İlk zamanlar 93 lüyüm demişti sevinmiştim. Sonra ablam 93 lü dediğinde bende sen kaçsın dedim 96 yazıyor kimlikte ama 95 liyim. Babannemler de 94 ün sonunda dogdugumu söylüyor dedi. Kendisi kürt doğulu o yuzden orada geç nüfusa yaziliyomus yaşları.
Eski face hesabından 2016 da paylaştığı Retrica uygulamasıyla çekilmiş fotoları gördüm ve orada 9. Sınıf gibi görünüyordu dikkatimi çekti. Fotoda Yanındaki etiketlenmiş arkadaşınin facesine baktm 1999 yazıyordu. Ben Retrica uygulamasını üni. 2 de kullanıyordum. Yani kocaman erkek olması gerekirken 9. Sınıf gorunuyo fotoda.
Anlayacağınız yaşı 99 veya 98 dir dedim. Aradım konuştuk sordum hemen anlattım her şeyi.
- Bana önce Retrica uygulaması biz ortaokuldayken de vardı o fotolar eski dedi
- bende eminim ben üni. 2 deyken vardı o Retrica dedim
- . Yaşım senden küçük olsa ne olur ki biz seviyoruz ve anlaşıyoruz seninle ciddi düşünüyorum zaten. Dedi..
- kuzenlerim 99 2000 liler onlar bana abla derler erkek kardeşim 98 in başında doğmuş Sen kardeşimle aynı yıl dogmuşsun ben nasıl tamam diyim sana dedim.
- Benim sana vaadettiklerimi biliyosun benim olgun olduğumu seni sevdiğimi biliyosun beni sırf bu nedenle bırakırsan sevmiyodu bıraktı derim dedi
- Bende yalan dedin bana başta deseydin 98 liyim diye ben hemen bitirirdim. Neden yalan dedin dedim
- Seninle devam etmek için dedim Buluşunca diyecektim sana dedi.
Şimdi msjlasiyoruz kararımı soyledim seni seviyorum ama kardeşimle yaşıt biriyle nasıl evleniyim dedim..
Siz ne düşünüyorsunuz..
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer