Güncellemeler
+1 yıl
Sadik degiller
Ciddi konusurken kacmasi, soyledikleri ile davranislari cok farkli ise. Sizinle gelecek dusundugunu ve surekli sohbeti bitirmek isterse. Tutarsiz tipler erkekler neden guvenilir degil
Soran sadece erkeklerden cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Erkekler Ne Diyor
Her Erkek için değil ama tabii o tiplerden uzak durmak lazım
Ciddi istiyorlar surekli kaciyorlar sohbeti bitiriyorlar neden sadik degiller
Demekki sadece anı yaşamak istiyorlar ciddi düşünüyorum diyen zaten ciddiyse o kelimeyi kullanmaz zamana bırakalım der ve hal ve hareketlerinden belli eder sana değer vermesinden seni önemseme sinden anlarsın arkadaşım
Bu dinlemeden etmeden sohbeti bitirmek istiyor sonra tekrar devam ediyor sonra tekrar sinir bozucu tipler kendilerini guvenilir sadik bulunmayan kumas gibi tanitiyorlar sonuc degismiyor
Mesele Türk erkeği değil dünyanın neresine bakarsan bak insanlar birbirine değer vermiyor ne yazık ki
Neden sadik degiller istiyorlar ve ciddi iliskiden kaciyorlar cok sinir bozucu
Kendilerine saygıları olmadıkları için bence de çok sinir bozucu
Çözüm yolu; Türk olmayan erkek bul o zaman.
Sen turk mu bulacaksin? Soyle o zaman samimi sadik guvenilir kendini bulunmas kumas sanmayan turk erkegi var mi
Evet ben neslimin ve genlerimin bir Türk'ten devam etmesini istediğim için bu yönde biriyle bulmaya çalışacağım. Yüzlerce erkek ortamında bulunmuş biri olarak diyebilirim ki çokça dediğinden var bence sen sadece yanlış yerlerde arıyorsun.
Aramak degil bu tip erkekler denk geliyo nerede var İstanbul'da mi surekli keske dedirtmenler iste
80 milyonun yarısı 40 milyon eder; yarısı evli veya cocuk olsa kalanın da yarısını begenmediginden elersek 10 milyon kalır. Sadece İstanbul değil, Eskişehir, Ankara , Malatya, Elazığ, Bitlis, Sakarya vs hepsinden öyle denk geldim. Gerçi bu niyetle yaklaşan farklı olabiliyor; genelde bu dediklerim ya kapılmış oluyor ya da kadına kıza öyle yürümüyorlar ondan da olabilir. Sen de haklısın bir noktada gerçi.
Hakli tabi cogu gereksiz tipler erkegi kadini fark etmez dogru durustu cok zor denk gelir bu dogru kisi dersin dogru olmadigini ispatlar sinir ediciler
Sinir Bozucu
Dogrusu varsa da baskalarina denk gelir deger vermeyenlere
Hayır; gayet de kadir kıymet bilen vefalı, temiz, sadık ve iyi aile kızlarına denk geldiler böyle arkadaşlarım. Sen neysen o şekilde birisi seni günün sonunda illa ki buluyor. Bir de seçtiğin kelimelerin uyumu bana çok tanıdık geliyor, zamanında (1 sene hatta aya vurunca daha fazlası) benimle dalga geçmeye çalışmış birine.
Derken? Kim seninle dalga gecti ve neden
Burada cok kisi ile mi konusuyorsun
Yok buradan kimseyle konusmuyorum gerçek hayattan ya hatta okuldan. Yazdığın kelimeler sık kullanılan kelimeler fakat böyle düzen içinde kullanılan kelimeler değil. Hak etmek, güvenilmez, tutarsız, gereksiz kelimeleri vr yazım üslubun vs vs çağrışım yapmıştı da Neyse gece gece uykumu kacirmayacagim öfkeyle çünkü sabah mesai var.
@KodPerseus O zaman o kisi ile sorununu cozebilirsin
Kadınlar ve çocuklarla kavga etmiyorum.
Ya da doğru diyorsun gülüm, onun o egosunu paramparça edeceğim. İki kişiden biriydi de net hatırlamiyordum simdi emin oldum ben yanlış kişiye dolmuşum bugüne kadar ona emin oldum.
Cok gizemli konusuyorsun kim o sosyal medyadan vb mi çevreden mi
Çevreden ya kendini bir b*k sanan egoist itin teki.
Buraya artık cok girmiyorum ama istiyorsan ekle diyecektim bir de
Güvenilmez olduğunu yenimi anladın türkün
Anlamadik be biliyorduk zaten de belki bu dogru duzgun tiptir dedik o ba ayni *** lacivertiymis kendini guvenilir samimi sadik bulunmaz Kumar gibi tanitmisti gerektsiz tip iste
Kumas
Gereksizler cok
Sinir eden gereksizler
Sen
Yanlis kişilere denk gelmiisn
Ve kendini guvenilir sadik bulunmaz kumas gibi tanitiyorlar sonuc degismiyor
Herkes kendini iyi tanıtır sen yalan söylediğini anlicaksin
Iste kendini farkli tanitti surekli gereksiz tipler denk geliyo. Sana nasil tipler denk geldi
Ben öyle çok iletişim kurmiyorum
Kuurncada derdini anlatıyor sonra teşekkür edip gidiyor
Flortlersmiyorum kimseyle
Burada mi
Evet
Sana denk geliyordur herkes aynı değil
Cogu boyle sana nasil denk geldi
Normal insan denk geldi. Konuşması düzgün saygılı efendi
Türk kadınları çok güvenilir zaten aq
Dogrudur guvenilir degil aq
Şu siteyi bi gez bakalım kanka kafayı yersin
Bu site cop kanka cogu bombos tipler kendilerini guvenilir sadik tanitiyorlar s. Alaklar sonuc degismiyo farkli lacivertler
Katılıyorum sana
Sen ne zamandir buradasin
1 hafta falan oldu
Genelliyorsun bence