3 yıllık bir ilişkiydi. Bitti. Sebebi fazla ilgi ve bunaltmam. Kaçan kovalanır misali o kaçtı ben kovaladım. Üst düzey ilgi sevgi verdim. Her fotoğrafına özenle baktım. Konuşmaları tekrar tekrar okudum. Bağımlıydım ona yani. Bugün tüm cesaretimi toplayıp fotoğraflarını ve ocak ayından itibaren konuşmalarımızı sildim. İnstagramımı anonim kullanıyordum artık kendi ismim ve fotoğrafımla da kullanmayı düşünüyorum. O özgüveni tekrar kazanmak istiyorum. Merkezimden çıkaracağı. Kendimi düzeltmek için iyi bir adım atmış mıyım?
Güncellemeler
+1 yıl
...
Bu iyi bir başlangıç mı bağımlılıktan kurtulmak için?
Anlamadığım durum, neden ilginizin kıymetini bilmeyecek kişilere bu kadar aşırı değer veriyor oluşunuz... Bir Türk kızının bile çıkıp "Ben gerçekten bir erkeğe deli gibi ilgi gösterdim, o da bana hep adım attı. Hiç de benden sıkılmadı. Kesin olarak ömürlük evlilik düşünüyoruz." dediğini duymadım. Hata sizin seçimlerinizde kanka. 👍🏻
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Kendisinin kötü biri olduğunu söylemedim? Gayet temiz namuslu dürüst bir adam kendisi. Çok şükür kızlarla da bir işi olmazdı başka bir şeyle de. Sadece sıkıntıya gelemeyen bunalan biris. Maalesef.
Ben nasıl kıydım biliyor musun? Elbette içinde özel ve güzel tatlı mesajlar vardi. Ama daha kötüsü de vardı. Gitmemesi için kendini haddinden fazla küçük düşüren bir kadın vardı.
Ben fazla ilgi isteyince de kaçtı ilgi verince de. Dozu ayarlamak lazım. Yeniden başlasa bile bu böyle. Teşekkür ederim ayrıca yapmaktan korktuğum şeyi yaptım. Artık o da sıradan biri benim için.
Elbette çok rahatladım. (Gitmemesi için yalvarmış biriydim defalarca) Şimdi çok iyi hissediyorum. Yalan söyleyip aa onu sevmiyorum diyemem. Gelse git diyemem. Değişim kişide başlar. Onun da nefes almaya hakkı vardır muhakkak. Benim de öyle. Çok fazla yıprandım. Mesajlar benim için çok önemlidir fotoğrafları da ki attığı ssleri bile saklayan birisiydim. Çok şükür telefonumdan eksildi. 10 bin civarı mesaj. Benim yalvarmalarimi ağlayan videolarımı içeriyordu.