Sevgilim beni kısıtlıyor ama çok da değer veriyor. Ben ona hep şüpheyle yaklaşıyorum, kendimi nasıl törpülerim?

Arkadaşlar merhaba bir yıllık ilişkim var kıza çok değer veriyorum ancak kıza karşı paronayak olmaya başladım kızın beni çok sevdiğini düşünüyorum benimki sadece bir paranoya olduğunu düşünüyorum. Annesi ve yakın gördüğü insanlarla tanıştık. Kız beni aşırı derecede kısıtlıyor bir kafeye gitmemi bile kıskanıyor yanımda dişi birisi olmasını dahi istemiyor telefonumu arasıra bakıyor Instagram‘daki takip ettiklerime sürekli bakıyor bir tane bile kız yok evden sürekli bana bir şeyler hazırlayıp getiriyor yani bana verdiği değer çok hoşuma gidiyor ama ben de bunlara rağmen nedense kıza karşı hep şüphe içerisindeyim bunu kendim de törpüleyemiyorum bir türlü beni bugüne kadar aldatma vs da yok. aynı şekilde onunda çevresinde herhangi bir erkek yok evden çok çıkan bir kızda değil evlilik olarak düşüncemiz var sürekli bunun hayalini kuruyor benimle planlarını yapıyor ben diyor her şeyi birlikte yapmaya razıyım seninle lütfen abilerim ablalarım bana biraz fikir verip aydınlatabilir misiniz çok rahatsızım bu durumdan sabah uyandığım zaman yoğun psikolojik bozukluk yaşıyorum anksiyete yaşıyorum resmen çevremde 1-2 anlattığım dostum var bana gereksiz yere bu hallere düşüyorsun o kız asla sana bir şey yapmaz yamuk yapmaz çok seviyor seni diyorlar ortada hiçbir neden yokken resmen eski sevgilisini bile kafama takıp triplere girdim kafayı yiyecek gibi oluyorum aklıma geldikçe durduk yere kızı olan güvenim düşüyor ama bir yandan da seviyorum..

Sevgilim beni kısıtlıyor ama çok da değer veriyor. Ben ona hep şüpheyle yaklaşıyorum, kendimi nasıl törpülerim?