• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (33) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • GündemGündem
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(33)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Gündem Gündem
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +27
Aşk İlişkileri

Bir astsubay sevgilisi olmak?

Gizli Üye
Gizli Üye
(25-29)
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
00
Yapay Zekaya Sor
Nasıl bir duygu? Nasıl davranmalıyım ona karşı ne yapmalıyım? Bilmiyorum. Şuanda astsubay birinden hoşlanıyorum ben 18 yaşındayım o 24. Astsubay sevgilisi olan ya da deneyimli biri var mı?
Bir astsubay sevgilisi olmak?
Sevgili Soruları Sevgi Soruları Nasıl Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?

En İyi Cevaplar

• BabaYorgun2
    BabaYorgun2 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 29
    +1 yıl

bence o kadar kasma ya şu kızlar neden bu kadar yaş farkından hoşnut? ben 19 yaşındayım Deniz Astsubay okulunda 1. sınıfım yani bence fazla sıkıntı etme. Ha denizci ise dikkat etmende gerçekten yarar var ;) Birde asker adamın piskolojisi biraz sert olur çalıştığı yerde bayaa stres altında. Dikkat ett

0
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• patregaeaşk
    patregaeaşk Takip Et
    Xper 4 Yaş: 33
    +1 yıl

24 yaşındaysa benim devremdir kesin 😊 çok bunaltma bazen anlayışlı ol iş yerinde zor Zaman'lar olabilir bazen 😊

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Nasıl davranayım? Güler yüzlü mü olayım yoksa samimiyetimi koruyayım mı? Birde henüz sevgili değiliz. Ama biliyorum olacağız. İlişkinin başında ben sana karşı her zaman hoşgörülü olacağım, anlayışlı olacağım sende bana karşı ilgili ol tarzından birşeyler söylemek istiyorum ama bilmiyorum çalışma şartları vs ne. Ne demeliyim?

Yorumla
    • patregaeaşk
      patregaeaşk
      +1 yıl

güleç yüzlü ol samimi ol anlayışlı ol yeter

Yorumla
  • VildanTunaa
    VildanTunaa Takip Et
    Yoda Yaş: 32
    +1 yıl

Şimdiden Allah sabır versin. Ama neden mesleğine göre bu kadar abartıyosun anlamadım. Normal sıradan bir insan oda. Ayrıca subayların artı yanı olmadığını anlarsın. 😊

0
    0 Yorumla
  • RasyondakiKesifYem
    RasyondakiKesifYem Takip Et
    Xper 5 Yaş: 32 , eic 34%
    +1 yıl

Askeriye mensup biriyle cok zor inan bana yol yakinken vazgec

0
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

12

Cevap

20

Cevap

• BQRAA
    BQRAA Takip Et
    Xper 6 Yaş: 35 , eic 77%
    +1 yıl

Bu soruyu sorduğuna göre sevgi namına çok kuvvetli bir şeyler yok, daha çok mantık birlikteliği.
    Bir astsubay ile evlendikten sonra evde yalnız geçireceğin günlere alışmalısın.
    Çocuğunuz olduğunda anne sevgisinin yanında eksik kalacak olan baba sevgisini de telafi edebilmelisin.
    Yaz aylarında tatillere akalım düşüncesi çok da olmayacak.
    Evlendikten sonda Doğu görevine tekrar gittiğinde sende onun yanında gideceksin ve günlerce evden dışarı tek bir adım atmamaya alışman gerekecek. Belki aylarca tek sosyal aktiviten lojman kantinine gidip alışveriş yapabilmek olacak.
    İşin özeti onun mesleği zor ve bu zorluğun tadına sizin de bakmanız gerekecek.
    Yorumlarda eminim o kutsal işi yapıyor bırakılır mi vs diyenler olacaktır. Zor, gerçekten zor işin içine girince.
    Bana sorarsan ne asker, ne de polisle evlenmek pek mantıklı değil.

2
    15 Yorumla
    • Gizli Üye
      Gizli Soran
      +1 yıl

şu an başka bir mesleğe geçmek için sınava hazırlanıyor. Allah nasip ederse savcı olacak

Yorumla
    • BQRAA
      BQRAA
      +1 yıl

Teoride hepimiz bir gün istifa edip başka bir mesleğe geçecek zaten, ama uygulamada 1000 de 1 ya var ya yok.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Gizli Soran
      +1 yıl

Ben onu yıllarca beklerim tek sorunum başka bir kadın olabilme ihtimali. Işte bu beni güçsüz duruma koyar. Üç gün boyunca yazmıyorum görevdeyken. Bekliyorum. Sadece bekliyorum. O astsubay olarak kalsa da sorun değil sevgimiz konusunda şüphem yoksa yeterli ben için.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Gizli Soran
      +1 yıl

Kendisi hukuk mezunu aynı zamanda

Yorumla
    • Gizli Üye
      Gizli Soran
      +1 yıl

Ve sınavı kazanmadan evlenmeyi düşünmüyoruz

Yorumla
    • BQRAA
      BQRAA
      +1 yıl

Konu başlığında astsubay olmasından kaynaklı bir sorun var gibi yansitmişsiniz, detaya inince aldatma konusundan bahsediyorsunuz.
      Aldatma meslekle ilgili bir durum değil, kişilikle ilgilidir.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Gizli Soran
      +1 yıl

Evet kişilikle alakalı elbette. Benim asıl takıldığım şey ya yoğun değil de beni aldatıyorsa. Sonuçta meslek hakkında detaylı bilgiye sahip değilim

Yorumla
    • BQRAA
      BQRAA
      +1 yıl

Batıdaki bir insanın birisini bulma olasılığı ile Şırnak'ta yaşayan birisinin birisini bulma olasılığı arasında emin ol çok fark var. Şırnak/Cizre yi istisna tutuyorum.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Gizli Soran
      +1 yıl

Arkadaşlarının yanında konuşmuyor dalga geçiyorlar neden bunu yapıyorsunuz ya 😂

Yorumla
    • BQRAA
      BQRAA
      +1 yıl

Konuşmadigina göre emin ol çok bir şey gormemişsindir arkadaşlarına dair.
      Bir arkadaşımız var adı ali olsun. Kız arkadaşı olduğunu biliyoruz. Düşün, düşün bu çocuğu nasıl trolleriz.
      Sonra bir kız arkadasimizdan rica edip " ali kız arkadaşın arıyorsa ben sessiz olayim" şeklinde ses kaydı alırız.
      Neyse Alinin telefon çalar, açtıktan birkaç saniye sonra arkadaş ses kaydını karşı tarafın duyabilecegi seviyede açar.
      Neyse baktık taktik tutuyor aynı ses tonu ile birçok cümle kaydettip her aramada trollemeye başladık.
      Sonrasında kız ciddi anlamda suphelenmeye başlamıştı 😂😂

Yorumla
    • Gizli Üye
      Gizli Soran
      +1 yıl

Ne kadar kötüsünüz ya 😂😂 ben kızdım niye arkadaşlarının yanında cevap vermiyorsun benden bir şey mi gizliyorsun diye o da alkol masasında açtı. Açmaz olaydı ikimizle dalga geçtiler ama çok gülmüştm tövbe ettim bir daha kızmadım 😂😂

Yorumla
    • BQRAA
      BQRAA
      +1 yıl

Biz

Yorumla
    • Gizli Üye
      Gizli Soran
      +1 yıl

Evet siz 😁

Yorumla
    • BQRAA
      BQRAA
      +1 yıl

Özellikle doğuda kafa dağıtmak için yapabileceğimiz çok fazla bir şey yok biz de birbirimize sarıyoruz hepsi bu :))
      İşin şakası bir yana birçok asker eşi de sevgilisi de yaşadıklarınızı yaşıyor. Bu sebeple içinize bir kuşku düşmesin.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Gizli Soran
      +1 yıl

Tamam çok teşekkür ederim. Bundan böyle daha anlayışlı olmaya çalışacağım. Sürekli şikayet etmeyeceğim 😊

Yorumla
  • EvreninEvrimsizAdamı
    EvreninEvrimsizAdamı Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 28
    +1 yıl

Bu ne ya en ufak şeyde ayrılsam mı diye düşünüyosunuz. Ayrıl o halde şimdiden böyle düşünüyosan

1
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Gizli Soran
      +1 yıl

Evet anlattığım kadarıyla ufak sorunlar. Dışardan gördüğünüz kadarıyla. Size de hak veriyorum 😊

Yorumla
  • masiporomi06
    masiporomi06 Takip Et
    Guru Yaş: 56 , eic 34%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.

Kendinden yaşça küçük bir asteğmenin karşısında ast kalır, canı sıkılır sonra kime gücü yetiyorsa ona saldırır. Adı üzerinde ast... ona göre adım at.

0
    1 Yorumla
    • toram4n
      toram4n
      +1 yıl

ne güzel saçmalamışsınız...

Yorumla
  • hazıkbey
    hazıkbey Takip Et
    Xper 3 Yaş: 29 , eic 55%
    +1 yıl

haklı adamRahat bırakın erkekleri zaten işi ve stresi başından aşkındır.

1
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Gizli Soran
      +1 yıl

Çok yazınca ve arayınca engelledi salak o engeli kaldırınca yazar miyim bitti benim için

Yorumla
  • SemihKOCHAN
    SemihKOCHAN Takip Et
    Xper 5 Yaş: 33 , eic 50%
    +1 yıl

Amaç iyi geçinmek mi yoksa laf geçirmekmi?
    Adamı cok bunaltma az konuş.

1
    10 Yorumla
    • Gizli Üye
      Gizli Soran
      +1 yıl

Iyi geçinmek dediğin istediği zaman vaktim var diyip arasin sorsun ama çoğu zaman aradığımda müsait olamayıp cevap vermeyip beni sinir etmek mi? Bekle diyip duruyor hayırdır ya o beni bekletirken harbiden işine gücüne baktığını nereden bilcem belki de beni bekletirken başkalarıyla konuşuyordur

Yorumla
    • SemihKOCHAN
      SemihKOCHAN
      +1 yıl

Sanaldanmı sevgilisiniz? Yoksa realdenmi?
      Eğer gercekden sevgili iseniz Telefon mesajlarını bırakın Bol bol buluşun eğer buluşmak istemiyorsa vaktım yok dıyorsa seni istemiyordur bu kadar basit.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Gizli Soran
      +1 yıl

Gerçekte tabiki ama görevinden dolayı farklı şehirlerdeyiz

Yorumla
    • SemihKOCHAN
      SemihKOCHAN
      +1 yıl

Detay almadan tahmin ettim :)
      problemin kaynagı bu zaten 2 şık var adam ya doğuda bunalım geciriyo olabilir eger yeri iyise seni istemiyo olabilir. Cok fazla bunaltma gerektiği gibi davran baktın olmuyor ayrılalım gibisinden ağzını yokla bakalım nolucak

Yorumla
    • Gizli Üye
      Gizli Soran
      +1 yıl

Kaç defa dedim ama ayrılık konusunda bir şey demiyor ki istemiyorsan söyle hayatıma yön vereyim dedim az önce yok cevap vermedi bu konuda açıklama yapmıyor kaç defa söyledim iliskimize saygın bu mu falan dedi bugün belki 100 tane mesaj attım aradım falan telefonu kapattı akşam açtı yine aynı şeyleri yaptım cocuklasma yazma dedi yine yazınca engelledi

Yorumla
    • Gizli Üye
      Gizli Soran
      +1 yıl

Dün cevap verdi seni ariycam dedi müsait olunca sesi çok kötü geliyordu çok agresif geliyordu sesi iki gündür bir tuhaf ama işiyle alakalı belli zaten

Yorumla
    • SemihKOCHAN
      SemihKOCHAN
      +1 yıl

2 türlüde sana fayadası olmayacak bitir gitsin yapıcak bişe yok hayat şartları bazen eşit olmuyor sende kendini fazla yıpratma kimse vazgeçilmez değildir.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Gizli Soran
      +1 yıl

Sürekli bu işte olmayacak aslında işini değiştirecek belki o zaman şartlar değişir diyorum sevdiğim için çok katlandim ama çok yıprattim iki tarafı da

Yorumla
    • SemihKOCHAN
      SemihKOCHAN
      +1 yıl

öyle kolay değil askeriyeden cıkmak için en az sözleşmeli olan 3 -9 yıl diğer i 10 yı.
      Senin hayatın senin kararın bana sorarsan iç sesinin mantıklı basan yerini dinle 2+2=4 düz mantık (kızlarda hiç yok :D) hayat kurtarır bazen düz düşünmek gerekebilir.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Gizli Soran
      +1 yıl

Hayır merak etme biliyorum neyin noldugunu kendisi savcılık hâkimlik sınavına girecek 20 güne kadar ve prosedürü de biliyorum merak etmeyin kendisi yeni girmedi bu işe. Ama savcı olsa şu an umrumda değil bitti benim için

Yorumla
  • Senumudunyolu
    Senumudunyolu Takip Et
    Xper 2 Yaş: 29 , eic 56%
    +1 yıl

Saçmalama ne başka kadını böyle düşünme onların işi zor zaten kendince tribe girme

1
    3 Yorumla
    • Gizli Üye
      Gizli Soran
      +1 yıl

Gerçekten böyle mi sizce başka kadın yok mudur? Ya bu düşünce beni sürüklüyor o noktaya yoksa ona deliler gibi aşığım çok seviyorum. Beni sevmeyen adama asla katlanamam. Konuşunca diyorum ki asik bu adam bana. Ama gün boyu sessiz kalınca bu düşünceler sarmalıyor etrafimi

Yorumla
    • Senumudunyolu
      Senumudunyolu
      +1 yıl

Saçmalama kızım bir saat zor konusuyoduk onlar müsait olamıyor hicbirsekilde astsubay olmasına bakma görevleri zor zaten çok zorluk çekiyorlar birde sen üstüne gitme

Yorumla
    • Gizli Üye
      Gizli Soran
      +1 yıl

Teşekkürler tecrübenizi aktardığınız için 😊

Yorumla
  • mislimelek
    mislimelek Takip Et
    Xper 5 Yaş: 26
    +1 yıl

Sen bu çocuğu sevmiyorsun askerimize polisimize subayımıza bunu yapma sorun sende.

2
    9 Yorumla
    • _DİSASTER_
      _DİSASTER_
      +1 yıl

helal olsun sana

Yorumla
    • Gizli Üye
      Gizli Soran
      +1 yıl

Adamı seviyorum bu sevgimin ikimize de zarar vereceğini düşünüyorum. Seviyorum sürekli konuşmak istiyorum gün içinde çok az gorusebiliyoruz kadınları bilirsin bunları sorun edip söylenir şikayet eder ben de aynıyım. Zaten sorunları var ben de ona sorun olmam istemiyorum

Yorumla
    • mislimelek
      mislimelek
      +1 yıl

Zaten sorunları varsa yanında destek olmak yerine korkup kaçmayı mı seçiyorsun yüreksizlikte son nokta. O adamı sevsen doğuda kalmış öyle bir yerde yanında olur kafasını rahatlatmaya mutlu etmeye çalışırdın

Yorumla
    • Gizli Üye
      Gizli Soran
      +1 yıl

Hiç konuşamıyoruz bazen diyorum nasıl destek olayım hiç konuşmayarak mi? Siz nasıl bir psikolojiye sahipsiniz bilmiyorum ama öncelikle tüm durumu bilmeden bu şekilde yargılamayı bir kenara bırakın isterseniz yoksa ömür boyu yalnız kalırsınız

Yorumla
    • mislimelek
      mislimelek
      +1 yıl

Açıklayıcı bir şekilde yazsaydın o zaman ne gibi bir sorunu var seni bu kadar uzaklaştıran? Ömür boyu yalnız kalmak mı😁 20 yaşındayım 6 yıllık bir ilişkim var ilk ve tek sevgilim 😊

Yorumla
    • Gizli Üye
      Gizli Soran
      +1 yıl

Tüm hayatımı yazamam surda sadece beni ilgilendiren bir durum değil onu da ilgilendiriyor her şeyi yazamam. Fakat siz yine de bu kadar yargilayici olmayın tavsiyem. Şu hayat sadece aşktan ibaret değil

Yorumla
    • mislimelek
      mislimelek
      +1 yıl

önemli detayı belirtmeden yazarsan böyle tepki alırsın kusura bakma. tüm hayatın aşktan ibaret olmadığını sen mi söylüyorsun? ee madem öyle hayatta aşktan önemli şeyler var niye hemen ayrılıp kendine daha başka bir aşık bulmaya çalışıyorsun 😉😄

Yorumla
    • Gizli Üye
      Gizli Soran
      +1 yıl

Başka bir aşık bulmak derken? Benim tek derdim hayatıma birini almak değil. Hayatımı bilmeden tekrar yargı. Iyi hoş ne bekliyorum ki sizin gibi sadece cevap vermek için dinleyip okuyan insanlara

Yorumla
    • mislimelek
      mislimelek
      +1 yıl

Sen kendin yazıyor kendin oynuyorsun boşa elimi çenemi yormayayım. Allah o çocuğu bir an önce senden ve sıkıntılarından kurtarsın amin. İyi günler

Yorumla
  • _sexting_
    _sexting_ Takip Et
    Xper 5 Yaş: 36 , eic 76%
    +1 yıl

Sabah akşam karakolda ise seninle ilgilenebilir arayarak

0
    0 Yorumla
  • Mylife5
    Mylife5 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 28 , eic 52%
    +1 yıl

Kızlar çok ilgi istiyor erkeklerde bu yüzden kendini geri çekiyor.

0
    10 Yorumla
    • Gizli Üye
      Gizli Soran
      +1 yıl

Ya ne ilgisi adamakıllı konuşamıyoruz bile bu yüzden sinir oluyorum.

Yorumla
    • Mylife5
      Mylife5
      +1 yıl

O sorunsalı bende yaşadım ona söylediğinde darlama beni der durur sonra sıkıyorsun olur değişik yani

Yorumla
    • Gizli Üye
      Gizli Soran
      +1 yıl

Ne yaptın peki ben ayrılmayı düşünüyorum

Yorumla
    • Mylife5
      Mylife5
      +1 yıl

Bitirdim tabiki yoksa 46 yı alacaktım 🤣

Yorumla
    • Gizli Üye
      Gizli Soran
      +1 yıl

46 yıl alacaktım derken

Yorumla
    • Mylife5
      Mylife5
      +1 yıl

Deli raporu yani 😀 şaka bir yana mutlu edemiyorsa yanında olmana gerek yok

Yorumla
    • Gizli Üye
      Gizli Soran
      +1 yıl

Çok mutlu yanındayken konuşurken ama konuşamıyoruz görüşemiyoruz şu an bekle diyip duruyor ben de sinirlendim bugün bir sürü mesaj attım aradım meşgule verip durdu yine aradım engelledi her yerden

Yorumla
    • Gizli Üye
      Gizli Soran
      +1 yıl

Kaldıracak eminim ama artık bitti benim için

Yorumla
    • Mylife5
      Mylife5
      +1 yıl

Sinirlenince aynısını yapıyorum en son yine ben engelliyorum 😀

Yorumla
    • Gizli Üye
      Gizli Soran
      +1 yıl

Normalde başta ben yapıyordum ama çocukça bulduğum için yapmaktan vazgeçtim ama çok üstüne gittim sanırım bugün yazmamı engellemek için yaptı eminim yoğunluğu geçince yazacak ama çok bekler beni artık

Yorumla
  • gunaygulcan
    gunaygulcan Takip Et
    Xper 5 Yaş: 29 , eic 72%
    +1 yıl

Bence sen ona guvenmiyosun ve sevdiğini sanıyorsun o yüzden ayrilda bos yere o insanin kalbini kırma

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Gizli Soran
      +1 yıl

O benim kalbimi kırıyor asıl ben hiçbir şey yapmıyorum beklemek dışında. Üç gün boyunca sevdiğin adamdan cevap alamazsan anlarsın beni

Yorumla
  • icecelly
    icecelly Takip Et
    Xper 7 Yaş: 32
    +1 yıl

aklını kurcalamak etmek istemem ama benim teğmen sevgilim vardı o da böyleydi yoğunum falan diye başka biri varmış meğersem

1
    13 Yorumla
    • Gizli Üye
      Gizli Soran
      +1 yıl

Işte şu insanlara bunu anlatmaya çalışıyorum anlayan yok ki başka kadın olabilir mi diyorum hepsi ayrıl sevmiyorsun sen falan filanlar

Yorumla
    • Gizli Üye
      Gizli Soran
      +1 yıl

Nasıl öğrendiniz peki?

Yorumla
    • icecelly
      icecelly
      +1 yıl

genelde konduramazlar Türk askeri olduğu için suçu sende ararlar. Nasl öğrendiğime gelince izinde yanıma geldi boşluğuna mı geldi ne telefonunu yanımda bıraktı bende baktım aslında güvenim sonsuzdu ama içimdeki ses bak deyince baktım. görmez olaydım eski sevgililierini yeni sevgili yapmış sonra oradan buradan bulmuş hepsiyle canımlı ciğerli aşkımlı öyle

Yorumla
    • Gizli Üye
      Gizli Soran
      +1 yıl

Gel de güven sonra neymiş efendim, Türk askerine polisine bunu yapacak kadar şerefsiz olursun

Yorumla
    • icecelly
      icecelly
      +1 yıl

bide ben bunu baştan söyledm benim babamda asker tskda ne pislikler var falan diye dedi başta bana ben öyle insan mıyım ben canla başla vatanım için çalışan biriyim vs vs diye atar etti bana dedim tamam ama gel gelelim laftaymış herşey

Yorumla
    • Gizli Üye
      Gizli Soran
      +1 yıl

Ben de diyorum ama ben sana aşığım hatta bir ara evli mi diye takıldım niye böyle meşgul diyince bunu kanıtladı. Hiç çevrimiçi değil wp de. Bir kere gördüm sordum sorduğum an ekran fotosu attı

Yorumla
    • icecelly
      icecelly
      +1 yıl

ekran fotosuyla yetmiyo açıkçası beni bütün asker arkadaşlarıyla tanıştırdıydı götürdüydü iş yerine ama noldu gene buluyolar bunlar bir boş zaman

Yorumla
    • Gizli Üye
      Gizli Soran
      +1 yıl

Evet haklısın peki ne önerirsin

Yorumla
    • icecelly
      icecelly
      +1 yıl

zamana yay sen pek uğraşma etme eğer karşıdakide uğraşmıyorsa zaten vardr bir şeylik sonra ayrılırsın

Yorumla
    • Gizli Üye
      Gizli Soran
      +1 yıl

Ciddi bir sorun görmediğim zamana kadar iyi davranıp sessiz kalıp o günü mü bekleyeyim 😂 ama ona aşığım üzülsün kırılsın istemem asla

Yorumla
    • Gizli Üye
      Gizli Soran
      +1 yıl

Teşekkürler tavsiyeler için 😘

Yorumla
    • icecelly
      icecelly
      +1 yıl

aynen aynen bende öyle yaptım asker gibi pusuda bekle biz bordo bereliyiz onlar askerse :D ne demek her zaman yardımcı olurum ben :D

Yorumla
    • Gizli Üye
      Gizli Soran
      +1 yıl

Tamam bitanesin 😍 çok teşekkürler tekrardan

Yorumla
  • oxcakmak
    oxcakmak Takip Et
    Master Yaş: 39
    +1 yıl

Bu hayat sana göre değilse ayrıl tabikide.. Evleninceye fazlasını bekleme hatta kötü olacak.😄

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Gizli Soran
      +1 yıl

Başka kadın olmasın da ben beklerim ömür boyu

Yorumla
  • Sonerr-Demirerr
    Sonerr-Demirerr Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 35
    +1 yıl

Çok saçma bir ayrılık sebebi.

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Ayrıl çoğu asker sapık oluyor başka kızlarla da konuşuyor bence ikicini sevgilisi var ayrıl bitsin

1
    0 Yorumla
  • Durututku
    Durututku Takip Et
    Xper 3 Yaş: 28
    +1 yıl

Benim nişanlımda astsubay bu durumlar normal çok seviyosan ayrılma derim

0
    0 Yorumla
  • guclubirkiz
    guclubirkiz Takip Et
    Yoda Yaş: 35 , eic 46%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 608 cevap paylaştı.

cok havalanmis bence astsubay oldugu icin 👈🏻 ?

0
    4 Yorumla
    • Gizli Üye
      Gizli Soran
      +1 yıl

Ağzının ortasına çarpcam bir gün

Yorumla
    • guclubirkiz
      guclubirkiz
      +1 yıl

ahaha 😁😁😁

Yorumla
    • guclubirkiz
      guclubirkiz
      +1 yıl

bir eig verir misin :)

Yorumla
    • Gizli Üye
      Gizli Soran
      +1 yıl

Onun ne olduğunu bile bilmiyorum desem 😂

Yorumla
  • 2miharbimila1
    2miharbimila1 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 29
    +1 yıl

Astsubayın eşi vatanıdır.

2
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Gizli Soran
      +1 yıl

Ben neyi oluyorum evlenince peki 😂😂

Yorumla
  • YüceBlueVeronica
    YüceBlueVeronica Takip Et
    Xper 5 Yaş: 26
    +1 yıl

Sıkıntı, aşırı sinirliler

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Gizli Soran
      +1 yıl

Evet bana yansıtmıyor ama öyle

Yorumla
  • birhayal1
    birhayal1 Takip Et
    Xper 3 Yaş: 29
    +1 yıl

Ayrılma zamanla düzelir

1
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Gizli Soran
      +1 yıl

Siz de mi aynı şeyleri yasadiniz?

Yorumla
  • scorpion026
    scorpion026 Takip Et
    Master Yaş: 40
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 29,1b cevap paylaştı.

astsubay olduysa nolmuş ayrıca onlar capkın olur

1
    2 Yorumla
    • Yasemin_bla
      Yasemin_bla
      +1 yıl

Doğru bu arada capkinlar

Yorumla
    • scorpion026
      scorpion026
      +1 yıl

@Yasemin_bla üniforma merakı olan çok

Yorumla
  • Ckdlsşfls
    Ckdlsşfls Takip Et
    Xper 2 Yaş: 27
    +1 yıl

Bence bu meslekle alakalı değil karakter meselesi

1
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Gizli Soran
      +1 yıl

Ama hepsi mi olur bence ortam da etkiliyor üzüm üzüme baka baka kararır

Yorumla
  • Kiaamm33
    Kiaamm33 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 35
    +1 yıl

Isin zor ne diyebilirim

0
    0 Yorumla
  • cem3501
    cem3501 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 42
    +1 yıl

İŞİN zor allah yardım etsin hiç goresemiyormusn

0
    6 Yorumla
    • Gizli Üye
      Gizli Soran
      +1 yıl

Teşekkürler genelde görüntülü arar öyle görüşüyoruz Şırnak'ta dediğim gibi görüşemiyoruz hiç. Sorunlari zaten var bir sorun da ben olmak istemiyorum

Yorumla
    • cem3501
      cem3501
      +1 yıl

Öyle o yüzden sonuçta seninle ilgilenmiyor sende bir bayana olarak ihtiyaçların var ve ilgi istersin zor bir olay

Yorumla
    • Gizli Üye
      Gizli Soran
      +1 yıl

Evet kesinlikle öyle. Burda herkes beni suçluyor ama ben bir kadın olarak görevde olduğunda 3 gün boyunca hiç yazmıyorum konuşmuyoruz. Beni suçlayanlara soruyorum hanginiz bu durumu kabulleniyorsunuz. Aşkım sevgimden biraz şüphe etsem asla katlanmazdm.

Yorumla
    • cem3501
      cem3501
      +1 yıl

Evet zaten durum burda sen bu durumu kabullenmezsen sevgi saygı olmazsa sadakat olmazsa hersey biter sonuçta sende bayansin sevgi olacak saygı olacak seninde konuşmaya ihtiyacın var yanlış anlama seninde cinsellik ihtiyacın var Özür dilerim özel olduysa

Yorumla
    • Gizli Üye
      Gizli Soran
      +1 yıl

Ya cinsel ihtiyaçlar değil mevzu tek ihtiyacım sevdiğim insanın her daim yanımda olduğunu hissetmek. Üzüldüğümde onu aramak istiyorum ya da mutlu olduğumda ama o hep meşgul

Yorumla
    • cem3501
      cem3501
      +1 yıl

Evet zaten üzen kısımda o hep. meşgul olmasi neden cinsel 8htiyacin yok mu ilginc

Yorumla
  • gecelerenokta
    gecelerenokta Takip Et
    Bilge Yaş: 42
    +1 yıl

göbekli başçavuş mu =)

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Ayrıl

0
    5 Yorumla
    • Gizli Üye
      Gizli Soran
      +1 yıl

Bir kere ayrıldım ama onsuz bir gün dahi geçmiyor

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Ozaman katlan ne diyim

Yorumla
    • Gizli Üye
      Gizli Soran
      +1 yıl

Gitsem ben yapamıyorum kalsam onu mutsuz edip uzmekten korkuyorum sürekli ayrılalım dedim bitirdim beni engelledi. Sonra yine yazdı tekrar birlikteyiz yine eskisi gibi olmak istemiyorum. Sürekli yazıp şikayet Edip ikimizi üzmek istemiyorum

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Ozaman iş işten geçmeden ayrıl ikinizde üzülmeyin

Yorumla
    • Gizli Üye
      Gizli Soran
      +1 yıl

Aslında sorunum başka kadının olabilme ihtimali bazen gün boyunca yazmıyor aramıyor. Bu ihtimal beni üzüyor. Beni sevmeyen adamla olamam. Konuşunca yok diyorum ne kadını saçmalama sana aşık ama konuşmayınca böyle düşünüyorum. Bu düşünceler olmasa ömür boyu beklerim

Yorumla
  • vuvuvvjv
    vuvuvvjv Takip Et
    Bilge Yaş: 28
    +1 yıl

Tamam kezban

0
    0 Yorumla
  • Delgadoo1903
    Delgadoo1903 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 35
    +1 yıl

Nereli?

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Hatay

Yorumla
  • Citizen1
    Citizen1 Takip Et
    Guru Yaş: 30
    +1 yıl

Ayrıl

0
    0 Yorumla
  • DoubleTapper
    DoubleTapper Takip Et
    Yoda Yaş: 31
    +1 yıl

ne alaka

0
    0 Yorumla
  • mesut_06
    mesut_06 Takip Et
    Guru Yaş: 35
    +1 yıl

Mutlu olursunuz inş

0
    0 Yorumla
  • SaveTheDolphins
    SaveTheDolphins Takip Et
    Guru Yaş: 36
    +1 yıl

Sen de git yanina

0
    6 Yorumla
    • Gizli Üye
      Gizli Soran
      +1 yıl

Ailem de öyle diyordu 😂 ayrıca gitsem dahi o lojmanda kalıyor o şehirde yasasam nolcak

Yorumla
    • SaveTheDolphins
      SaveTheDolphins
      +1 yıl

Git 2 hafta kal gel

Yorumla
    • Gizli Üye
      Gizli Soran
      +1 yıl

Ne değişecek

Yorumla
    • SaveTheDolphins
      SaveTheDolphins
      +1 yıl

Uzak olmak daha mi iyi

Yorumla
    • Gizli Üye
      Gizli Soran
      +1 yıl

Değil elbette ama o benim oraya gitmeme izin vermez terör bölgesi olduğu için. O gel dese de ailem karşı çıkar. Yoksa ben istemez miyim sevdiğim adamın yanında olmak

Yorumla
    • SaveTheDolphins
      SaveTheDolphins
      +1 yıl

Şehirde bir şey olmaz. Terör azaldı zaten git gor

Yorumla
  • XmawiiX
    XmawiiX Takip Et
    Xper 7 Yaş: 34
    +1 yıl

Sen bilirsin

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Gizli Soran
      +1 yıl

Sağol işte aradığım cevap 😂😂

Yorumla
    • XmawiiX
      XmawiiX
      +1 yıl

Sende saol :D

Yorumla
Devamını Gör(17)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Bir astsubay sevgilisi olmak?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Komando sevgilisi olmak? 10 cevap verildi
Uzman çavuş ile sevgili olmak? 7 cevap verildi
Uzman çavuş ile sevgili olmak? 9 cevap verildi
Bir astsubayla olmak? 11 cevap verildi
Sevgilim astsubay olmak istiyor yardım? 13 cevap verildi
Astsubay olunca JÖH olunur mu? 4 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Opel Insignia B Grand Sport Nasıl araba sizce?
  • Erkeklerin masum olduğu yaş kaçtır?
  • Esmerin adı var sarışının tadı var derken ne demek isteniyor?
  • Salçalı yumurta denediniz mi?
  • Kendinde olmasını istediğin özellik nedir?
  • Bu tarz insanlara ne cevap veriyorsunuz sürekli aynı taktikle yazıyorlar?
  • Kısa boylu insanlar neden daha sinirli olur?
  • Elazığdaki karga saldırısı kamerada! Sizin de böyle bir tecrübeniz oldu mu?
  • Erkekler neden aksiyon dizi/filmlerinin sadece kendisi için çekildiğini sanıyor? Kadınların aksiyon izlemediğini mi sanıyorlar?
  • Sütlü tatlıların kralı kimdir?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨