Dış görünüşünü hiç beğenmediğiniz birine şans verir misiniz?
Veririm
Hayır, vermem.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Dış görünüşünü hiç beğenmediğiniz birine şans verir misiniz?
Yani bu konuda dürüst olalım ben mesela bedensel engelliyim destekli olarak yürüyorum fıstık gibi manken gibi bir kız ister istemez beni beğenmez e beğenmediğin insana da şans vermez bunun için de bir ton bahaneler uydurur işte hayatıma kimseyi almayı düşünmüyorum sevgili yapmayı düşünmüyorum hayatımda birisi olmasını istemiyorum aslında bahaneler bunlardır, ama asıl altında yatan neden dış görünümlü güzellik ya da yakışıklılıktır insanların birçoğu karakterdir yakışıklı arka planı atar ya da güzelliği önemseme gibi söyler ama hiçbiri doğru değildir.
Bakmaz hiç kimse. Gerçi kızlar için tipi varda zekası yoksa yine olmaz. Hepsi birden bi paket olmalı ve üst düzey olmalı güçlü karakterli uzun boylu kaslı zengin zeki entelektüel sosyal zekası da yüksek tam bir önder olmalı yani yoksa gerisi zor.
Evet ben zaten bir kadının güzelliğine bakmıyorum ki. benim için dışı önemli değil içi karakteri önemli.. ama günümüzde dışını sevmediklerinin içine bakmaz özellikle de kızlar bunu yapıyor.
Karşımda ki insanın kainat güzeli olmasını beklemem ama illa ki herkesin gönlünde yatan hayalinde ki biri vardır kişiden kişiye değişir bu şans veririm diye sanki yalan söylüyor gibime geliyor 😅
Ne bileyim bir bakıyorum şans vermem vs diyenler size kim versin şansı yani insan bir yandan da kendine de ayna da bakicak ben kimim diye
Cevap
28Cevap
Benim için sadece kilolu olması sorun olur ama şans veririm yine de beni reddeden şere... ler gibi yapmam
Kimsenin bakmayacağı birine bile bakarım. Çünkü zeka ve karakter önemli
Aynen öyle bende aynı fikirdeyim seninle. Yani güzellik gelip geçici bence önemli olan huyu ve karakteri diye düşünüyorum ben. Yani o kadar yüzü güzel huyu kötü olan insan var ki.
Hahaha kızlar hep böyle diyorsunuz ama lafta kalıyor be sadık olan erkek sıkıcı geliyor bence kızlara ulan kendimden çok sevmiştim kanımı canımı herşeyimi feda ederdim yook yani yook neden hayatım kaydı offff offf
Hayır vermem dış görünüşü ilk başta gelir sonrasında da ahlâk ve kişiliği benim çok önemli
Yani oda önemli tabi. Ilk gördüğün insanın sonuçta kişiliğine ve karakterine aşık olmuyorsun. Ona zamanla tanıdıkça aşık olursun bence. İlk görüşte dış güzellik etkiler insanı.
Aynen öyle güzellik 🌺
💜💜
Veririm. Hayatta her şey dış görünüşten ibaret değil.
Aynen öyle katılıyorum. Sevdikten sonra bence böyle şeyler sorun bile olmamalı. Yani huyu güzel olsun karakteri güzel olsun yeter gerisi het şekilde halledilir diye düşünüyorum ben.
Dış görünüş önemli. Beğenmediğim biriyle neden ilişki başlatayım?
Yani oda doğru tabi. İnsan en azından yanına yakışan birini ister. Huy güzelliğide çok önemli bence karakteride. Yani tüm bunlar olsun isterim ben.
Hepimiz insanız ya beni çoğu kişi sever kimş sevimli kimi ise güzel bulur başka biri ise çirkin görebilir bu kişiye göre değişen göreceli bir kuraldır. Tipten çok masumiyete tutuluyorum ben sanırım ya🫠🥲
Gönlüm yüce dağlar kadar içerisinde volkan kaynar düşün volkan diyor su demiyor çay demiyor niye çünkü o da gözü yukarı dikmiş ☺ gönlümüz yüce olsa da hep iyi ve güzele meyilli olacağız. Bu karakter her şeyden önemlidir diyenler artık gerçekten komik olmaya başladı tamam kesinlikle ahlak, edep, zeka karakterin bütünü önemli ama dışını beğenmeden kim bakar içine Allâh aşkına daha realist olmalı artık insanoğlu
Kadınlar sadece dış görünüşten etkilenmez. Bir kadın bir erkekten etkilenmek için bir sürü sebebi olabilir. Erkekler dış görünüş konusunda daha keskinler.
Her ne kadar kişilik ve karaktere de önem versem de dış görünüşünü beğenmediğim biri ile beraber olmam.
Görünüş sadece kitabın kapağı gibi…
Ama yine de bi şeyiyle çekmeli…
Herkese de şans verilecek kadar zaman ve gönül konusunda yüce değilim… 😅
Veririm; görsele değil insanlığa önem gösteriyorum..
Dış görünüşten kaybeden, hissettirdiği sevgiden mutluluktan kazanır.
Hayalimi gerçekleştireceğine inanıyorsam dış görünüşü umrumda olmaz. Veririm
Ruhunu beğendiysem, kişiliğini sevdiysem olabilir
Diş görünuş değil bana hissettirdigi her neyse onun için devam ederim
çok aşırı derecede hoşuma gitmezse şans vermem diğer türlü tabii şans verrim
her şey dış görünüş değildir bi insanın kalbi güzel olmalı güzel sevmeli sonuçta yaşlanacağız yüzümüz kırışacak dış görünüşümüz tamamen değişecek ama içimiz hiç değişmez o yüzden beni dış görünüş hiç önemli değil benim için.
Veririm, verdim. Karakter ve zeka çok önemli bir faktör. Dış görünüşünü beğenmeyip buluşmuştum. Konuşup tanıdıkça gözüme güzel gelmeye başladı. Özellikle de gülümserken.
İnsanları dış görünüşlerine göre değerlendireceğim yaşımı geçtim üstelik kimin fiziğinin ve çekiciliğinin daha fazla olduğunuda belirli bir aşamadan önce anlayamaz ancak önyargıda bulunursunuz
Kadınlarınların çoğu şans vermem demiş ama yanındakilerin çoğunun dış görünüşler falso
ne umuyorduk ne bulduk olmuş oranlarla hiç gerçekler örtüşmüyor hep lafta kalıyor jsjd
Ne yaptiklari ne dedikleri belli degil ki bunlarin shdhh
Hiç beğenmediğim birine şans veremem.
Yani o konuda hak veriyorum. Herkes yanına yakışan birini ister hayatında. Hem huyu suyu güzel olsun hemde yanına yakışan yakışıklı biri olsun isterim ben.
Hayır ! Esmer erkekleri daima çirkin bulmuşumdur ve hiç aşık olmadım olmamda. Sonuna kadar sarışınciyim❤️❤️
Canım yalan çekti yorumları okumaya geldim akşam akşam iyi geldi ya.
Veririm bazen şaşırtıcı şeyler yaşanabiliyor çünkü.
Büyük konuşmamak lazım şimdi ama vermezdim sanırım
Bilemem yaşamadan
Kişiye göre değişebilir
Asla asla asla tıp benim için cooook onemli
Verdim o daha da bok çıktı.. maalesef anlaşılmıyor
Sevmediğim biriyse vermem
Diğer özelliklerine bağlı
Ben dış görünüşe değil kişinin kalbine bakarım
Beğenmem bile şans vermemi sağlar mı onu sor djdjdj
Hep şans verdim veririm de
Hayır vermem
Hayır, vermem.