Bir arkadaşım kız arkadaşından ayrılmış. Kız ona " Ben çok meşhur olmak, tanınmak istiyorum. Ciddi ilişki bana göre değil" demiş. Ben böyle bişiy hayatımda görmedim. Ağlasam mı gülsem mi bilemedim.😃

Bir arkadaşım kız arkadaşından ayrılmış. Kız ona " Ben çok meşhur olmak, tanınmak istiyorum. Ciddi ilişki bana göre değil" demiş. Ben böyle bişiy hayatımda görmedim. Ağlasam mı gülsem mi bilemedim.😃

Benim için engel. Ben istemem hayatımdaki insanın bu kadar şan şöhret sahibi olmasını. Etrafında bir sürü kız gezecek ne gerek var. Ünlü olunca hem birdaha bana yüz falan verecekmi orasıda var diye düşünüyorum. O yüzden ben istemezdim. Ünlü olunca hem insanlar hayatındaki insanı tamamen unutuyor o yüzden ben istemezdim şahsen.
Kesinlikle katılıyorum.
Cevap
11Cevap
Bence engeldir bu benim fikrim detaylı açıklamak istemiyorum çok sebep barındırıyor
Detaylar ben de zaten ama yine de teşekkürler 😂
:) anlayış için teşekkür
Çok ilginç bi insansın. 🙂.
Hayır değildir.
Kız başkasıyla takılıyo olm. Ama bahane efsane harbiden 😂
Valla bilemiyoruz. İmkan dahilinde.
Kızın kendi tercihi nasıl tanıncaksa artık. tiktokta iki göğüs gostermeklede olmuyor kalıcı. degil geçici oluyor
Youtube a dans ettiği bi kaç tuhaf kısa film koymuş. Bence bi cacık olmaz ondan da. Olan oğlana oldu.
Olmaz tabii tanınmak öyle kolay değil saçma sapan şeylerin içinde bulur kendini
Bence arkadaşım kurtuldu dedim ben videoyu izleyince. Pskilojiniz bozulmayacaksa izleyebilirsiniz.
https://youtu.be/D03h9JSCT3c?si=q5RcbYoAVR7ixZbT
Bu buymuş star olacak kişi bu anca bekçi olur oda öyle . kolayda değil sınavı var mülakatı var😀😀😀😀
Hıhı bu. Bişiye benzese içim yanmıycak 😂
Hahahhaa arkadaşınız bence oturup. kqlkip. dua etsin iyi bitmiş diye
Hayır insanın kendi düşünce yapısı engeldir
Daha önce böyle bir engel gördün mü ki?
Karşısındaki kişi onu engellemeyecek ya da yolunda gerilemesine sebep olmayacaksa bu sebepten ayrılması anlamsız
Engellenecek bir yıldız da yok orta da. 😂
Engeldir bence çünkü çok vaktiniz olmaz ve fanlsr size yawşarsa☠️
Fan mı? Bana kalsa arkadaşım o kizın yüzüne bakmasa onu kimse adam yerine koymazdı 😃
He he star olur star olmak için önce ona buna satmali anca öyle
Çok doğru bir görüş. Ben de öyle düsünüyorum.. Ben daha çok sizin profile daldım gittim. 😅. Ufaktan bi stalklanmış olabilersiniz.
Bilmem. Dikkat çekici geldi profiliniz. 🙂
Yani evet ben de onu demek istedim de tanımıyorum sizi 😂 kızı şimdi şımartmıyımm dedim 🤪
Hayatın lezzeti yemek ve sekstir. Kadınlar ünlü olunca seksi bulmakta zorlanıyorlar bence. Eğer sözünde samimi ise gelecekte pişman olabilir.
Ben de çocukken dansöz olmak istiyordum 😂
Çok alakasız gelcek ama bizimkiler hacı olduğu için benim de çocukkem hayalim imam olmaktı 🤣
Bizimkiler de genel ev kaçkını değildi yani 🙄 ben oynaktim küçükken
Aa kız sen bugün alıngan mısın yoksa.. Nen var senin bakim. Hımm😃
Yoo birşeyim yok..
Hii sorun yok tamam 😃
Böyle saçma bişey duymamıştım 😂
Biz de şaşkıniz inan ki. Çok aşk derdi dinledim. Böyle ayrılık ne gördüm ne duydum 😂
Bahane aramış gibi sanki dgydhdd
Bence karakterj oturmamış gibi
Kıza katılıyorum hayatın tadı böyle çıkmalı
Sen de mj meşhur olmak istiyorsun 😂
Hayır başka fikirlerim var🌝
Bahane bulamayınca ben😂
Valla bilemiyorum muallaktayim
Engeldir çünki sevgiliniz bu yolda tekerinize taş koyabilir.
Değildir
Yıldızı parlayınca belki geri döner miş. Öyle demiş arkadaşıma 😂
değişik bir kafa gerçekten
Ayrılmak isterken bunu kullanabilirim 🤣
Yokkk
Değildirr
Hmm herkes star zaten bu ülkede
Hayır bence yâni
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?