Aşık veyselin de dediği gibi "Güzelliğin on para etmez bu bendeki aşk olmasa" diye mi düşünürsünüz yoksa bunu günümüze uydurup "bu güzellik olmasa o aşk doğmaz dı" mı dersiniz.

Aşık veyselin de dediği gibi "Güzelliğin on para etmez bu bendeki aşk olmasa" diye mi düşünürsünüz yoksa bunu günümüze uydurup "bu güzellik olmasa o aşk doğmaz dı" mı dersiniz.
Zaten güzellik önemli değil ki çok doğru söz.. yani bir kadını seviyorsam onu fiziği için cinsellik için ya da güzelliği için değil kalbi için mutlu olması için ve karakteri için seviyorum demektir.. ama günümüzde benim gibi düşünen insan sayı8sı çok az herkes dış güzelliğe göre seçiyor.
Tabiki öyle burada güzelliğin ön planda olmadığını aşkın güzellikle ilgisi olmadığını vurguluyor... gerçek aşıklar zaten çok yakışıklı ya da çok güzel insanlar değil... aşklarını yürekleriyle harmanlayan insanlardır...
Çok doğru 👏
Hadi günümüze uydurdun diyelim ; güzellik olsa bile aşk herkeste olmaz. olsaydı nice güzelliklere aşk ile değil kem gözle ile bakıp mahvetmezlerdi. Yani aşksız bakan gözler karşısında güzelliğin hiçbir değeri yoktur
Katılıyorum kesinlikle.. Bazen öyle insanlar giriyor ki hayatımıza; taban tabana zıt, genel kriterlerden uzak, ne huyu huyumuza ne de suyu suyumuza ama gel gör ki kaptırıveriyoruz kendimizi..
Cevap
6Cevap
Gûzellik görecedir, ve bir insana herkes ayni gözle bakamaz..
Mum olur erir bazikiler, bazikiler bir hiclikte kaybolur. Yeterki Hu demesini bilmeli..
Güzellik karşısındaki kişinin ona vermiş olduğu değerle belli olur sabaha kadar ben güzelim desen ne olur seveni olmazsa
Haklı bir isyan. Bazılarını sevince kendini hint kumaşı sanmaya başlıyorlar.
Katılıyorum
Sanane ne düşündüğümden
Sabah sabah bu ne sinir rahatlayamamışsın sen belli kıyamam
Oyyy kiyama banaaa
Hocam iyi malın alıcısı çok oluyor
Guzellik olmasa ne aşk kalır nede para..
Evet böyle.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?