Güncellemeler
+1 yıl
Güncelllll
Buluştuktan sonra da aynı buluşmadan önceki gibi yazışan erkek kızdan hoşlanıyormudur? Yani ghosting falan yapmadığına hala aynı ilgide olduğuna göre hoşlanıyordur herhalde dimi?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Derin konulara girmiyorsa pekde hoslanmis sayilmayabilir
Derin konular derken mesela ne?
Cinsellik 😃
Evet hoşlanıyordur
Yatağa atmadığı sürece o ilgi alaka hiç bitmez :)
Cinsellikle ilgili hiç bisy konusmadık
İlk bulusma ya da ilk görmede zaten konuşulmaz bunlar :)
Yok yani yazışmada falanda hiç konuşmadık 😅 hani bazen duyuyorum ilk buluşma öncesi konuşulmadık konu bırakmıyor bazıları 🤭
Onun aklımda daha farklı şeytanlık var o zmn 😂
Ama buluştuğumuz gün hiç tokalaşma falan olmadı, beni her iki yanağımdanda öptü sanki yıllardır tanıdığım biriymiş gibi 🤭 vedalaşırkende beni öpücekti ama hemen maskemi taktım tabi hahahaha çıkar şunu falan dedi güldü 🤣🤣
Adam icrat seviyor demek ki konuşmayi değil direk icraat sahnesi 😂 eminim ki senin de bu konu hakkında düşüncende korktuğu için bu tür konuslara girmiyor erken diye :)
Evet kesinlikle öyle.. zaten soru sormak istediğinde bile soruyu özenle seçiyo rahatsız olduğum bişy olmasın diye farkediyorum bunu.. ama senin anlattığına göre de aklında şeytanlıklar var.. şimdi bu çocuk benden hoşlandığı içinmi öpmek istedi yoksa öpmek istediği için mi hoşlanıyor gibi yapıyor?
Her ikiside olabilir ama sanmıyorum bu seks konuşmasından ve senin ona vereceğin büyük tepkiden korktuğu için zamana bırakıyor ve sende ufak bir şey bekliyor bence o zamana kadar seni sevecek ve sana ilgi gostercek istediği gibi olmazsa da Bırakacak. benim düşüncem sadece.
Naail kafalar yasiyorsunuz siz
Neden ne olduki?
Ghosting yapiyor mudur oyle midir falan filan yasa gitsin akısa sal
İyi de beni sevmeye hoşlanmayan sadece cinsellik amaçlı yaklaşan biriyle konuşmak istemiyorum. Öyle mi değilmi anlamaya çalışıyorum
Onu anlamak istiyorsan ayrı durulan sürenin sartlarına , musait oldugu zamanlarda sana zaman ayırıp ayirmadina , ona ihtiyacın oldunu belli ettiginde musait olup olmadina bakacaksın tabi gidipte isinin ortasında ben kötüyüm diyerek degil musait olabilecegi zamanları senle mi ayrı mı gecirmek istiyor buna bakılır hep dipdibe olun demek degil bu tabiki , cinsellik hic yoksa kork sen arkadassindir varsa da senle gelecek planı yapıyor mu diye bakılır bu illa evlilik degil yaza suraya gitsek keske vb gbi seyler yani senle hayal kurup kurmaması anlayacaksan bunlarla anla
Evet
Evet tabiki