Öylesine biri değil özel biri benim. Beni affet özür dilerim @öylesinebirigs 😞
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Git göğsünü sıktığın sinemada * üzere olduğun kız affetsin seni ayrıca özür falan da dileme ne bu ya hem gidiyorsun kızın göğsünü sıkıyorsun koynuna alıyorsun sonra sevgilin varken tekrar o kızla buluşuyorsun hem de gelip affetmemi bekliyorsun
Ayrıca bu kişi kim olursa olsun böyle bir geçmişin varken ve en önemlisi sevgilin varken buluşma bari yaa
Peki anlamadan dinlemeden olayı abart sen. Belki buluşabilirim demiştim ve buluşmadım. 15 yıllık arkadaşımdı ve hatamızı anladık konuştuk çözdük. Ben öyle kolay insan kaybeden biri değilim. Senin hayal gücündeki gibi şeyler olmadı o kadar.
Sevgiliyiz ama ne sesini ne görüntüsünü ne de hakkında pek bir şey bilmediğim bir sevgili.
Teşekkür ediyorum hayatında başarılar diliyorum.
Öyle düşünmeye devam edeceğim zaten
Düşünüyorsun ve kafanda kuruyorsun sonra sen bilirsin canım
Cevap tabi ben bilirim.
Ah kafamda kurmuyorum da mantıklı düşününce o sinemanın sonu ne olmuş tahmin edebiliyorum
Peki sen nasıl istersen canım 😞
Yalan söylemedim farklı yere çekmedim düzgünce anlattım. 3-5 saniyelik hata yüzünden 10 yıllık arkadaşlığımızı bitirmedik. Evet sadece o anlık hisle gittim göğsünü elledim ve o da tepkisini koydu çektirdi elimi başka hiçbirsey yaşanmadı. Geçmişimiz olduğu için arkadaşlığa devam ettik ara ara da konuşuyoruz. Aramızda zaten bir şey olsa sevgili olacak olsak ya da başka şeyler yaşanacak olsa 15 yıl beklemeyiz zaten.
Ben sana olan duygularımın hepsinde o kadar samimiyim ictenim ki sana bunu anlatamam
Benim içim rahat bu konu da ben kendimden eminim sana olan duygularımda da eminim
Sevgilim dediğin adama inanmanı güvenmeni beklerdim sadece konuşarak cozebilirdik ya da
affetmezler çok uğraştım unut derim onu da sen yapamazsın akışına bırak bazı şeyleri
Böyle bir durumda affetmemi beklemesin zaten
oha aşağıda yazanlar gerçek mi inanmıyorum bende başka bir şey vardır sanmıştım bence de affetme yani ben affedilecek bir şey sanmıştım senden özür dilerim.
Maalesef gerçek
@öylesinebirigs tekrardan özür dilerim öyle görünce kendim durumuma benzer bir vaziyet sanmıştım ben :(
Ki ben bir arkadaşımla buluşucaktım liseden erkek diye rahatsız olacağını düşündüm gitmedim hani meşgulum dedim çocuğa ve 2-3 gün sonra yaşadığım olaya bak
Yok yok sıkıntı değil
@öylesinebirigs benim yaşadığımın benzerini o yaşamış sandım meğerse siz yaşamışsınız affetmeyin insan sevdiğini aldatmayı bırakın laflarını dahi seçerek konuşur ben sevdiğim hanıma bunu yaptım yara bandı olmuşum. Deli gibi sevdik, gözümüz hiçbir şeyi görmez oldu bedelini hayatımızın kazığını yiyerek ödedik
Neden ayrıldınız özel değilse
@öylesinebirigs ulu orta pek anlatmak istemem açıkçası bilmiyorum belki de o haklıydı gerçi benim meselemi bilmeyen kalmadı ki burada zamanında ilan-ı aşk edip geri silmek zorunda kaldım git gel tavırları yüzünden :(
Kadınlara otomatik yükleniyo gel git tavırlar çok takma o yüzden idare etmeye çalışın erkekler olarak
@öylesinebirigs ettim ama o günkü çok başkaydı yani buradan pek anlatmak istemiyorum ama yani bir insan neden seviyorum dediği adama mesafe duvar örerken diğerleriyle samimiyet kurar aklım almıyor beni kısıtlıyorsun dedi ben onu kısıtlamadım okula gitme yapma etme demedim ama o bana çocuk istemem dedi razı geldim hayalini bile kurmak istediğimde tavır aldı onun yaptıklarından sonra kadınların saf sevgiyi hak etmediğini düşündüm onun bıraktığı yarayı kapatmak kolay olmayacak benim için
Biraz süre geçsin olabildiğince kafanı dağıtmaya çalış başka şeylerle ilgilen depresyon tarzı bişi düşünme başka birileriyle konuş flört et ama hani sevgili olma yani kafan dağılsın biraz unutmaya çalış kısaca eğlen hayatını yaşa bırak kızları 😂
@öylesinebirigs yok sevgili yapmayacağım yaparsam onun bana yaptığını yapmış olurum. Sigara Alkol kullanın ama insanları kullanmayın bence en kötü alışkanlık bu.
Yani siz bilirsiniz yine de ama kafanı dağıt kısacası sevgili yapman sana kalmış ama kafanı dağıtmaya çalış
@öylesinebirigs kafa dağılır ama sevgili konusunda sen haklısın olmamak daha iyi şu süreçte herkes kendine yakışanı yapıyor işte.
affetmesin