+1 yılHamarat bir hizmetçi isterler sanırım. Sonra gözlerini dışarıdaki kadınlarla şenlendirirler. Kadın evde çoluk çocuk, ev işi saçını süpürge ederken gençliği de uçup gider.(Genelleme yapıp hepsinin günahını almayalım, bu site için yapabileceğim yorum bu)
21 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Kişilik & Karakter konusunda 211,1b cevap paylaştı.
u +1 yılBen ikisini de istemem.. seksi olması önemli değil kadını et parçası olarak görmüyorum.. yemek yapıp yapmaması da önemli değil hizmetçi almıyorum.
ben sadece kalbine bakarım bana ol sevgisine bakarım geri kalanını zaten birlikte el ele vererek de çözeriz her zaman
350 Yorumla
+1 yılİkisi bir arada isterim 🙂
15 Yorumla- +1 yıl
Evet #gamsızkedersiz🙂
- +1 yıl
Teşekkür ederim 🙂
- 1 yıl
g amsız
- 1 yıl
@BanziCelebi 😂😂😂😂
İkisininde isterler ama kendileri kenarda saksı gibi dururlar 😒
210 Yorumla- +1 yıl
kadınlar tapacak öküz bulma huyunu bıraksa aslında saksı modunda olmayan erkekleride görecekler
- +1 yıl
@Dreamer3454 ağzına sağlık
- +1 yıl
Rica ederim ne demek başka sorun olursa gene sor çekinme 😊
- +1 yıl
@Dreamer3454 soruyu soran arkadaşa yazmıştım ama 🤣
- +1 yıl
Hay Allah :)) seni bir ben anladım bende yanlış anladım 😁
- +1 yıl
@Dreamer3454 öyle oldu biraz 😅
- +1 yıl
Olsun epey yol aldık:))
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
161Cevap
Kişilik & Karakter konusunda 1,8b cevap paylaştı. Aç karınlarını doyurduktan sonra görsele önem verdikleri için ve hayvansı öküzün önde gideni oldukları için hem hamarat hemde seksi isterler. (Tabi beyefendi kişiler hariç...🤣
40 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılHamarat derken yedi yirmi dört temizlik yapan, öyle çamaşır suyuna sarılıp yatan istemem. Güzel yemek yapması elbette artıdır ama kendini ev işleriyle heder edip akşam bana patlıyorsa yok abi. Seksi candır ya, gülümse, gel yavaş yavaş hallederiz işleri bir şekilde 😂
10 Yorumla Bence ikiside Değil çünkü kadın bi cinsel obje değildir xperim yetmediği için c! ns3l yorum yapamıyorum o yüzden fazla detay veremem. Hamarat olması güzel tabi ama ev işleri yemek falan bunlar sadece kadının görevi degildir ama tabi hamarat olmalıdır çünkü hiç bi işten anlamayan yemek temizlik bilmeyen bi kadınla yaşamak zor olur.
10 YorumlaKadın hem seksi olup hem hamarat olabilir bence , ama seksi kadından anladığınız nedir o önemli , dekolte ve makyaj kovasına düşen kendisini seksi sanıyor ama öyle değil seksilik aura ile alakalı dişil enerji ile.. yoksa dekolte verip erkeklerle yatan kadın olarak hafızaya kazınmaktan öte bir işe yaramazsın
12 Yorumla- +1 yıl
çok başarılı , otur yerine 10
Kişilik & Karakter konusunda 499 cevap paylaştı. Cinsellik belli bir yaştan sonra her iki taraf içinde geçici bir şey olacak ama hamaratlık ömür boyu kalır ve çocuklarına da aktarabilirsin.
Hamarat bir kadın çocuklarını da iyi yetiştirir.30 Yorumla
+1 yılsgdsdfsgdsf
https://www.youtube.com/embed/anU8JXT0KH813 Yorumla- +1 yıl
Her sakallıyı deden sanma, her esmeri yiğit sanma diye bir laf var bilin mi (şimdi uydurdum :S) dhbsbhdsh :D
Benim kadinim hamaratta olur sekside olur. Sözümüde dinletirim. Kısıtlarım korurum sahiplenirim. Gerisini bilmem.
115 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 3,8b cevap paylaştı.
+1 yılİyi akşamlar...
Arkadasim bana sevgi saygı aşk lazım... Birbirimizi anlamak lazım...
İhanet ten geçimsizlikten Allah korusun bizleri...
Sahi ya var mı acaba öyle biri? 🤔12 Yorumla- +1 yıl
Bildiniz... 😢
Aynen öyle... Zannedersem sizde öyle? (mi?)
+1 yılHepsini istiyorlar. Kadınlar şöyle olsun böyle olsun diye hayal kurunca da yerden yere vuruyorlar, o yüzden inatla isteyin kizlar kendilerine hak gördüklerini bize çok göremezler 😼
30 YorumlaBulaşık makinesi var, çamaşır makinesi var, otomatik süpürge var, düzenli yemek yapan sözleşmeli restoranlar var, hamarat kadına gerek yok :D :D Seksi kadın lazım ve başı ağrımayan. bu seksiliğini icraate dökebilen. :D
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 537 cevap paylaştı. Beyler artık saçını süpürge yapan değil saçını tarayan kadın istiyor
13 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 5,1b cevap paylaştı.
+1 yılBence ikisini de ister. Hepsi bir arada olsun ister
31 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 3b cevap paylaştı. Seksi hamarat kadin ister. Hatta sokakta hanımefendi, mutfakta aşçı, yatak odasında seksi. Üçü bir arada.. Nescafe gibi 😂
41 Yorumlaİlişkiler konusunda tecrübe sahibi olan erkek hamaratlığa önem verir, yeterli doygunluğa sahip olamayanlar da seksapellik arar gibi geliyor bana.
20 Yorumla
+1 yılSen nasıl bir kadın olmak istiyorsun? Bu arada her ikiside olabilirsin
20 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 2,6b cevap paylaştı. Beraber olsa nefis olur da bir tercih yapacaksak o yataktaki hüner aşırı önemli. Hele de böyle içi dolu dolu bunu dışa yansıtmayan tipte kadın farklı oluyor
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılValla yemek yapmayı bilmeyen kadın istediği kadar seksi olsun aç ayı oynamaz arkadaş bi yerde bıçak kemiğe dayanır
20 Yorumla
+1 yılHamarat bulup olmamasından, seksi bulup hamarat olmamasından şikayet ederiz. Her ikisinden de biraz olsun ama zeki olsun 🌹
20 Yorumla
+1 yılHepsi olabileni istet sonra sadece seksi çekici olsa daha iyi olur diyip gider başkasının peşine!!
20 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 6,2b cevap paylaştı. Kendilerini böyle gören kadin da ne bileyim güven eksikliğimi yoksa başka bir şey mi bile medim
10 Yorumla
+1 yılHamarat isterim. Buda her alanda marifetli bir kadın demektir, ki durum böyle olunca zaten gözüme swxy gelir.
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 4b cevap paylaştı. Güzel bir soru Hamarat kadını tercih ederim. İlişkimde kimi seviyorsam zaten benim için en seksi kadın odur.
10 YorumlaKasaptan et mi alıyorsun?
Afrika’dan köle mi alıyorsun?
çıkın artık insanı mal olarak olarak görmekten lütfen10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılYemek bir şekilde yapılır. Gerekirse arada sırada dışarıdan söylenir. Seksi dışarıdan sipariş veremeyiz. Onun iyisi evde yapılmalı.
11 Yorumla- +1 yıl
Hem, dışarıda yapılan sekslerin içine ne koyuyorlar belli değil 🤣
- Kişilik & Karakter konusunda 7,7b cevap paylaştı.
+1 yılhamarat olan bi kadın seksi olamaz mı? ya da seksi bir kadın hamarat olabilir
11 Yorumla
+1 yılvalla ben hanımcı hamarat olduğum için kadınıma iş yaptırmam seksilik yeter
10 Yorumla
+1 yılKısa süreli ilişkilerde seksi uzun süreli ilişkilerde hamaratlık rağbet görür.
10 Yorumlauyumlu bi kadin onunla cay ekmekde lezzetlidir trmizlik yapmakda her seyde
10 Yorumla
+1 yılErkeklerin ne istediginden çok, onlar bize ne vaadedebilir ona bakmak lazım :D
10 YorumlaEvlenmek için hamarat kadın, eğlenmek için seksi kadın.
10 Yorumla
+1 yılErkeklerin ne istediğini bilmiyorum da herşeyde olduğu gibi bunda da dengede tutmak önemli
10 Yorumla
+1 yılKS'de gri eşofmanla erkeklerden anlıyormuş gibi yapan kadın istiyorum.
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 11,5b cevap paylaştı.
+1 yılOlgun kadın istiyorum.
Kendini bilen kadın erkeğinin aklını başından nasıl alacağını bilendir.10 Yorumla
+1 yılSeksilik kalıcı değil zaten. Ama ikisi bir olursa tadından yenmez😎
10 Yorumla
+1 yılErkek kadın ve kadınlara hamarat erkek olsa daha iyi bence cevaben
10 Yorumla
+1 yılkarnımız bi şekilde doyar önemli olan gönlü doldurabilmek
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,9b cevap paylaştı. Seksi kadınla gezer, hamaratla evlenirler. Yani ikisine de hayır demez bir erkek
10 Yorumla
+1 yılHamarat kadın daha seksi duruyor yalnız... Onu napçaz?
10 Yorumla
+1 yılİkisi bir arada olmuyor illaki birisi eksik olacak.
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılHamarat kadınlar seksi olamaz mı
ya da seksi kadınlar hamarat olamaz mı?
10 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılhamarat kadını ne yapayım? ev işleri yemek vs hepsi halledilir bir şekilde :D
10 Yorumla
+1 yılHamarat kadın benim tercihim olur, bir ilişkide ilk önce belde aşağı düşünmem
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 2,9b cevap paylaştı. 3'1 arada yani hamarat, zeki ve bakımlı kadın isterim
10 YorumlaAkıllı kadın seçeneği menüden bile kaldırılmış.
Ben seksi alayım bu durumda
10 YorumlaHer ikiside değil saygı sevgi sadakat olmadıktan sonra hiç bir şeye katlanılmaz
10 Yorumla
+1 yılHamarat kadın tutulsaydı Emine Beder on numara hatun denirdi
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 688 cevap paylaştı. Zaten hamarat yani çalışkan kadın her konuda çalışkandır.
10 YorumlaSeksi kadın candır. Hamarat kadını maaşlı da çalıştırabiliyoruz.
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 6,2b cevap paylaştı.
u +1 yılErkeğin midesinden geçen yolda final güzel olmalı
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 535 cevap paylaştı. Tabikide hamarat seksilik geçici 😅
Yersen
10 Yorumla
+1 yılinsanoğlu hep ister, en iyi optimize olanı bulunca evlenir
13 Yorumla- +1 yıl
bunu kaç kişi ya da % kaçımız düşünür topluma bakar mısın?
+1 yılErkekler her s1ki ister
41 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 26,4b cevap paylaştı. Hamarat severim mantı açsın patatesli poğaça yapsın gözleme yapsın ham ham yiyim
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1b cevap paylaştı. hem hamarat hem seni olsun lütfen 🙃😂🤭🙂🙈
10 YorumlaErkekler kusursuz karı ister ya da eskort karı onlari köpek edecek kadın. bizim gibi iyi fedarki istemez
20 YorumlaGüzel kalpli kadın. hamarat olmasına gerek yok ben yaparım seksi olmasına da gerek yok zaten dünyanın en güzel kadını olarak görünür gözüme...
20 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılBen hamarat erkek isterim
41 Yorumla- +1 yıl
👏👏👏
😀😀mutfaktabecerikliyimdir :)
111 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 3,8b cevap paylaştı.
+1 yılHiç kadinsiz hayat daha kafi
111 Yorumla- 1 yıl
Eskilerden kimse kalmadi maalesef
- 1 yıl
Kesinlikle katılıyorum olmayacak duaya amin demeler her kadina sahip olma çabaları gerçekten iğrenç bir durum usulünce adabinca inceden adim atarsin karsilik geliyorsa dwvam edersin ama bunlar yok zorla saldirdilar sitenin zaten cilki çikti
Sitedeki kadinlar çok havalı oldu abaza kesim kadinlari tanriça yaptilar erkekler desen icinde iyiler var demicem hepsi abaza boş bir ortam oldu benim 10 senem var toplamda burada sırf hesabi kapatirsam pisman olurum diye kapatmiyorum ya çok konuştum kusuruma bakma lütfen sorry - 1 yıl
Önemli olan reeldeki ağırlıktir demişsinde bu sitedeki insanlarin reelde bir hayatlari olduğunu mu düşünüyorsun reelde hiçbir işe yaramayan hiçbir şekilde tutunacak dalı olmayan belki iki kelam edemeyen insanlar sanalda hayatlarina devam ediyorlar
- 1 yıl
Elestirmekte istemiyorum kimin ne derdi var bilemiyoruz sonuçta
- 1 yıl
Valla sen hep haklıydın
- 1 yıl
Konu uzasin zarari mi var konunun
Unutuyorum artik bu siteyi bak girmeyi unuttum
+1 yılErkekler karakter istesin önce
11 Yorumla- Devamını Gör (138)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?