Hep aynı son oluyor. Herşeyimi veriyorum deger veriyorum gel deyince kosarak gidiyorum sevdigimi hissettiriyorum gösteriyorum ne derse yapıyorum ama hep terk edilen acı cektirilen benim en sonunda her yerden engel yiyorum cok üzülüyorum sizce neden böyle
Yanlış ve serseri kişileri seçtiğiniz içindir Terk edilmenin birçok nedeni olabilir. Bazen, partneriniz sizinle uyumlu olmadığını hissedebilir. Diğer zamanlarda, partneriniz ilişkide bir değişiklik yapmak isteyebilir, ancak bunu sizinle açıkça konuşamayabilir. Ayrıca, partneriniz başka biriyle ilgilenmeye başlayabilir ve bu nedenle ilişkiyi bitirmeyi seçebilir. Siz, partnerinize çok değer verdiğiniz ve onun için her şeyi yaptığınız için, terk edilmenin sizin suçunuz olduğunu düşünebilirsiniz. Ancak, bu durum her zaman böyle değildir. Terk edilmek, ilişkinin her iki tarafında da bir sorun olduğunun bir işareti olabilir. Terk edilmenin nedenini anlamak, bu deneyimden daha iyi bir şekilde kurtulmanıza yardımcı olabilir. Partnerinizle konuşmayı ve ilişkinizin neden sona erdiğini anlamayı denemelisiniz. Ayrıca, bir terapist veya danışmanla konuşmak da yardımcı olabilir. Terk edilmek, bir iyileşme sürecidir. Bu süreçte, duygularınızı ifade etmek, kendinize iyi bakmak ve yeni insanlarla tanışmak önemlidir. Kendinize olan güveninizi yeniden kazanmak ve tekrar mutlu olmak için zamana ihtiyacınız olacak.
Başta tam bir uyum yok demekti bazen oluyormuş gibi yapı karşıdaki ve bu arada diğerini ateş bacayı sarıyor anlam yüklüyor kız ya da oğlana hayaller kuruyor halbuki karşıdaki kafada bitirecek geri sayım başlamış 10.9.8 sayarken sen dahada bağlanıyorsun sonra 0 geliyor ve terk ediliyorsun sen ona her şey iyiyken nasıl olur diyorsun adam ya da kadın. 10….. geriye sayıyordu özgünüm bu iş böyle
Eeee aynı habitatın sonuçları. Daha kapalı giyin daha başka kafa yapısında birisini dene. Şu tipler gazlar kullanır hevesini alınca tekmeyi basarlar özgürlük kelimesi en büyük üfürükleridir. Buradada öyle çok yağcı var. Dediklerimi yapmak sana ağır geliyorsa şu tipler tarafından kullanılmaya devam edilirsin.
Senin yazdıklarına göre diyorum, yani kime felanca senden daha iyi dersen tekmeyi basar sqtr git onun yanına der bu cümle bir kere kuruldumu dönüşü yoktur karşıdaki kişi demekki senin için yedektir sevmemişsindir vs
Abla o saydıkları yaptığın için terk ediliyorsun süründürmek lazım her dediklerini yapmamak lazım çünkü k*dumun yerinde iyilik yaramıyor köpek edicen bazılarını kız erkek fark etmez kardeşim hakkediyor bazıları sen hem kendin hemde karşı taraf mutlu olsun ilişkim guzel olsun diye öyle yapıyorsun zaten gidecek adam kendini belli eder sende ona göre şekil al iyi davranma ben şahsen ben terk edeceğini anlatsam her şey güzel giderken hic bisey olmamış gibi yaparım umursamam onu valla s*kime kadar yolu var
Muhabbet ise, sevdiğin şey, ya seni tanımaz, Allah'a ısmarladık demeyip gider. -Gençliğin ve malın gibi.- Ya muhabbetin için seni tahkir eder. Görmüyor musun ki, mecazî aşklarda yüzde doksandokuzu, maşukundan şikayet eder. Çünki Samed (Allah'ın) âyinesi olan bâtın-ı kalb ile (kalbin iç yüzü ile) sanem (put)-misal dünyevî mahbublara perestiş etmek, o mahbubların nazarında sakîldir ve istiskal eder, reddeder. Zira fıtrat, fıtrî ve lâyık olmayan şeyi reddeder, atar. (Şehvanî sevmekler, bahsimizden hariçtir.) Demek sevdiğin şeyler ya seni tanımıyor, ya seni tahkir ediyor, ya sana refakat etmiyor. Senin rağmına müfarakat ediyor. Madem öyledir; bu havf ve muhabbeti, öyle birisine tevcih et ki, senin havfın lezzetli bir tezellül olsun. Muhabbetin, zilletsiz bir saadet olsun. Sözler - 358
Tam da su saydiklarini yaptigin icin terkediliyorsun. Her şeyini vermen icin onun da senin icin bir şeyler yapmanı görmen gerek. İlişkiye bir anlamda yatırımı sadece sen yapıyorsun. Gel diyince koşarak gidersen basit kız konumuna düşersin ilgilerini kaybedersin. İlişkide duygusal olarak her şeyi sen yaparsan, karşı tarafa hiçbir şey bırakmazsan o da sıkılır gider. Bırak biraz koşsunlar peşinden, her aradığında açma, het görüşmek istediğinde ay tamam aşkım diye atlama o güne planım var de ki gerçekten plan da yap. Sevgilin olduğunda her şeyi bırakıp sadece ona odaklanıyorsan, üzgünüm ama hep terkedileceksin. Youtube da tülay kök var psikolog. Fırsatın oldukca podcast dinler gibi dinle derim. Bakış açın değişecek.
Seni o kadar iyi anlıyorum ki anlatamam, gereğinden fazla iyi olduğun için durum böyle, el üstünde tuttuğun için aksi olsa daha fazla değer görürsünde işte mayada yoksa olmuyor. Çağı mı anlayamadık ayak mı uyduramadık bilmiyorum ama iyi olma devri değil devir
Sana değer vermeyen birine kendinden veriyorsun. Seni sevmeyen birine kendini sevdirmeye çalışıyorsun. Kısacası yanlış seçim yapıyorsun. Gözle görünür bir gerçek var. Kendi agzinizla soyliyorsun. Gel diyince gidiyorum diyorsun. Bunu değecek adamlara yapmalisin. Karşılık gorebildiklerine yapmalısın
Gereğinden fazla değer veriyorsun da ondan. Onlar da seni kullanıp atıyorlar sana obje gözüyle bakıyorlar. Kimseye gerektiğinden fazla değer vermemelisin. Hiçbirimiz vermemeliyiz. Yoksa hemen suistimal edilir. Kendini biraz ağırdan satmalıısn
Sevgisini fazla gösteren insanlar karşı tarafa cepte ve hiç gitmeyecek algısı uyandırır çünkü. Bu hiç gitmeyecek naparsam yapayım hep orada kalacak der sonra birgün basıp gidersin herif mortingen şıtrayze😂😂
Bu bi denge hayatım kaybetme korkusunu da dibine kadar hissettireceksin sevildiğini de ama öyle ağzını yüzünü oyun hamuru gibi sıka sıka değil😂😂 Sıkılıyorlar ondan 😂
Benim gibi bir erkek sevdicegin olmadığı için yanlış kişiyi seçiyorsun, birde sevdiğini çok belli ediyorsun. Ah ah senin gibi kızlar bize denk gelmez. Kader işte. Nerede oturuyorsun hangi şehir? Ben Hatay
Sevdiğin ama seni sevmeyen erkeklere şans veriyorsun ve kullanıp kullanıp atıyorlar ya da çirkinsin o yüzden kullanıp atıyorlar. O yüzden yapman gereken şey nikah masasına oturt sonra cinsel ilişkiye gir.
Her şeye evet denmez çünkü. Sevgili oldun diye ağzının içine düşmemen gerek. Karşındaki kişinin her dediğini yaparsan o ilişki sıkıcı olur. Arada bir hayır demesini bilmen gerek. Kadın erkek fark etmiyor, heyecanı öldürüyor bu durum.
“Senden daha iyiydi onla barıssaydım senle olmazdım dedi cok kızdı ve beni heryerden engelledi“ bir başlık açıklaman var 1 gün öncesine ait. Dön aynaya bak soruyu soracağına.
İnsanoğlunu anlamak zor sıkılmıştır. Gözü başkasına kaymıştır bu uzar gider. Alışmak gerek bunun böyle olduğunu kabul edip yola devam etmekten başka çare yok.
@Kedisever2607 sana sürekli en başından beri söyledim herşeyi hiç bir kere bile beni dinlemedin eğer en baştan beni dinleseydin şu an bu cümleleri sen değil karşı taraf söyleyecekti
Cinsellik yok anladığım kadarıyla ve bende bir kızı terk etmiştim. Abisine söylemiş. Abisi sen kullanmak istemiş demiş ve bana çok kızmış. Bende abin haklı ama kullnmak değil çocuk değilsin demiştim. Benden 1 yaş büyüktü galiba
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Al benden de o kadar. Son hamleyi ben yapıyorum o ayrı. Terkediliyorum sonra ben engelliyorum