Ben ona yazdıkça veya ilgisini çekecek sohbet açtıkça o da ilgisi kayar mi sizce
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Bence yazmıyorsa çok üzerine düşme, demek ki senden hoşlanmıyor..
Ama ben yazınca çok samimi konuşuyor neden :/
Kişiliği öyledir. Ben de samimi konuşurum insanlarla, yanlış anlayabiliyorlar..
Anladım evet olabilir
Bana çok tatlısın vs. diyordu ://
Tatlısın demek maalesef hoşlanmadığı ve kırmak istemediği anlamına geliyor
Yazmayan erkek neden umrunda oluyor ki 🤷🏻♀️
Çünkü ondan hoşlanıyorum :(
Erkek biraz peşinden gelir ama baktı ilgi ve etkileşim yoksa bırakır.
Gelmiyor ki ben gidiyorum
Seviyorsa ve hoşlanıyorsa ilgine karşılık verir. Tabi bir sevgilisi yoksa. Biraz üstüne düşmek gerekir, belki çekingen bir erkektir. Ürkek veya cesareti kırılmış olabilir. Önemli olan kalbine girebilmen, farklı bir metot deneyin. Baktınız olmuyor, zaman fazla vermeyin. Sizede yazık
Ben çok denedim buluşuruz dedi bulusamadık yani kesin konuşmuyor diyor ki bir ara haber veririm baska zaman seyapariz bu tarz konuşuyor.
Bir çaba ve mücadele içinde değil, kendisini ödül pozisyonuna koyuyor. Kararsız bir kişi gibi geldi. Senden daha iyisini bulursa, bırakır bu tip. Başka zamana kadar avlanmaya çıkacak, bulmazsa sana döneceğim. Valla ben bir kadını seveceğim, uğraşırım ama kalkıp cepte dursun, yedekte kalsın gibi his yaratırsa sktr basarım. İlk deneyimin ise, belki zor gelir. Aynısı kadın içinde geçerli söylediklerimin. İstemeyen ve istenmeyen yerde ve kişide durmayın. Hikayede eşya konumuna düşersin, kullanılırsınız. Duygularını doğru kişiye kanalize etmeye çalış, ilk insandan beri yapılmaya çalışılan şey bu zaten.
Çok teşekkür ederim
Çok güzel açıklamışsınız
Dahada uzaklaşır bence ilgisi yokken sen sürekli yazdığın çabaladığın için adım atmaz
O zaman hiç ilgisi olmayacak öyle mi demek istediniz
Kendi haline bırak yazsrsa yazar ama üzerine düşersen dahada çekilir
Tanıdıkça hoşlanan oluyor ama nadir. Erkekler genelde başta uzak durduysa yakınlık hissetmediyse sonrasında pek bakmıyorlar o insana
Ben yazınca samimi ve flörtöz gibi konuşuyor ama yazmazsam asla yazmıyor bir hafta bekledim yazmadi mesela. O zaman ben yazınca niye samimi umutlandiriyor :((
Yazma derim kesinlikle
hayır artmaz sadece sen yazdığında yazıyorsa seninle konuşmak bile istemiyordur
Artmıyor denendi. Yazmıyorsa ya size karşı hisleri yoktur ya da yazdığı başka birileri vardır net. Çünkü yazmak isteyen öyle bir yazıyor ki
sence seven bırı mı yoksa ılgısız bırısı mı?
Hayır maalesef tam tersi olmaya devam eder yani daha çok iter senle konuşmak istemeyen biriyse
Bence üstüne gittikçe kaçacak ama sen ilgiyi kesersen tam tersi olacak erkek tavsiyesi 😂
İlgiyi kestim yazmadi uzun süre ben sordum sonra
Bence yazma illaki dönecek
Seni takmıyorsun sen niye çabalıyorsun
kaç yaşındasınız ikiniz?
Ben 22 o 23
Bence ümitlenmemelisin.
Neden
Çünkü sen yazdıkça peşinden koştukça bu onda senden soğumaya sebep olacak, sonuç olarak dahada uzaklaşacak. Umursamaz davranırsan eğer ve aranızda etkileşim varsa birazda çekicilik ile onun senin peşinden koşmasını sağlayabilirsin.
Ben bir hafta yazmadım yazmadı hic
Ama tam tersine ne güzel ilgileniyorum onla uzaklaşması çok ilginç 😄
O zaman çocuk ya başkasını buldu ya da ilgisini tamamen kaybetti. Fakat yinede denemek istiyorsan dene belki naz yapıyordur
Ben ona dedim niye böyle yapıyorsun diye mesajlaşmayı çok sevmiyorum dedi ama konusuncada samimi çok değişik
buluşsanıza işte
Bir ara buluşuruz ayarlıcam dedi bir gün yazdı benimde işim vardı o zaman başka zaman şeyaparız haber veririm dedi. Yani hep bi belirsiz gibi cümleleri
sen çağır bu seferde, hatta müsaitsen bugün veya yarın Müsait misin? mesajı atabilirsinn
Bunu da dedim geçen gün arkadaşlarla buluşcam akşam haber veririm dedi gerçektende buluşmuş hikaye attı. Sonra biz başka yere geçtik dedi. Başka zaman buluşuruz dedi. Birde iki üç kez ben hep davet ettim ama hep bir şey çıktı doğru söylüyor eminim ama mesela şey demedi bugun su isim var ama hafta sali olur demedi mesela haber veririm falan hep. Hani sanki ben hep müsaitim de
Arkadaşlarıyla plan yapıp buluşmasini biliyor ama bana da plan yapmasi gerekmez miydi
Arada bırakıyor gitmiyorda gelmiyorda baba sanki
Bana*
Yazmıyorsa ilgisi yoktur boşuna yazma bence
Evet ama ne kadar cesursun
Nasıl 😄
Istersen taktik veririm
Taktik neyle ilgili peki bel altı şekilde dikkatini çekiceksem hic gerek yok açık açık söyleyim de
O zaman cekemezsin
Artmaz
Artabilir
Ümitlenme bence
Artmaz soğur