Eski sevgilim istek attı?

eski sevgilimle yaklaşık 2 ay önce kavga ederek ayrıldık ayrılmadan önce de 15 gün yalvardım fakat ne yaparsam yapayım lafından döndüremedim günlerce ağladım aradım yazdım bana bir sürü küfür bi kiza söylemeyecek bir sürü şey söyledi saygının çerçevesinin dışına çıktı ayrıldığımız gün beni ulaşabileceğim her yerden engelledi son arayışımda ben ağlarken o bana aileme küfür ediyordu en sonunda pes ettim ve önüme bakmaya karar verdim yaklaşık 1 haftada toparladım ve başka biriyle konuşmaya başladım bu zaman içinde tüm mesajlarımızı fotoğraflarımızı telefonunda odamda çevremde onunla ilgili her şeyi sildim çöpe attım artık hayatımda yeni biri var ve bu kisiyle daha mutluyum sanırsam 2 hafta önce benim bi ilişkim olduğunu ogrenmis arkadas ortamimizda da dalga geciyormus çok da umrumda olmadi kuyruk acısı deyip geçtim fakat biraz önce her yerden engelimi kaldırmış ve istek atmis olduğunu gördüm çok şaşırdım niye böyle yapıyor diye onu bi şekilde zort etmem gerekiyo sizce kabul mu etmeliyim? yoksa bu sefer ben mi engellemeliyim? (ona karsi hicbir duygu beslemiyorum aksine nefret ediyorum)

Eski sevgilim istek attı?