İlk konustıgumuz gün aşık oldum dedi ne kadarı dogru acaba
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 263,8b cevap paylaştı.
u +1 yılBence aşk, karmaşık ve anlaşılması zor bir duygudur. İlk görüşte aşkın mümkün olup olmadığı, yüzyıllardır tartışılan bir konudur. Bazı insanlar, ilk görüşte aşkın gerçek olduğunu ve diğer insanların hayatlarını değiştirebileceğine inanır. Diğerleri ise, ilk görüşte aşkın sadece bir illüzyon olduğunu ve zamanla gerçek aşka dönüşmesi gerektiğini savunur. Birisi size ilk günden aşık olduğunu söylüyorsa, bu hissine inanmak veya inanmamak tamamen size bağlıdır. Ancak, bu konuda dikkatli olmanızda fayda var. İlk görüşte aşk, genellikle tutku ve heyecandan kaynaklanır. Bu duygular güçlü olabilir, ancak zamanla azalabilir. Bu nedenle, ilk görüşte aşık olan biriyle ilişkiye girmeden önce, bu kişinin sizin için gerçekten doğru kişi olduğundan emin olmanız önemlidir.
01 Yorumla
Soran+1 yılŞey yapmadım
En İyi Cevaplar
aşk ne demek miş ona sormalısın
Aşk=haz, cinsel arzu ise seni arzuluyordur.
Aşk= sensiz olamam, sen benim hayatımda görüp görebileceğim yegane insansın diyorsa bu durumda ona "o zaman en yakın nikah dairesi nerede gidip hemen gün alalım de" bakalım gerçek aşkı kaç gün sürüyormuş?
03 Yorumla
Soran+1 yılYa ne evliliği yalan hepsi numara yapıor yalandan
Soran+1 yılNumara hepsi
Ben, çıkma teklifini kabul ettiğim kişi, sadece 4 saat sonra seni seviyorum mesaji attı diye ayrılmış insanım. Hiç inancım yok, böyle şeyler zirttt diye olmaz ilk anda. Tanıdıkça seversin, sevdikçe aşık olursun. Hava ilk başta olamaz misin olursun. Çok etkilenebilirsin. Ama bunu ilk saatten ilk günden karşı tarafa söylemezsin. Soylememelisin.
01 Yorumla
Soran+1 yılBen zaten demem uzaktan severdim genellikle
- Aşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı.
u +1 yılBana şahsen pek inandırıcı gelmezdi ilk günden kimse kimseye aşık falan olamaz sadece hoşlanır diye düşünüyorum ben. Yani aşık olmak öyle basit bir duygu değil. Aşk zamanla gelişen bir duygudur hemen ortaya çıkmaz şahsen ben böyle diyen bir erkeğe ne inanırım ne de ederim. Bana pek inandırıcı gelmedi diye düşünüyorum.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
81
Cevap
90Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı. Yalan o ya. Kimse öyle ilk günden aşık olmaz. Olansa ya ayran gönüllüdür ya da kendisine yeni heyecan arayan birisidir. Öyle bir anda aşık oldum seviyorum olmaz. Bunun da bir zamanı var.
41 Yorumla
Soran+1 yılEvet beyefendi kız arkadaş varmıs aksiyon arıyomus kendıne öyle
- Aşk İlişkileri konusunda 20,9b cevap paylaştı.
u +1 yılAşkı hevesle karıştıran biri daha.
11 Yorumla
Soran+1 yılAman boş ver biz kimizki böyle seyler hayal edıoz hak edene biz hak edıyomuyuzkı güzel şeylerii
+1 yılAteşli biri
Yanıyor
Ateşini söndürecek birini arıyor
Sakın ola gitmeyesin
Nikah iste
Madem sana kara sevdalı Telli duvaklı gelinlik iste
Bakalım cidden aşık mı yoksa sadece içinde o cayır cayır kavuran ateşini söndürmek için mi sizi istiyor?
Madem aşık telli duvaklı gelinlik yanında
Yıldırım nikahını iste
Bakalım o g. t. Oğlu g. t sana bu isteklerini kabul ediyor mu12 Yorumla
Soran+1 yılYa ne nıkahı 3 ü 5ten sallıyor
- +1 yıl
İlk defa nasıl oluyor peki
+1 yılAsla inanma başıma geldi böylesi görür görmez aşık olmuş bir süre ilgilendi inanmadığım için tepki vermedim gözlemledim o sırada başka kızlarada ağzının suyu akıyordu. Bana evlenmek istediğini söylüyordu bir de ama kız arkadaşlarıyla sarmaş dolaştı attım başımdan hiç pişman değilim. Bir de duygu sömürüsü yapıyorlar sakın acıma.
21 Yorumla
Soran+1 yıl10 yasında başlamıs kadın bulmaya tövbe tövbe
+1 yıl𝒊𝒍𝒌 𝒈𝒐𝒓𝒖𝒔𝒕𝒆 𝒂𝒔𝒌 𝒅𝒆𝒈𝜾𝒍 𝒉𝒐𝒔𝒍𝒂𝒏𝒕𝜾 𝒐𝒍𝒖𝒓.𝒂𝒔𝒌 𝒔𝒆𝒗𝒈𝒊 𝒊𝒔𝒕𝒆𝒓,𝒈𝒖𝒗𝒆𝒏 𝒊𝒔𝒕𝒆𝒓. 𝒐 𝒚𝒖𝒛𝒅𝒆𝒏 𝒛𝒂𝒎𝒂𝒏𝒍𝒂 𝒐𝒍𝒖𝒔𝒖𝒓🙂.
11 Yorumla
Soran+1 yılAman yok be
Bu yazanların hiç biri ilk görüşte aşık olamamış.
Olmuş olabilir ama bir sıkıntı varki klasik erkek taktiği de ilk günden aşık oldum demektir.
Gerçek mi taktik mi zaman belirler01 Yorumla
Soran+1 yılDeli taktiği bu
Bunu daha çok birini kendinden uzaklaştırmak için kullanıyorlar. Her yolu denedi gitmediyse son koz olarak ilanı aşk ediyorlar ve herke kaçıyor. Hatta bir filmde görmüştüm bunu. İnanmamalısınız.
00 Yorumla
+1 yılDüşünsene bu bir ay tanıdığın birinin sana hadi gel evlenelim demesi gibi bir şey ona zaman ver sana olan sevgisini göstermesine müsade et. Artık boşanmak çok sıradan bir şey oldu. Yine de kadın cinayetleri her geçen gün artıyor ona şans ver ama hareketlerini dikkatlice gözlemle bazen bir davranış bir kelimeden daha çok şey anlatır. Bazen hiç evlenmemek evlenipte çekmekten daha iyi oluyor. Bol şans.
01 Yorumla
Soran+1 yılAynen zaten evlenmeyı asla düşünmüyorum gerçekten
+1 yılMerhaba, bizzat ben kendim bunu yaşadım ve 3 günde asik 1 hafta deli divane oldum ama şöyle ki benim ki 4 yıla askin sürdü ilk ve son sevgilim oldu. Gelelim sana benim gibi duyguları var mı ya da amacı farklı bunu ilerleyen tarihlerde anlarsın kendinize bir şans verin bence.
01 Yorumla
Soran+1 yılYok ya amacı o degıl
+1 yılAşırı hoşlanmıştır ama aşk kelimesini kullanması saçma. Sıkıntılı bi tip olabilir diye düşündürüyor.
11 Yorumla
Soran+1 yılÖyle sıkıntılı kendisi genellikle
Aşk değildir de o duygu hoşlantıdır aşırı işgi duyma hoşlanma karşılığı kelime ol adığı için aşk deniliyor aşk çok karmaşık ve zor bir duygu onu elde etmek aşığım diye blmek çok zordur bence
00 YorumlaEvet bence aşk ilk görüşte olmalı ilk etkinleme ilk göz göze gelme ilk bakışma ilk gülümsemeler felan bence aşk ilkte olmalı ilk ona tutulursun aşık olursun sevgi sonra gelir aşk çok ayrı bir şey ya ve evet ilk görüşte aşk vardır ama nereden biliyorsun diye sorma...
00 Yorumla
+1 yılYani ilk görüşte aşk vardır ama bu devirde pek zannetmiyorum yani İlk günde aşık olacağını o eskidendi ya
02 Yorumla
Soran+1 yılİnanmıorum zaten ne aşkı yalan intikam peşinde
- +1 yıl
Hmmm sen ne yapcaksin peki kanka.😅
Tavlamak için öyle diyor. Ayrıca bir anda ilk görüşte aşık olunmaz. Önce anlamını bil ve sor doğrumu diye..
02 Yorumla
Soran+1 yılYok öyle bir şey ya kötülük peşinde bana
Aşk İlişkileri konusunda 10,7b cevap paylaştı. Şıpsevdi ha 😄😄 aşık olmuş olabilir ya ikizler burcudur ya yengeç ya da koç sor bi burcunu 😄
04 Yorumla
Soran+1 yılKafayı yemişin biri işte
- +1 yıl
koç bence :)
Soran+1 yıl@lsfmldsmlm bilmem ben
+1 yılilk konuştuğun gün? aşk o kadar kolay mıymış sor kendisine duygularını tanımıyor bence
11 Yorumla
Soran+1 yılYalan bana kinli intikam peşinde manyağın delinin biri
+1 yılsana yaptığı hal ve hareketlerden anlarsın bunun aşk olup olmadığını
126 Yorumla
Soran+1 yılHareketsiz anlasılmıuor kendini çok iyi gizliyor
- +1 yıl
kendini iyi mi gizliyor anladım sana nasıl davranıyor peki
Soran+1 yılBenim hain planlarını anlamayacağım kadar iyi oynuyor cok fena
- +1 yıl
kanka sana eğer gerçekten çok iyi davranıyorsa aşıktır büyük ihtimalle yalan yapmıyordur yani bunu anlamanın bir yolu var oda onu sinir etmeye çalışmak ama baya bir kızdırmaya çalış eğer sana bağırıp çağrırsa küfür ederse o zaman anla ki yalan yapıyor ama yapmazsa bunları o zaman gerçekten aşıktır
Soran+1 yılBağırıyor kızıyorda küfür etmior arkamdan sıçıp sıvıyodur🤣
- +1 yıl
😂 o zaman yalan yapıyor direk ver yolu gitsin
Soran+1 yılAz kalsın kapıyı kıracaktı
- +1 yıl
oha yok yok bu sana aşık falan değil baya baya oynuyor senle direk ver yolu ver yapma uzaklaştır abi
Soran+1 yılAman ben delirttin de onların eve gitmiştik oda evin içindeymiş bende dışarıda sonra onların oraya sarışın kız geldi bende kıskandım dedim bu kızı sevişiyodur ondan sonra dediğimi duydu kıza sonra kapıya bi cıktı kapıyı az kalsın kıracktı sonra kitledi
- +1 yıl
he o ona sinirlenmiş başkasını sevdiğini düşündüğüne delirmiş o o kadar ki buda normal yani buna sinirlenip delirmesi gayet normal yani
Soran+1 yılEvet Bi anda delirdi
- +1 yıl
işte zaten böyle bir şeye delirmesi normal
Soran+1 yılNiye kimi seviyorki
Soran+1 yılEvet ben kızdırıyorum onu beni suçlu olarak görüyor 😒😪😔
- +1 yıl
seni sevdiği için öyle delirmiş
- +1 yıl
aslında kızdırmanın ona tatlı gelmesi lazım yani sonuçta gerçekten seviyorsa böyle olması lazım
Soran+1 yılBi anda delirdi kağıt yapıstırıodu🤣
Soran+1 yılNe zaman gitsem bana Bi bagırıyor sonra deli oluyor galiba
- +1 yıl
yani karışık seviyor gibi ama sevmiyor gibide ruh hastası olabilir 😂
Soran+1 yılEvet tam öyle ya böyle iki karakter sanki
Biri cok yufka yürekli baktığında acı ceken cok yorolan harabe gibi
İkinci ise cok kötü biri acımasız duygusuz taş sanki bide vurdum duymaz gibi sanki 2 karakterli- +1 yıl
evet fark ettim o yüzden uzak dur zaten kanka tehlikeli yani
Soran+1 yılEvet cok tehlikeli ne yapacağı belli olmaz o tiplerin şakadanda anlamaz
- +1 yıl
evet çok haklısın işte o yüzden uzak durman en iyisi
Soran+1 yılNasıl uzak olucam zihnimi okuyor
Soran+1 yılBen uzak olsamda o isterde benimle oluyor yani kafadan
- +1 yıl
engelle her yerden konuşmak istemediğini söyle
Aşık olmak bu kadar basit bir şey miydi? Hiç sanmıyorum...
114 Yorumla
Soran+1 yılEvet sırf yalandan seks yapmaya ya da bana kötülük etmeye
Soran+1 yılEvet öyle
Soran+1 yılYok öyle şey maalesef
Soran+1 yılNeymiş
- +1 yıl
Bir gün yere bir kaç damla bal düşer. Bir sinek gelir ve tadar. Sonra gider ve bakar ki bal çok hoş bir tat vermiş tekrar döner tekrar tadar ve gider yine o hoş tadı hisseder bu kez kendini o balın içine sokar ve artık bal onu hapseder. Çırpınamaz, kurtulamaz. İşte dünya böyle. Biz yönümüzü ve kalbimizi buraya adadığımız müddetçe boğulup gitmemize sebep olacak kararlar veririz. Sakin bir kafa, biraz ilim, biraz bilim, biraz da tefekkür gerek. Gerek ki kalbimizin ekmeği bize nasip olsun.
Soran+1 yılCok güzelmiş teşekkürler hikaye için 🌺
Soran+1 yılMaalesef sakin kafayla durulmuyor bu dünyada
Soran+1 yılDurulmuyor gercekten
+1 yılİnanmamalısın. Bir erkeğin ilk günden aşık olduğu hiçbir yerde görülmemiştir. Gözünü boyamak istiyor uzak dur ✋ tehlike çanları çalıyor
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,6b cevap paylaştı.
+1 yılİlk konuştuğumuz gün sertleştim demek istemiş 😅😅😅
02 Yorumla
Soran+1 yılŞeyimi kalkmış
- +1 yıl
Evet 😅
İlk görüşte aşk olmaz hoşlantı olur merak olur anca
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet öyle galiba zaten inanmıorum
+1 yılTabi canım kesin aşık olmuştur (!) hsjdndncndmc Sakın inanma samimiyetsizlik kokuyor
01 Yorumla
Soran+1 yılO öcü
Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. İlk görüşte aşk şeysi, fantezisi..🤣🤣🤣 yersen 😉😉
01 Yorumla
Soran+1 yılYemezler
+1 yılDoğru söylüyordur ama sadece görünüşüne aşık olmuştur içindeki gerçek sen’e değil
01 Yorumla
Soran+1 yılGörünüşüm kötü iyi degıl zaten adam fiziğe bakıyor
Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı. Yalan bu devirde aşk diye bir şey yok heveslenmiştir sadece...
01 Yorumla
Soran+1 yılYok ne hevesi ya kötülük düşünüor
+1 yılAşka dair bir kanıtı yoksa kesinyalan. Tavlama uydurmasından ibaret. İnanılacak bir yönü yok. Gözlerine bakarken mest olmuyorsa net yalan
00 Yorumla
+1 yılHayır inanma tabiki de fakat aşık oldum diye lafın gelişi bir söylem de diyor olabilir.
03 Yorumla
Soran+1 yılCocuk kafayı üşütmüş aklımdakileri okuyup beni sinir ediyor
- +1 yıl
Aklındakileri nasıl okuyor? Bize de öğretsin.
Soran+1 yılHerşeyi diyor
İnanma sakın, canın yanar sonra. Muhtemelen gönül eğlendirmek amacı sadece seninle.
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet öyle biliorum sevgılısı var benle şey peşinde
- Aşk İlişkileri konusunda 409 cevap paylaştı.
+1 yılTabii ki inanma. Ama bu zamanla değişicek anlamına gelmiyor. Yani zamanla cidden seve bilir.
10 Yorumla Yaw seviyom diyo ne kuriyon şans ver adama Allah allah
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 517 cevap paylaştı. Hiç inanma sevsen insan gibi davranış yapar ama seviyorum demez
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılAşk hemen olunan bir şey değil bence zamanla. hoşlanmış ve beğenmistir.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOlabilir… kişiye bak iyi biri mi.. insani yönüne bak …. İyi yürekli bir insansa doğru olabilir
02 Yorumla
Soran+1 yılBen onu tanımıyorum
Cevap sahibi+1 yılAraştır … anlarsın….
Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. İnan tabii.. hatta teşvik et.. söyle söyle ben yalan severim de.. bak daha neler cikacak
00 YorumlaGit onunla yatağa sabah geri ararsa doğru olabilir
01 Yorumla
Soran+1 yıl🤣
+1 yılİlk görüşte aşk diye bir şey yoktur hoşlanmıştır inanma
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı. Olabilir canım ne var bunda, zamanla aşık olunmaz ki zaten
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. ilk heyecan bu devamı olmayan aşkla karıştırılan bir duygu-durum
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 588 cevap paylaştı. İlk görüşte aşk vardır.
Bunu sen de gözlerinde görürsün06 Yorumla
Soran+1 yılÖcü var gözünde
Soran+1 yılManyagın teki işte
Soran+1 yılBanane ondan manyak ıste umrumdamı
İlk konuşulan gün ile olacak bir şey değil ama yinede sen bilirsin.
00 YorumlaAt yalanı , z.. kim inananı diyoruz ona biz.
01 Yorumla- +1 yıl
Hahaha
+1 yılİlişkide istikrar önemlidir. Genelde hızlı girişler hızlı bitişler ile son bulur aman dikkat ⚠️
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılBen hiç sağlıklı olduğunu düşünmüyorum samimide bulmuyorum.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. %100 doğru söylüyor eğer heyecanlı içi içine sığmıyorsa , karnında kelebekler uçuşuyorsa
00 YorumlaAşk dediğin ilk bakışta olur zaten bakarsın sonra Eros boş durmaz🏹🏹 şıpsevdilikle ne alaka
00 YorumlaBu hoşlanma ya da beğenmek de diyebiliriz.
Sevmek ve aşık olmak için zaman gerekiyor. Üzgünüm.00 YorumlaSevmek okadar kolay değil tanıdıkça seversin
00 Yorumla
+1 yılcanım ilk görüşte ask yok buna inanma tanıdıkça ask olur ask diye bir şey yok sevgi var inanma o çocuğa onun derdi zevk almak ihtiyaç görmek senden zevk alıyordur belki ondan oyle demiştir
01 Yorumla
Soran+1 yılSapık işte
+1 yılİlk günden aşk deilde
İlk bakışta aşk oldu zatialinizde, bu platonikti tabi, yakinlassak belkide aşk ortadan kalkacakti
Digeride oldu, tanistiktan sonra karakterine, ictenligine, sevgisine aşık oldugumuzda oldu, saygılar00 Yorumla
+1 yılYalan söylüyo heleki çok fazla iltifatda ediyosa kaç uzaklaş derim yani ilk gündən hoşalanmış ola bilir amma böyle aşık oldum seviyorum falan filan yalan olur insan ilk gün tanış olduğuna aşk olmur ya hemen ayrıl derim
00 Yorumla
+1 yılNaçizane Benim fikrim Boşuna zamanını harcamaman ve eğer çıkmak istiyorsanda fazla kendini kaptırma ne olur ne olmaz…Hayat senin hayatın sen karar ver haline ve hareketlerine bak yorumlara baktığımda çok güzel söyleyenler var dikkate al derim…
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİlk günden aşık oldum diyen erkek çok aç olduğu belli olan erkektir
00 YorumlaBazen oluyor neden inanmicaksin her şey senin elinde çık gez kişiliğini öğren sonra karar ver belki gercek belki değil seninde isteğin varsa denemeden bilemezsin
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılHep yalan dolan işler
00 Yorumla İlk görüşte aşk Dememi bekledin değilmi o aslında öyle değil seni beğenmiş ve seni arzulamiş tir aşk öyle hemen olacak iş değil
10 Yorumla
+1 yılÇok samimi gelmeyebilir emin olamazsın davranışlarına hareketlerine bağlı.
17 Yorumla
Soran+1 yıl@Ugur-ugur evet kendi ruh hastası da
Soran+1 yıl@Ugur-ugur mal aptal canım kendisi bi kadın dıye milletin dünyasını kararttı
Soran+1 yıl@Ugur-ugur ben uzagım anası kafayı bana taktı bide arkadaslarıma
+1 yılİlk günden aşık olunabilir diye düşünüyorum ama bunun aşk olup olmadığıni idrak ve ifadenin ilk gün olması çok olası gelmiyor bana
00 YorumlaEn fazla tipini beğenip hoşlanmıştır. Hoşlanmakla aşk aynı şey değil o ufak sevgi içinde büyürse aşk olur.
00 Yorumla
+1 yılİlk günden aşk olmaz o aşk sanıyordur ne hissettiğini bilmiyordur bence laf olsun
02 Yorumla
Soran+1 yılYalan söyluyor
- +1 yıl
Bencede
+1 yılBi sorsana neyine aşık oldun ilk günden herkese aşık mı oluyorsun ya aşk nedir bilmiyorsun ya da hayatın yalan de sonra s. g de Üstünü çiz 😁
00 Yorumla- Devamını Gör (111)
Devamını Gör(156)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem