Erkekler seksi gözükmeyen ama her işten anlayan güzel kadınlardan mı hoşlanır, çok süslü, açık saçık giyinen seksi kadınlardan mı?

Bir tarafta hafif makyaj, sade kıyafetler, güzel ama seksi değil, her işten anlayan ne bileyim yemek yapan, ayakları üstünde duran, araba kullanan, spora yüzmeye giden güzel ama bunu çok sergilemeyen kadınlardan mı hoşlanır?

Yoksa açık saçık giyinen, vücut hatlarını belli eden, çok süslü, ağır makyajlı, sosyal medyadan göğsünü popişi dışında paylaşacak etkinliği bile olmayan, güdüleyici ama seksi gözüken kadınlardan mı gerçekten hoşlanır?

Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar ben kendimi ilk kadın olarak görüyorum, hoşlandığım adam bana açıldı. Seni seviyorum dedi defalarca ama samimiyetine güvenemedim, o yüzden iletişimi ben bitirdim. Şimdi bir kadınla tatile gitmiş, o da ikinci anlattığım kadın tabi ki. Ne diyebilirim ki, gerçekten sevse zaten sevgisine inandırmak için uğraşırdı. O instagramda dönüp sürekli poposunu tepeden göğsünü gösteren kadınla takılsın bakalım.
Erkekler seksi gözükmeyen ama her işten anlayan güzel kadınlardan mı hoşlanır, çok süslü, açık saçık giyinen seksi kadınlardan mı?