Terk edilmesem bile hep ilgisiz davranıyorlar görüştükten sonra. Görüşme mükemmel geçmişti ama bana bir gün sonra böyle yazdı. Ben sevilmeye değer değilim galiba buna kanaat getirdim artık. Ama bu kadar da acımasız olunmaz ki
Bu cocuk senden etkilenmemiş. Aksine bulusunca sana daha ilgili olmalıydı ya da bilmiyorum en azından vakti olmasada umursardı. Bir yerde bir kopukluk var ne olduğunu tabiiki sen daha iyi bilirsin. Ben 1.5 ay sonraki tam bulusmaya 1 hafta kala bunları yasadım ve ufak meseleler büyüyordu hatta o gece ağladım ve sabahı neden böyle yaptığını söyledim. Yüz yüze gelince konusalım dedi ve tamam dedim bulusunca o adam daha farklı davrandı bana dediki daha görmemişsin nasıl böyle bağlandın diye işte dediğim gibi bulusalım dedi bekledik bulustuk cocuk sonra bu meseleleri konuşacağız dediği ortamı yarattım aslında hep tartıştığımız seylerdi sonra iyiyiz Şu an sorun yok dedi devam etti bulustuktan sonra zaten arkadası da geldi benimle konustu cocuğu darlama böyle böyle seyler var da cocuk iyi biridir huyunu suyunu vs biliyorum dedi onada söyledim ben biliyorum hani adama sans tanımasam bugün gelmezdi ya da Şu an burada olmazdım diye neyse ama ona da defalarca dedim peşinden kosacak değilim umursamıyorsan söyle dedim çok yanlıs seyler olsada sonrasında da devam ettik. Ben bunun burada bu ssleri paylaşmanıda doğru bulmadım açıkçası çünkü ilişki 2 taraflı yasanır araya 3. Kişiler girince hep bir bokluk olur. Ne zaman araya 3. Kişi koysam uf ayrıl diye gaz veriyor. Bazen bazı seyler 2 kişi arasında kalmalı diye düşünüyorum çünkü sen zaten ondan emin değilsen evet sadece onda da sorun yok sevgini sorgula derim.
Sorun onlar da kesinlikle. ya da yanlış kişileri seçtiğiniz için olabilir Bu tür bir durumla karşılaştığınızda, öncelikle kendinizi anlamaya çalışın ve kendi değerinizi hatırlayın. Kendinize saygı gösterin ve sizin için olumlu olan ilişkileri ve deneyimleri aramak konusunda cesur olun. Destekleyici insanlarla çevrili olmak, sizi anlayan ve değer veren ilişkiler geliştirmenize yardımcı olabilir. Unutmayın ki, kendinizi değersiz hissetmek, başkalarının size yönelik davranışlarına dayanarak sonuç çıkarmak yerine, kendi iç değerinizi ve özsaygınızı korumak önemlidir. Her insan değerlidir ve sevilmeye değerdir.
Sebep bitmezki gülüşünü beğenmez ses tonunu beğünmez tavırlarını konuşmanı seni samimi bulmaz bu soruya kimse cevap veremez.
Her partende senden durduk yere soğuyorsa senle alakalı bir durum var bu belli bir şey. Hepside sorunlu olamaz sonuçta Senin kendind göremediğin birşeyler var.
desteğini eksik etmediğin insanların güçlerini tekrardan kazandığında bıraktıkları ilk kişi sen olursun hep. bırak onlar senin için çaba harcasın, hayır demeyi bil her şeyden önce sen kendi kıymetini bil. kimse sana istediğin veya hakettiğin değeri göstermez.
Bitenler hep bu kafadaysa istemeyerek de olsa sana çok güzel kıyak yapmışlar. Her şey bir anda olsun bitsin istiyorlar. Takma kafana biri gelir biri gider