey kimi gülüşüne kimi yanağındaki gamzeye kimide yazdığı yazıta demiyelimde düşünce tarzından etkilenir aykırı bir durum yok yine olay göreceli
01 Yorumla
Soran+1 yılUmarım normaldir.
+1 yılBunu bugün radyoda cevaplamak istedim bir an. Güzel konu, teşekkürler..
05 Yorumla
Soran+1 yılRadyoda derken anlayamadım
- +1 yıl
KS üyelerine özel yaptığım bir radyo yayını
Soran+1 yılmerak ettim doğrusu
- +1 yıl
Açtığımda haberin olcak
- +1 yıl
Gelebilirsin
kadınlar bu auraya tapıyor muhafazakar ülkelerde yasaklandı sadece 14.99 tl
25 Yorumla
Soran+1 yılbu ciddi bir soru :(
- +1 yıl
italyan aura 12.99 arap aura 13.99 ikisi kargo dahil 20 tl bu iki aura ile kalfıramayacağın hatun yok senin bile... www.airasia.com/.../...m89naYOGw1sppu0yo1_1280.png
Soran+1 yıldevam edin siz
+1 yılSenın durumun psikolojık olarak ilerlmeye başlamış sende libido tavan yapmış yatmadan kurtulamassın bu olaylardan
02 Yorumla
Soran+1 yılAhahahhaa ;(((((
- +1 yıl
evet ama oyle sende farklı bir haz tahrık olayı falan var erkeklerı kullanmak ıstıyorsun sadist ruhlusun yatmadan da kurtulamassın hafıflemez mast falan yapıyormusun ya da reel sevişme yaşadın mı
+1 yılolabilir benimde sesimi cok etkili bulurlar ve ben şiir yazarken okuduğumuda gayet begeniyorlar bunun senin hislerinin kuvvetli olmaında etkis vardır
01 Yorumla
Soran+1 yılAnlatmak istediğim şiir okurken veya şarkı söylerken çıkan ses değil..
+1 yılO zaman sen bir çok kişiye aşık olabilirsin. şuraya çok iyi bir söz yazsaam fazlasıyla etkilenirsin senn dediğine döre bu böyle.
04 Yorumla
Soran+1 yılEvet muhtemelen, hatta sesini duyacak olsam belki de beğenir etkilenebilirim.
- +1 yıl
Sevgilin olsa başkasının sesinden etkilenirsen ona mı aşık olcan nasıl yani:)
Soran+1 yılbir sevgilim olduğunda muhtemel olarak bu kişi zaten çok beğendiğim etkilendiğim birisi olacaktır. O yüzden ikinci başka bir kişiden etkilenebileceğimi düşünmüyorum
- +1 yıl
Mm işte bu güzel aferin.
Bazı insanlar güzel ya da yakışıklı değildir ama aurası vardır etkileyicidir ve çoğu insana çekici gelir. Bu çok doğal bişey.
01 Yorumla
Soran+1 yıldoğal olduğundan şüpheliyim. Çünkü ciddi boyutlara geliyor bu durum.
Aurasi olan ne mk herkesin bir aurasi var. Sen nefes alsin yeter diyenlerdensin 😉😉
03 Yorumla
Soran+1 yılHerkesin bir aurası muhakkak vardır. Ama karştı tarafta olan bu aurayı ben ve benim gibi düşünen kızlar ortaya çıkarabilir yalnızca. Nefes alsın yeter diyenlerden değilim. Çünkü nefes tüm canlılar alıyor. Önemli olan o nefesi nasıl aldığı ne hissettirdiği ve görmeden dahii o sıcaklığı verip veremediği
- +1 yıl
https://m.youtube.com/watch?v=Ohjg0A9A0fw tam senlik kanka 😂😂😂
Soran+1 yılTeşekkür ederim gerçekten de öylee.. :)
+1 yılsanırım t9'dan yazıyosun arabası olan erkekler dicektin :D
12 Yorumla
Soran+1 yılAura..
- +1 yıl
euro?
Kişilik & Karakter konusunda 15,9b cevap paylaştı. bu yaşıma geldim auraya aşık olan birini ilk senden duydum :D
02 Yorumla
Soran+1 yılilk olmak güzel
+1 yılBeylerr nefes alsin yeter diyen bir bayan karsinizda...
11 Yorumla
Soran+1 yılNasıl nefes alıp verdiğide önemmli.
- Kişilik & Karakter konusunda 419 cevap paylaştı.
+1 yılbir ben bide auram zaten oldum olası beğenilmiştir :)
01 Yorumla
Soran+1 yılauranız neydi tam olarak
+1 yılBende de var o ses tonu olsun, bakışlar olsun etkileniyorum.
04 Yorumla
Soran+1 yılbakışlar görme eylemine girer. Yalnız ben görmediğim bir kişiye karşı sesinden etkilenerek aşık oluyorum.
- +1 yıl
Ama bakışların yaydığı bir enerji var onu kast etmiştim. O biraz ilginçmiş hoşlanıyorsundur bence.
Soran+1 yılBen soyut olan şeylerden hoşlanıyorum. Sesi çok etkileyici bir erkeği çok çok yakışıklı bir erkeğe tercih ederim.
- +1 yıl
Ses de duyma eylemine girmez mi?
+1 yılNeredeyse telefondaki kıza aşık olmak üzereydim ki olmadan kendisiyle tanıştım.. :))
Bazılarının ki çok seksi oluyor ayrıca..02 Yorumla
Soran+1 yılSanırım beni anlayan birisi daha var burada :)
- +1 yıl
Evet ben de etkileniyorum.. O yüzden güzel kız yok çekici kız var.. ;)
Aura+Sanalci
https://i.hizliresim.com/q25ogD.jpg02 Yorumla
Soran+1 yılSevdiğim bir canlı
Altinci hissin kuvvetlidir senin.. bazi seyleri onceden gorebilirsin. Bu yazdiklarin gayet normal seyler. Fazla takilma bu konuya.
01 Yorumla
Soran+1 yılPeki bu konu ile 6. hissimi nasıl bağdaştırdığını ve kuvvetli olabileceğini düşündüğün o inancı bilmek istiyorum.
Metafizikte , kuantum fiziği vardır. Aura ve çakralar kişinin yaşam enerjisini gösterir. sen sisteme bir enerji gönderirsin sonra o kişi gelir.
01 Yorumla
Soran+1 yılbana yardımcı olacak şekilde anlatmaya ne dersin?
Bence Mutlu oluyorsun ya , bu zamanda insanın mutlu olması hayli zor , ama etkileyici bir kişilğin varmış :))
01 Yorumla
Soran+1 yılDeğişik şeyler zaten etkileyici veya ilginçtir. mutlu oluyorum evet böyle olmamdan yakınmıyorum.
Gizli Üye(36-45)+1 yılSanalda son konuştuğumuz hatun da öyleydi. Benden fazla bağlanmıştı, sesimi duyunca acayip mutlu oluyordu
02 Yorumla
Soran+1 yılİşte tamda anlatttığın hatun gibiyim
Cevap sahibi+1 yılArkadaş gibi sohbet etmeyi de çok severim ben. Insan bir mutlu anını da yalnızlığını da paylaşacak birini anonim birini arıyor..
Gizli Üye(36-45)+1 yılHani seninde giderin de var. Anladigim kadariyla bu konularda tecrube sahibi oldun veya erkenden olgunlastin. Yakisikli erkeklerin bir boka sap olamadigini gordun.
02 Yorumla
Soran+1 yılben kendimi bildim bileli böyleydim.
Cevap sahibi+1 yılFacebook tan ekleyebilir miyim seni?
Begendiginiz bedenlere kendi kiyafetlerinizi giydirip adini da ASK koyuyosunuz ya bitiyorum ya !
02 Yorumla
Soran+1 yılkeşke farklı olsaydı
+1 yılSenin ilgini erkekler çekmiyo ki o zaman. Sen bir aurayla evlenmelisin ^^
04 Yorumla
Soran+1 yılYani bir hayal ile :)
- +1 yıl
Allah yardımcın olsun , sıkıntılı bir süreçten geçiyorsun. Bence bir psikologla konus diyecem de şimdi onun sana tavsiyelerini dinlersin , psikolog'daki aura da seni kendine çeker ve aşık olursun adama. Evet evet senin kadın bir psikologa görünmen lazım. Garanti olsun
Soran+1 yılPara ile çalışan birisine duygularımı satmamı istiyorsun :)
- +1 yıl
Karşılığında özgürlüğünü alıcaksan neden olmasın. Yoksa hep sanal insanlara bağımlı yaşamaktan mutluyum diyosan sen bilirsin tabi.. :)
- Kişilik & Karakter konusunda 6,8b cevap paylaştı.
+1 yılPlatonik aşkların malzemesi maalesef ancak bunlar olur.
04 Yorumla
Soran+1 yıltam olarak anlayamadım
- +1 yıl
Bir hayala aşık olmak daha kolaydır.
Soran+1 yılEvet. Gerçekte bir erkekle el ele tutuşmaktansa bunu hayalini kurup kafama göre şekillendirmek beni daha mutlu eder
- +1 yıl
Hayaller insana yanlışta yapmazlar fakat hiç bir zaman gerçekte olmazlar.
+1 yılAuralara dikkat et etki alanına girdin mi kolay kurtulamazsın
02 Yorumla
Soran+1 yılhiç kolay olmadı ki zaten ;)
- +1 yıl
Olmasın zaten :))
Kişilik & Karakter konusunda 433 cevap paylaştı. Yalnızlığın alametleri uyarmadı deme elinde smartphone ile ihtiyarlarsın bol bol mastürbasyon yaparak
01 Yorumla
Soran+1 yılSorumun bununla bir ilgisi yok
+1 yılHastasıyız dedeeee :) Sanalcılara bayılıyorum. Bak sana da bayıldım şimdi :)))
04 Yorumla
Soran+1 yılahaha tşkler
- +1 yıl
rica ederim güzellik :) Birde özelden gelseydin ballı kaymak olurdu inan bana :))
Soran+1 yılehhehe
- +1 yıl
gelemeyecen mi :(((
+1 yılHergün yeni bir bilgin icin teşekkür ederim :) aurası da ogrenmıs olduk
06 Yorumla
Soran+1 yılRica ederim. lakin uzun zamandır ilk defa soru sordum.
- +1 yıl
:) böyle yararli bilgiler paylasicaksan takip edeyim seni
Soran+1 yılYaşadığım psikolojiden kesitlerle soru sormayı ihmal etmem
- +1 yıl
başka nasıl yaşadigin psikoloji soruların var ki bir iki örnek
Soran+1 yılTakipde kalacak olursan. Sorularımda okursun
- +1 yıl
Ayipsin takip edeni takip ederm.
Aci cekmiyomusun? Bende gulusunden etkilendim mesela birinin..
03 Yorumla
Soran+1 yılEğer karşılık vermezse acı çekiyorum elbetteki
Soran+1 yılHayır. Vazgeçemiyorum. VSen hergün görmek zorunda olduğunu yazmışsın. bu doğal bir durum aslında ama benim yaşadığım bu psikoloji ise çok anormal. Ben görmediğim birisi için bu duyguları yaşıyorum. Ve sürekli oluyor bu görmediğim birisi için ağlıyoor onun için hayaller kuruyorum.
Bence boşluktasın. Büyüyünce geçer diycem de yetetince büyümüşsün. :)
02 Yorumla
Soran+1 yılBüyüyünce geçmiyor işte büyüdükçe büyüyor o
+1 yılEnerji diyorsun. Doğrudur. Sesim çok iyidir ayrıca.
02 Yorumla
Soran+1 yılBr profil resmi varsa aura etkisizdir
- +1 yıl
Profil resmi olmayacak yani sende gizem uyandıracak?
aura felan degil senin ki bildigin erkek ariyon sen :D
02 Yorumla
Soran+1 yılErkek arıyor olsaydım sana da uğrardım.
Bence kendine dayanak arıyorsun gönlünü avutuyorsun
03 Yorumla
Soran+1 yılGönlümün avunmasına hiç ihtiyacım olmadı. Anlattığın durum yaşadığım konu ile alakasız
Soran+1 yılGörüşün için teşekkür ederim. Fikirlerini sunduğun takdirde bir cevap vermek zorunluluğunda bulunuyor olmamı saygı ile karşılayacağını umuyorum.
- Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılİlgini çekmesi normalde sende aşırı halde bu durum biraz sakin ol :)
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet bu durum aşırı bir hal alıyor ve ciddi boyutlara taşınıyor
+1 yılbu aura olayına ben de inanıyorum kimi gün tüm bakışlar üstümde kimi zaman kimse bakmıyor
02 Yorumla
Soran+1 yılAnlatmaya çalıştığım tam olarak bu değildi. Sen real bir hayattan bahsediyorsun. Benim ele aldığım konu yani yaşadığım durum tamamen görmeden olan bir şey
- +1 yıl
şimdi gördüm pardon okumadan yorum yapmışım , yaş kaç sorması ayıp
- Devamını Gör (86)
Devamını Gör(131)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri