Kocam sürekli bana, benim kendime ait bir hayatım yok kendime ait hicbir seyim yok deyip duruyor. Dün akşam pizza almış gelmiş yanındaki paket ketcaplardan üzerine sıkıyordu kendi yiyeceklerine. Ben de elimdeki pizzayı altına tutup azicik onun ketcabindan aldım. Suratını ufaktan bir saalladi. Noldu dedim yok bir şey dedi. Ben de tamam senle bugün konuşmasak daha iyi deyip odama yattim. Aradan yarım saat bir saat geçti yanıma geldi niye surat astin orada diye sordum. Benim kendime ait hicbir seyim yok söyleyince konu saçma olabilir ama bir pizzaya bile sözüm geçmiyor dedi sonra benden uzak kalamadigi için özür diledi. Hem içinde kendini değersiz ve özel alanı kalmamış hissediyor hem de bana bağımlı. Duruş bile gösteremiyor. Ben ne yapmam lazım?
Konunun saçmalığına takılmayın haftada bir bu konu gündeme gelir olaylar değişse de alt mesaj aynıdır (baksirlarinı falan giydigimde tsortunu giydigimde ya da telefonuna baktığımda) benim kendime ait hayatım yok bir pizzaya bile sözüm geçmiyor durumu devreye giriyor.
İlk kez bu kadar kompleksli birini taniyorum.
- Aşk İlişkileri konusunda 9,2b cevap paylaştı.
+1 yılKendi kafasina göre takılmak.
Kimsenin sormadigi gelip bakmadığı yer istiyor.
Kadında tam tersi hep yan yana olmak isteği var.
Herşeyi beraber yapmak isteği var.
Hal boyle olunca da bir birini tam tanımadan birşeyler yapma hevesinde olanlar bitecek ilişkinin önlemini alamıyorlar.
Bir erkek evlendikten sonra neden özel alan ister.
Ya kadın sürekli konuşma halinde ve sürekli bir şey istiyordur.( Bu şikayet etmesinden değil herhangi bir günlük olay)
Ya da erkeğin başka bir hayatı daha vardır. (Bunu aldatma anlamına gelmesi için söylemiyorum, başka bir yaşama şeklide olabilir.)
ya da yanlış bir evlilik yaptığınin farkına varmış arada nefes almak istiyordur.
Bana çok ters geliyor bazı şeyler.
Evlilik yapan bir çift birbiriyle özel alan muhabbeti neden yapar ki.
O zaman demezler mi neden evlendin.
Şaka gibi.
Doğru seçim çok önemli.10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılÖzel olan nedir ya bazen insanların bu tuhaflığı beni benden alıyor özel alan şudur benim anladığım adam arkadaşlarıyla halı saha maçına gidiyordur sen de gitmek istiyorsundur adam kahveye okey oynamaya gidiyordur sen de peşine takılıyorsundur bunu anlarım bir pizzanın bir bak sırın bir donum bir atletin hesabım olur ya özel alanım olur
00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılİkinizin de evlenmeden önce birbirinizden ayrı hayatlarımız vardı sonuçta adam nefes almak istiyor ama yanında sen de ol istiyor senin o tşörtleri filan giymeye ihtiyacın yok muhtemelen rahat diye biraz abartıya kaçmışsın biribirine özel alan tanıyın rahatsız mı giyme ikinizde farklı insanlarla arkadaş gruplarıyla sosyalleşin arada es vermek iyidir haftada ya da ayda birbirinizden bağımsız organizasyonlar yapın çok dahil olmuş içiçe girmişsiniz
00 Yorumla
u +1 yılKendine ait bir alanı olmasını sen engellemiyorsundur herhalde onun sorunu kendisiyle. Özel bir şeyler istiyorsa kendisi için yine kendi çabalaması gerek, sana gelip veryansın etmesine gerek yok
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
36Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Onun tişörtünü, Boxer giymeyin sizde. İnsanın bazı alanları kendine kalmalı. Telefonunu neden kurcalıyorsun? Belki hoşlandığı bir mankenin fotoğrafını indirdi, arada sırada bakıyor ya da bir kadının. Bu seni mutlu mu edecek? Eş olmak ayrı bir şey, her şeyi ortak yapmak başka bir şey. Zamanla törpülenir bazı davranışlar. Değiştirmek istediğiniz şeyleri ifade edin ve gösterin. Bir insanı değiştirmeye çalışmak, çok tuhaf bir durum kendisine eş diyen kişi bu role neden kapılıyor anlamış değilim. Sen eş alıyorsun yanına, eşya değil. Sürekli oynayacağın oyuncak değil bir insan. Belki kırıcısınız, farkında mısınız? Sana yüklenmiş erkeği savunmuş gibi oldum. Birde adamın gözüyle senin davranışlarını belirlemek gerekir.
10 Yorumla
+1 yılEvlenmeseymiş a q ne biçim insan la bu insan eşine canını verir bu donunu paylaşmaktan aciz kusura bakma da böyle tiplere tahammülüm yok şaplağı vurup otur ağla diyesim geliyor, bırak boş ver seninki de böyle bi model işte napcan devamke yaşlanana kadar
02 Yorumla
Soran+1 yılHep merkezde kalmak istiyordu ama çocuk olunca işler değişti. Evde de kendi alanımız diye bişey kalmadi çocuk olunca zaten hayatımız onu eylemeyle geciyor. Bukez bı ketçap bahane oldu işte ama altında yatan mesaj özel hissetmek sanırım. Ben de kkme yetisecegimi şaşırdım ev mi çocuk mu koca mi kendim mi. O na da sorsan o da işte çok yoruluyor eve geliyor evde oğlan dinlenmesine fırsat vermiyor bende özel alan tanımıyorum yakındır kaçması bizden sanırım şu an öyle hissetttim
- +1 yıl
Bunları herkes yaşıyor ki? Maçasına güvenmiyorsa evlenmeseymiş daha kendisi büyümemiş bir de evlenip çocuk yapmış, çok yanlış kişiyle evlisin çok seni çok yorar bu adam... Sabırlar dilerim sana
- Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı.
+1 yılBenim iç çamaşırı mı da giymesin ya evleneceğim kadın 😂 bu konu hassas. Şahsen ben istemezdim benim çamaşırlarımın giyinmesini. Eşimde olsa benden başkası giyerse o çamaşırı tekrar giymem ben. Bence de adama özel alan bırakmalısınız. Ben hak verdim adama bu konuda
16 Yorumla- +1 yıl
Okuduğundan sadece bunu mu anladın?
- +1 yıl
@Sweetdreams1950 tabiki hayır. İlgimi orası çekti sadece 😀
- +1 yıl
Millette islamı anlatıyorsunuz ya bide ders veriyorsunuz tabi bu garip geldi şeriyat istiyen birinin buna takılması
Yanlış anlamayın sakın sadece sizi anlamaya çalışıyorum iyi günler - +1 yıl
@Sweetdreams1950 bunun İslam'la ilgili fetvası nedir peki? Arkadaşım 1 eşinde olsa iç çamaşırdan hastalık bulaşabilir. Yani illa daha detaylı açıklamamı istemezsiniz diye tahmin ediyorum. burada her soruda İslam ile ilgili fetva mı vermem gerekiyor? Bir insanı sorular üzerinden anlamaya çalışmak da çok sağlıklı bir yaklaşım değil. Çünkü çoğu zaman gır gır olsun diye esprisine yorumlarda yazabiliyor hani insanoğlu
- +1 yıl
@aloovera insan vardır kalbi pirüpaktır; İnsan vardır, kalbi fesattır.
+1 yılYa sacmalik. Özel hayat istiyorsa yalnız yaşasın yalnız ölsün. Bir çocuğun yaratilmasina birlikte katkı saglayan iki insan arasında özel denen hiçbir şey olamaz. Tek özelim olur erkek arkadaslarimla aramda geçen diyaloglar. Bir de bu yeni moda çıktı özel alanmis.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenzer hisse kapıldığım oluyor
O bıkkınlık ve yüklenmeden oluyor, geçici bir şey.
Sana olan sevgisinden şüphen olmasın.
Onu biraz rahatlatmak, dinlendirmek için bir şeyler yap, ona kendisini özel hissettir.
Biraz egosunu okşa.
07 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim. Neden böyle hisse kapılır insan biraz daha açabilir misin
Cevap sahibi+1 yılHayat koşulları diyeyim genel olarak, iş vs çok yorucu olabiliyor, dışarıda bir sürü şeyle uğraşıp evimize geldiğimizde biraz daha özel hissetmek istiyoruz, doğal bence. O ketçap olayı aslında çok saçma ama neden yaptığını anlıyorum, ketçapım bile bana özel değil gibisinden.
Çocuk var mıydı?
Soran+1 yılEvet çocuğumuz var. Zaten eve gelince de onunla ilgileniyor. Oğlumuz okadar baskın karakterde ki o da çok yoğun ilgi istiyor. Herşeye yetişmeye çalışmaktan mi oluyor . Nezaman biraz uzanıp telefonu eline alsa oğlan tepesinde bitiyor birlikte izliyorlar. Yemeğine de ben salça oldum , akşam yatakta da üçümüz birlikte yatarız. Düşündüğümde hak veriyorum. Ama yinede benim hayalimdeki erkek bunları pek kafaya takacak erkek değil oyuzden manasız buluyorum. Peki böyle kendine ait alanı olmaması aldatmaya iter mi onu. Herşeyi hep ortak yapmamiz ben olmadan biz olmamız onu bizden uzaklaştırır mi. Hiç ihtimal vermiyorum bağımlı olduğunu düşündüğüm için. Çünkü aslında bu dengeyi o kurdu. Bensiz bişey yapmayarak bensiz iletişim kuramayarak. Ama bundan da rahatsız. Onla konuşsam bı sonuca varaamiyordum iyi ki yazdınız
Cevap sahibi+1 yılBence çocuğun yükünü biraz onun sırtından alın, o eve geldiğinde çocuğu başka şekilde oyalamaya çalışın veya baban dinlensin gibi şeyler olsun. Yatak meselesi çok önemli, ona şaşırdım ben, bunda da bir düzen oturtmanız lazım, zaten karı kocanın yakınlaştığı, erkeğin en çok rahatladığı yer yatak, insan karısına sarılıp uyumak istiyor en basiti, çocuğa ayrı yatak, mümkünse ayrı oda yapmanız lazım.
Hayalinizdeki erkek nasıl bir şey? Robot falan mı? Herkes bunalır, herkes sıkılır, adam da besbelli sıkılmış, bunalmış. Karı koca özel alanınız olmalı kesinlikle. Çocuğa zaten bu yaştan sınırını göstermeniz lazım.
Dengeyi kurduktan sonra bu dengeyi bozmak istemeyebilir, size kıyamadığından, aynı şeyi ben de yaşıyorum çünkü, eşimin üzülmesini istemiyorum.
Aldatmaya meyleder mi bilmiyorum, bıkkınlık olursa edebilir, onun önüne geçmek de sizin elinizde, evliliğinize dışarıdan bakın biraz, sorumluluk paylaşımı açısından.
Soran+1 yılİlk evleneceğimiz zaman eşyaları hep onun zevkine göre aldım kendini değerli hissetti.
Boş bir odamız vardı o odayı burası senin sigara içme odan olsun nargile odan olsun dedim kendini değerli ve önemli hissetti.
Sonra ben hemen hamile kaldım resmen hamileliğimden doğumuma kadar hep yanımdaydi. Sonra o da kendi işini kurdu. (Dükkan sahibi olanlar bilir o da bebek gibi bakım ister esnaflık zordur) yani evde bir bebek dükkanda bir bebek olmuş oldu. İşi de çok ağır ve yorucu olduğu için eve gelip dinlenmek istedi bu sefer çocuğumuz çok oyun isteyen ilgi isteyen bir çocuk o eve girer girmez hemen kapıda üstüne atlıyor babacığım babacığım diye. Benimle oyna benimle kitap oku. Ben gezdir. Ben de diyorum surat asma insan gibi konuş. Zorlandığını görebiliyorum.
Onun hayalindeki kadın her şeyi kendi başına halledebilen hatta onun üstünden yükü de alabilen kadın.
Benim hayalimdeki erkek, böyle ota çöpe surat asmayip kaliteli zaman geçirmeyi bilen, çocuğunu karısını yük görmeyen adam.
Market alışverişine bile kendim gitmem birlikte gideriz haftanın 4 günü ben yemek yapıyorsam üç günü oda mutfağa girer.
Yemek yapaamzsak dissrdsn söyleriz.
Sevgi ve uyum herşeyi aşiyor zannediyoruz ama aşmiyormus aslında. Bukadar çok bizimle içli dişli olmak yerine denge kurrmak istiyor. Bunu konuşmadan surat asarak yapmak istiyor.
Bugünden sonra akşama kadar çocuğu yorup o eve geldiğinden bir saat sonra uyuyacağım ve odasında yatırmaya alistiracagim. Yeni bir düzen. Bakalım belki bı tik rahata erer.
Bakalım başka ne bulacak
Cevap sahibi+1 yılDenge kurmakta haksız değil.
Size benden tavsiye onu mutfağa da sokmayın, herkes kendi işini yapsın gibisinden.
Görev paylaşımını doğru yaparsanız her iki taraf da rahat eder, bence bunu iyi düşünmeniz lazım.
Klasik atadan dededen gördüğümüz görev paylaşımından bahsediyoruö
Hayırlısı olsun hakkınızda
Soran+1 yılTamam dikkat edeceğim teşekkür ederim.
Gizli Üye(30-35)+1 yılcok fazla adamın özelini müdale ediyorsun!! Biraz saygi duyun yahu. Sende esinin kiyafetleri giyinme telefonu kurcalama. Senin pijamalarin yok mu git kendine pijamalari siparis et. Telefonu fazla kurcalanilmaz güvenmiyorsan derdini anlatmalisin. Bune böyle be bir esim bana hem telefonu karisacak hem de kiyafetlerimi giyicek hayatta sevmem… kusura bakma esiniz hakli 🤷🏼♀️
00 Yorumla
+1 yılkendine ait alan istiyorsa sürekli evlenmeseydi paşa ya hareketlere bak çocuk gibi aynı pizzasında ki ketçapı aldın diye hareketlere bak ya
boxerını giydin diye sanki elmastan boxer giysen ne olcak 😒
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılBu tıp erkekler kafamı kopartyo iç çamasırı sana büyük olmuyomu tshrt neysede gıyme onun hıcbısyenı mümkünse bısey isteme bu nasıl bı nankörlüktür pızana ketçap sıksa nolcak kendı halıne bırak uğraşma bnce
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Aklı başında değil. Evlisin evli insanı özel hayatı eşi özel alanı eşiyle yaşadığı yer. Öyle pizza ketcabina surat asiyorsa yarın öbür gün sana ekmek bile yedirmez kendime aldım diye. İşin zor müthiş bencil ve görgüsüz biriyle evlisin.
00 Yorumla
+1 yılGülesim geliyor yaşadığım seyleri yazmissin.. yani bilmiyorum galiba bizim sinavimiz da psikolojisi bozuk insanlarla kafayi yemeden yaşamayı öğrenebilmek galiba.
02 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle öyle. Ne yapmam lazım neyi yanlış yapıyorum hiç bilmiyorum. Ben yurtta kaldım üniversitede. Dört kişilik odada senin benim diye bişey yoktu herşeyherkesindi herşeyi paylaştık. Bu ketcabindan yiyince ağlamaklı oluyor. Bazen kaçacak delik ariyorum
- +1 yıl
Onun aşması gereken şeyler var da işte aşamadigi için böyle sen çekiyorsun eziyeti. Allah yardımcın olsun.
- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılBüyüt biraz bebeği. Evde çoğu canım isteyerek aldığım şeyi ben yiyemem bile. Sorarım kaldımı diye. Yokluk ilemi büyümüş acaba? Tuhaf sana kolay gelsin , onun özeli sen olduğunu daha kavrayamamış
02 Yorumla
Soran+1 yılBiz de eve alınan bisküvi çikolata flaan yediğimizde morali bozuluyordu. Kendime ait bı alanım yok cümlesi o olayda da vuku buldu. Biz yurtta kaldık üniversitede dört kişi oda arkadaşlarımızla hiç böyle sorun yaşamadık kocam ben ben ben deyip durdukça kaçacak delik ariyorum
- +1 yıl
Bencil. Allah kolaylık versin yaş ilerledikçe pintiliğe doğru devam edecek. Evlenmeden önce sana hediye , yemek , ya da içinden gelen bir şey almıyormuydu hiç?
Aşk İlişkileri konusunda 10,4b cevap paylaştı. Demek ki evde onu takan yok kendini evin reisi olarak göremiyor, ayrıca kendime ait hiçbişeyim yok derken sanki bekarlık hayatını özlemiş gibi.
02 Yorumla
Soran+1 yılÇocukluğundan beri onu kimse takmamis. Bizim evimizde o ne derse o olur. Ama o fikir beyan etmez surat asar. Üç beş saat sonra fikrini zorla ogrenirim. Ondan sonra da kıymeti kalmaz. Kendi iletisimsizligini bana mal etmeye mi calisiyor
- +1 yıl
Aynen anlattığına göre onda yöneticilik vasfı yok herşeyi kendi kendiliğinden olsun istiyor madem yönetmek hoşuna gidecek o zaman yönetecek, evdeki karısını çocuğunu aile içi kuralları o yönetecek belirleyecek fakat biraz o konuda pısırık ve beceriksiz kalmış ve kararsız kaldığı içinde bundan dolayı surat yapan biri. Psikolojik bir durum.
Aşk İlişkileri konusunda 314 cevap paylaştı. Adamın baksırını giyme özel eşyalarına dokunma bırak biraz nefes alsın tabi sorun sadece senin alanı aşman ise zamanla düzelir değilse evlilik terapistine
10 Yorumla
+1 yılBence sen biraz yöntem değiltir. Dediklerini rahatsız oldupu şeyleri yapma. Onun yerine kendi kendine mutlaka bi işle uğraş bir yere git. O merak etsin seni.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılDaralmış biraz alışkanlıktan duruyor işte ama bı süre ayrı kalsanız kafasını dinler. İnsan bazen cidden bunalıyor sürekli aynı ortamda olmaktan. Yalnızda bir şeyler yapmak istıyor
00 Yorumla
+1 yılEvlilik sıkıntısı işte bunlar hep. Önceden nasıldı bilemem hoş ama baymış duruyor senin adam. Artık kim baydıysa
02 Yorumla
Soran+1 yılNe yapmam lazim
- +1 yıl
Bilemedim sal biraz belki bir işe yarar
Erkek mantığında bunun adı kendini sevemezsen başkasını sevemezsindir. Kendini tamamlamadan ilişkiye atılmış
01 Yorumla
Soran+1 yılNe yapmamız gerekiyor
Gizli Üye(25-29)+1 yıl"baksirlarinı falan giydigimde tsortunu giydigimde ya da telefonuna baktığımda" kusura bakma da bunkar çok rahatsız edici ben de istemezdim. Adamın içinde birikiyor birikiyor bir gün soğuyacak senden
10 Yorumla
+1 yılEvlilik hayatına alışamamış kendi hayatını özleyen bir kocan var
Denge kuramamış adapte olamamış
Bence evlilik terapisti tek çare00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBu bazen bende de oluyor. Seni sevmediği gibi bişey söz konusu değil ama bazen insanlar bi şey yaparken sadece kendisi olmak ister yalnızlık iyidir. Ben de benzer şeyler yaşadım ve kesinlikle eşimi çok seviyorum onsuz hayat dusunemem
00 Yorumla
+1 yılAdam arkadaşlarıyla küfürlü konuşacak bir zahmet girme adam oyun kasacak girme belki bir p*rno izleyecek bırak takılsın her halde bunları istiyor
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı. Rahatsız olduğu şeylere dikkat edebilirsiniz aslında.. öyle olmadığını hissettirmek soru işaretlerini bi nebze rahatlayacaktır…
00 Yorumla
+1 yılYa ne saçma benim kocam olsa herşeyimi paylaşırım hayat arkadaşım sonuçta senin benden sakinacagin bir ozelin olamaz kocamsin sen benim de
00 YorumlaEvli olmayı kabullenememiş ve seni özgürlüğünü kısıtlayan biri veya bir şey olarak görüyor. Kısaca açıklaması bu.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 610 cevap paylaştı.
+1 yılBu kişi eşin olduğuna emin misin daha çok çocuğun gibi olmuş.
02 Yorumla
Soran+1 yılNe yapmam lazım hic bilmiyorum
- +1 yıl
Ona kendisinin bir birey olduğunu hatırlatmak gerekir ara ara
- Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı.
+1 yıl:)) seninki biraz özgüvensiz sanırım o ne demek ya ait bişey yok:) gereksiz kavga küsme nedeni
04 Yorumla
Soran+1 yılKendini var hissetmiyor. Çocukluğundan skntisi biliyorum ama benden başka takan plmadigi için derdi de beni buluyor
- +1 yıl
valla onun değişmeside zor o yüzden sana sarıcak bol bol :) yerinde olmak istemezdim:)
Soran+1 yılBenden başka seni onemseyen yok diyorum. Ne istersen soyle onu yapmaya hazırız diyorum. Benim alanıma girdiniz benim özelim yok benim kendime ait biseyim yok. Hem bensiz yapamıyor hem bizi istemiyor. Gitsek göndermez kalsak da böyle igneleyip duracak. Sabır diliyorum ne diyim
- +1 yıl
:) ilaç falan kullanıyomu
- Aşk İlişkileri konusunda 407 cevap paylaştı.
+1 yılbosansın o zaman mq bi ketcabın lafını edecek kadar dangalagı nerden buldun da evlendin
10 Yorumla Neden adamın baksirlarini giyip telefonuna bakıyorsun ki?
00 Yorumla
+1 yılSenin eşin asrapoz olmuş annem kısaca erkek rwglesi😂😂
00 YorumlaGit ozaman, yanliz yasa deseydin ya Allahin kulu.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 525 cevap paylaştı.
+1 yılmadem özel alan istiyor bırak bütün temizliği yemeği o yapsın aklı başına gelsin
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 932 cevap paylaştı. Sayende fantezi dünyama yeni bir şeyler kattım teşekkürler))
00 YorumlaPaylaşımcı değil galiba, her şeyine ortak olmandan hoşlanmıyor. Tipik boğa burcu
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılHep yanında yöresinde sen varmışsın onu demeye çalışıyor. Biraz uzak dur diyor.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılÖzgüveni yok adamın kendini olmak istediği bir erkek gibi hissetmiyor yani kendini tamamlayamamış kendini tamamlayamadan ilişkiye başlarsa olur böyle şeyler
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılOyle ama bende evde 1 metre yerim yok derdim. Nereye bisey biraksam basja yerde cikardi
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılkendi karar veremeyip herseyi sana soruyor sende baskinsin herseye karisiyosun ama senin kararlar daha mantikli olunca o da dedigini yapiyor ve bu durumdan rahatsiz
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKonu derin ve uzun
Öncelikle sorularım olacak.
Ne süredir evlisin
Nasıl tanıştınız.
Yaşlar kac04 Yorumla
Soran+1 yıl4 yıllık evliyiz
Severek evlendik.
33-36
Cevap sahibi+1 yılYaşlar çocukluk ergenlik dönemini geçmiş.
Orta yaşa yakın ve daha makul mantıklı evreler. Peki cocuk var mi
Meslekler nedir
Soran+1 yılAbi e devlet şifremi vereyim sen herşeye bak ondan sonra bu konuya yogunlas böyle olmayacak
Cevap sahibi+1 yılPeki o zaman şimdiden geçmiş olsun.
Sizin bu evlilik biter. Hadi güle güle.
+1 yılBen eşini anladım. Herşeyine burnunu sokma. Kıyafetlerine dokunma telefonununeline alma. Seni aldatıyor gibi sorgulama onu. Biraz selbes bırak sen ona değil o sana yaklaşsın. Soğuk davranma ama
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBunun anlamı şu; adamı çok sık boğaz etmişsin. Biraz yakamdan düş demiş kibarca
00 Yorumlabiraz yalnız kalmak istiyor aldatma planı var
08 Yorumla
Soran+1 yılAldatmaya kalksa onu bile bana sorar
Soran+1 yılBana bağımlı. Bensiz kendini ifade edemiyor. Hemde bendne ayrismaya çalışıyor. Hani üç yasindaki çocuk gibi. Annesinin elini tutmak istemez hemde annesi arkasında koşsun ister
Soran+1 yılAldatmak mi istiyor
Soran+1 yılGöze alamaz. Beni kaybedeceğini bilir. Bitek benim yanımda kendini var hissediyor. Bensiz kalmayı alışkanlığı konforu göze alamaz. Bide dinine çok bağlı. Günah diye yine yapmaz. Onun derdi başka kadın değil de, benim en degerlim olmakti. Çocuk olunca iş değişti. O dışarda köle ben evde köle olduk çocuğa. Ketçap da bahanesi aslinda
- Aşk İlişkileri konusunda 64,5b cevap paylaştı.
+1 yılYalnız kalmak istiyor. Her şeyi paylaşmaktan şikayetci.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılAradığım kadın 😍
05 Yorumla
Soran+1 yılŞaka mi. Herkes annesi gibi olmuşsun demiş sen aradığım kadın demişsin
- +1 yıl
evet aradığım kadın :)
- +1 yıl
hiçte şaka felan değil nedenini merak ediyorsan detayını öğrendiğinde hak verirsin :)
Soran+1 yılMerak ediyorum
- +1 yıl
merak edip beklemekle merak giderilmez yazsana o zaman direk mesajdan :P
Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. baksırlarını mı giyiyorsun :D
05 Yorumla
Soran+1 yılEvet 😅
Soran+1 yılYemedik 😅😅
+1 yılDarlıyon demek
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı.
+1 yılYani adamı darlıyorsun demek
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 5,1b cevap paylaştı. Sal beni diyor adam
00 Yorumla
+1 yılMantığı şu bunaltmissin adami
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılbıkmış evlilik kurumundan
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 818 cevap paylaştı. Bu nasıl evlilik
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 11,9b cevap paylaştı.
+1 yılsende ona tangalarini giydir sevinsin garip
01 Yorumla- +1 yıl
:D :D
Şizofrenle evlenmişsin
00 Yorumla
+1 yılKendi kendine yalnız zaman geçirmeli
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Ayrilman en dogrusu
00 YorumlaSaçma bi düşünce ya
00 Yorumla
+1 yılEvlenmeseydin
00 Yorumla
+1 yılHaklı olabilir