Aşk İlişkileri İyi çocuksun yakışıklı değilsin dedi ee madem değildim niye konuştu benle harbiden de öyle mi dediği gibimiyim siz ne dusunuyonuz? İzmirliiih Takip Et Yoda Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Yorum yapın İyi çocuksun yakışıklı değilsin dedi ee madem değildim niye konuştu benle harbiden de öyle mi dediği gibimiyim siz ne dusunuyonuz? Cevapla Çocuk Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261,9b cevap paylaştı. bence boş ver 0 1 Yorumla İzmirliiih +1 yıl Boşverdim kanka Allah korumuş zaten saol
Mavimavimsii Takip Et Bilge Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 691 cevap paylaştı. Serseri seviyor belliki Not kızlar tipe bakmaz hoşlansa kızın niyeti farklıdır 0 5 Yorumla İzmirliiih +1 yıl Ne olabilir mesela Yorumla Mavimavimsii +1 yıl O kız belliki iyi niyetli erkeklere ilgi duymuyo onu incitsin istiyo Delimi dine😂 Yorumla İzmirliiih +1 yıl Tipten çok masum biri duruyorum öyle dusunuyosunuz büyük ihtimal uzcek insan benim aslında 😂 Yorumla Mavimavimsii +1 yıl İyisin demiş ordan yola çıktım Yorumla İzmirliiih +1 yıl Valla hayırlısı bu kızla ilişkide yasanmazmis zaten Allah kurtarmış teşekkür ederim yorumun için ✋✋ Yorumla
hahahsshsh Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Komple degisim lazim sana 0 3 Yorumla İzmirliiih +1 yıl Ne gibi ve niye kanka Yorumla hahahsshsh +1 yıl Kanka kadinlar sempatik anlayışlı adam sevmez foton bile sempatik duruyor göz rengine yazık Yorumla İzmirliiih +1 yıl Valla çok haklısın kanka tutarsız olması rahatsız etti beni teşekkür ederim yorumun için cansın Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Çok zayıfsin kiloo al spora git tipin iyi 0 108 Yorumla İzmirliiih +1 yıl Teşekkür ettim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yap ama he Yorumla İzmirliiih +1 yıl Yaparsam ne değişir Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Çok şey Yorumla İzmirliiih +1 yıl Zayıflıktsn dolayiysa bu kadar küçük bir sebepse yani ne biliyim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Küçük bir sebep mi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Afedersin bqk gibi tipi olan ama sırf fiziği iyi de çıkan bir sürü kız vae Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kız için değil tabi Kendi özgüvenin kendin için yap Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bunu kendine yapabilirsin Yorumla İzmirliiih +1 yıl Bundan dolayı gelen gelmesin zaten doğru değil mi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ya canım benim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tabiki haklısın Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ama bunu kız için düşünme aynadaki kendine bakınca Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Mutlu ol Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Boyun kaç Yorumla İzmirliiih +1 yıl Çubuk kraker olarak devam. Yavru 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bence bunu kendine yapma Yorumla İzmirliiih +1 yıl 184 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İlerde daha çok üzülürsün Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Boyun çok iyi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sağlam bir kilo alıp vücut yapsan Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Missss Yorumla İzmirliiih +1 yıl Sen spor yapiyomusun peki merak ettim 😂 vücudu yapıyım arkadaslarina yazilcam senin 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yazıl benim fiziğim güzel ayrıca ona rağmen yazilcam Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Boyum da kilom da duruşum da güzel Yorumla İzmirliiih +1 yıl Boyun kaç aslında lisanslı kickbokscuyum ama zayıfım işte 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Çok uzun değilim 165 Yorumla İzmirliiih +1 yıl Burcun başak mı yengeç mı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İkiside değil yazılcan mi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Seni kaslı fit görelim Yorumla İzmirliiih +1 yıl Spora mı arkadaşlarına mı 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Önce spora sonra arkadaşlarima Yorumla İzmirliiih +1 yıl Kas yapmami bu kadar isteyen bir insana hiç rastlamadım yapcam spor ama foto atmicam buraya göremiceksin kaslı beni 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Niye ya 😂😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ne anladım bu işten 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kesin yapmiycan Yorumla İzmirliiih +1 yıl Sen iyiliğini mı istiyosun beni kaslı gormeyi mı ikisinide mı yoksa 😂😂😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Cidden iyiliğin için diyorum kaslı olursan hem özgüvenin daha da artar hem ilişkilerine de yansır Yorumla İzmirliiih +1 yıl İkimiz gidelim gym ye 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Gidelim madem Yorumla İzmirliiih +1 yıl Özgüven zayıf biraz ilişki konularıda karısık biraz bahtimiz kapalı Yorumla İzmirliiih +1 yıl İzmirliysen gidebiliriz değilsen 😂 zor gibi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Değilim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ya sen git spora 6 aya görürüm seni Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ama gitmezsen bir ömür bu sorunları Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yaşarsın gülüm Yorumla İzmirliiih +1 yıl 6 ay gidiyim sende git 6 ay sana talip olucam sonra😂 Yorumla İzmirliiih +1 yıl Zayıfken işimiz zor anlaşılan 😂😂 Yorumla İzmirliiih +1 yıl Biraz kekoluk var 😂 bence ondan yanasmiyolar Yorumla İzmirliiih +1 yıl Gülün ömrü az olur Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ya boş ver sen onları 😂 kas yap bak nasıl geliyorlar Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Olsun be gülüm Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bak harbi deidgimi çok net anliycan insanlar böyledir hep görünuse bakar üzgünüm Yorumla İzmirliiih +1 yıl Geldiği gibi giderler 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tabi o zaman kafana göre takıl Yorumla Cevap sahibi +1 yıl En yakın yere yazıl bana haber ver Yorumla İzmirliiih +1 yıl 6 ay sonra fotoğraf atıyım sana Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yok öyle Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İlk günden foto istiyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Başına belayı aldın Yorumla İzmirliiih +1 yıl Yapcam vücudu öyle şimdi kaburgaları mı gorcen yavru 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Nerden bilcem gidip gitmedigini Yorumla İzmirliiih +1 yıl Tatlı bela 😂 Yorumla İzmirliiih +1 yıl 6 ay sonra gitmismiyim gitmemiş miyim anlicaksin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sen beni kandır Yorumla İzmirliiih +1 yıl Düşünsene bu kadar spor yapmam konusunda destek attın ayva göbeğine sahip bir insnasjn 😂 Yorumla İzmirliiih +1 yıl Bütün mahalleyi tesviik ediyom şimdi kekolarida asilicam 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ben de göbek yok canım Yorumla İzmirliiih +1 yıl Baklavayı yapjyım gorceksin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hadi bakalım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Boyun ve yüzün güzel Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sağlam bir kilo alsam jilet Yorumla İzmirliiih +1 yıl Senide gorucem sende başlıyorsun Yorumla İzmirliiih +1 yıl Yüz de shop var biraz Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ben şimdi de iyiyim 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ne shopu yaptın be Yorumla İzmirliiih +1 yıl Sana göre iyisin bende bana göre iyiyim ama yetmiyomus demekki işte 😂😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Harbi senin alman laizm ben kendi fiziğimi sana atsam sen de iyisin diycen Yorumla İzmirliiih +1 yıl Yok yok dhsjjsjs Makara tıp orjinnnn Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ne dbdbbfjd Yorumla İzmirliiih +1 yıl Cok eminsin yavru kendjnden 😂😂 Yorumla İzmirliiih +1 yıl Tipim orjinal shop falan yok Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Eminim Yorumla İzmirliiih +1 yıl Tamam yavru sensinn 😂😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ne alaka şimdi Yorumla İzmirliiih +1 yıl Uğraşmak istedim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Üşenme başla Yorumla İzmirliiih +1 yıl Tamammm Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Emin misin Yorumla İzmirliiih +1 yıl Niye bu kadar başlamıcagimi dusunuyosun Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sanki üşengeç birisin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ne zaman basliycan de bakalim Yorumla İzmirliiih +1 yıl Nokta atışı Yorumla İzmirliiih +1 yıl Cuma günü samimi arkadaşlarım gidiyo aynı günlere yazılcam Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Üşengeç olmak yok Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Boş koy onları Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sen güzelce yap Yorumla İzmirliiih +1 yıl Başına bela olurum valla sonra haberin olsun 😂 Yorumla İzmirliiih +1 yıl Yapcam goruceksin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ben olcam sen rahat ol Yorumla İzmirliiih +1 yıl 😂😂 Allah Allah bak hele uaa Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Öyle gülüm üşenme kaldır o totoyu basliyorsun Yorumla İzmirliiih +1 yıl Tamam yavru başlıyorum bu kadar çene yordun Allah var ben gram istemiyorum ama senin hatrına 😀 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 😂😂😂ne demek istemiyorum istiycen Yorumla İzmirliiih +1 yıl Sen kesinlikle akrepsin zorundayım dimi 😀😀 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Değilim akrep zorundasın Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Özelden yazayım mi 😂 Yorumla İzmirliiih +1 yıl Yaz Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
bence boş ver
Boşverdim kanka Allah korumuş zaten saol
Serseri seviyor belliki
Not kızlar tipe bakmaz hoşlansa kızın niyeti farklıdır
Ne olabilir mesela
O kız belliki iyi niyetli erkeklere ilgi duymuyo onu incitsin istiyo
Delimi dine😂
Tipten çok masum biri duruyorum öyle dusunuyosunuz büyük ihtimal uzcek insan benim aslında 😂
İyisin demiş ordan yola çıktım
Valla hayırlısı bu kızla ilişkide yasanmazmis zaten Allah kurtarmış teşekkür ederim yorumun için ✋✋
Komple degisim lazim sana
Ne gibi ve niye kanka
Kanka kadinlar sempatik anlayışlı adam sevmez foton bile sempatik duruyor göz rengine yazık
Valla çok haklısın kanka tutarsız olması rahatsız etti beni teşekkür ederim yorumun için cansın
Çok zayıfsin kiloo al spora git tipin iyi
Teşekkür ettim
Yap ama he
Yaparsam ne değişir
Çok şey
Zayıflıktsn dolayiysa bu kadar küçük bir sebepse yani ne biliyim
Küçük bir sebep mi
Afedersin bqk gibi tipi olan ama sırf fiziği iyi de çıkan bir sürü kız vae
Kız için değil tabi Kendi özgüvenin kendin için yap
Bunu kendine yapabilirsin
Bundan dolayı gelen gelmesin zaten doğru değil mi
Ya canım benim
Tabiki haklısın
Ama bunu kız için düşünme aynadaki kendine bakınca
Mutlu ol
Boyun kaç
Çubuk kraker olarak devam. Yavru 😂
Bence bunu kendine yapma
184
İlerde daha çok üzülürsün
Boyun çok iyi
Sağlam bir kilo alıp vücut yapsan
Missss
Sen spor yapiyomusun peki merak ettim 😂 vücudu yapıyım arkadaslarina yazilcam senin 😂
Yazıl benim fiziğim güzel ayrıca ona rağmen yazilcam
Boyum da kilom da duruşum da güzel
Boyun kaç aslında lisanslı kickbokscuyum ama zayıfım işte 😂
Çok uzun değilim 165
Burcun başak mı yengeç mı
İkiside değil yazılcan mi
Seni kaslı fit görelim
Spora mı arkadaşlarına mı 😂
Önce spora sonra arkadaşlarima
Kas yapmami bu kadar isteyen bir insana hiç rastlamadım yapcam spor ama foto atmicam buraya göremiceksin kaslı beni 😂
Niye ya 😂😂
Ne anladım bu işten 😂
Kesin yapmiycan
Sen iyiliğini mı istiyosun beni kaslı gormeyi mı ikisinide mı yoksa 😂😂😂
Cidden iyiliğin için diyorum kaslı olursan hem özgüvenin daha da artar hem ilişkilerine de yansır
İkimiz gidelim gym ye 😂
Gidelim madem
Özgüven zayıf biraz ilişki konularıda karısık biraz bahtimiz kapalı
İzmirliysen gidebiliriz değilsen 😂 zor gibi
Değilim
Ya sen git spora 6 aya görürüm seni
Ama gitmezsen bir ömür bu sorunları
Yaşarsın gülüm
6 ay gidiyim sende git 6 ay sana talip olucam sonra😂
Zayıfken işimiz zor anlaşılan 😂😂
Biraz kekoluk var 😂 bence ondan yanasmiyolar
Gülün ömrü az olur
Ya boş ver sen onları 😂 kas yap bak nasıl geliyorlar
Olsun be gülüm
Bak harbi deidgimi çok net anliycan insanlar böyledir hep görünuse bakar üzgünüm
Geldiği gibi giderler 😂
Tabi o zaman kafana göre takıl
En yakın yere yazıl bana haber ver
6 ay sonra fotoğraf atıyım sana
Yok öyle
İlk günden foto istiyorum
Başına belayı aldın
Yapcam vücudu öyle şimdi kaburgaları mı gorcen yavru 😂
Nerden bilcem gidip gitmedigini
Tatlı bela 😂
6 ay sonra gitmismiyim gitmemiş miyim anlicaksin
Sen beni kandır
Düşünsene bu kadar spor yapmam konusunda destek attın ayva göbeğine sahip bir insnasjn 😂
Bütün mahalleyi tesviik ediyom şimdi kekolarida asilicam 😂
Ben de göbek yok canım
Baklavayı yapjyım gorceksin
Hadi bakalım
Boyun ve yüzün güzel
Sağlam bir kilo alsam jilet
Senide gorucem sende başlıyorsun
Yüz de shop var biraz
Ben şimdi de iyiyim 😂
Ne shopu yaptın be
Sana göre iyisin bende bana göre iyiyim ama yetmiyomus demekki işte 😂😂
Harbi senin alman laizm ben kendi fiziğimi sana atsam sen de iyisin diycen
Yok yok dhsjjsjs Makara tıp orjinnnn
Ne dbdbbfjd
Cok eminsin yavru kendjnden 😂😂
Tipim orjinal shop falan yok
Eminim
Tamam yavru sensinn 😂😂
Ne alaka şimdi
Uğraşmak istedim
Üşenme başla
Tamammm
Emin misin
Niye bu kadar başlamıcagimi dusunuyosun
Sanki üşengeç birisin
Ne zaman basliycan de bakalim
Nokta atışı
Cuma günü samimi arkadaşlarım gidiyo aynı günlere yazılcam
Üşengeç olmak yok
Boş koy onları
Sen güzelce yap
Başına bela olurum valla sonra haberin olsun 😂
Yapcam goruceksin
Ben olcam sen rahat ol
😂😂 Allah Allah bak hele uaa
Öyle gülüm üşenme kaldır o totoyu basliyorsun
Tamam yavru başlıyorum bu kadar çene yordun Allah var ben gram istemiyorum ama senin hatrına 😀
😂😂😂ne demek istemiyorum istiycen
Sen kesinlikle akrepsin zorundayım dimi 😀😀
Değilim akrep zorundasın
Özelden yazayım mi 😂
Yaz