Uzun erkekler minyon kızları, minyon kızlar da uzun erkekleri sever algısı doğru mu sizce de? Boy farkı ilişkide önemli mi?

Uzun erkekler minyon kızları, minyon kızlar da uzun erkekleri sever algısı doğru mu sizce de? Boy farkı ilişkide önemli mi?

Bence Kişilerin hangi fiziksel özelliklere ilgi duydukları, kişisel tercihlere ve çeşitli faktörlere bağlı olarak değişir. Uzun boylu erkeklerin minyon kızları sevdiği veya minyon kızların uzun boylu erkekleri sevdiği gibi genelleme yapmak mümkün değildir. Her bireyin fiziksel çekiciliği ve tercihleri farklıdır. Ayrıca, bir ilişkide fiziksel özellikler sadece bir faktör olup, duygusal bağ, kişisel uyum, ilgi alanları ve değerler gibi diğer faktörler de ilişkilerin temelini oluşturur. İlişkilerde fiziksel çekicilik önemli olabilir, ancak uzun vadeli ve sağlıklı bir ilişkinin sadece fiziksel özelliklere dayanması pek olası değildir. insanların fiziksel tercihleri kişiseldir ve her birey farklı şeylere ilgi duyabilir. İlişkilerde, karşılıklı saygı, iletişim, duygusal bağ ve ortak değerler gibi faktörler de büyük bir rol oynar.
Şahsen değil derim. Uzun boylu biri olmakla birlikte benden uzun olmadığı sürece normal karşılarım. Zira kadınlarda boy konusunun çok önemli olmadığını düşünüyorum.
İftira, yalan, dolan, efsane, büyü hepsi asldkjff
Tabi tabi kesin öyledir sjsjs
Öyle tabi güven bana aksdjlf
Neye kime sana mı sjsjdjd
Tabi bana. Başka kime olacaktı aldskjflk
Gerçekleri söyle güveneyim jsjsdj
Gerçeklerden başka bir şey konuşamam ki askjdfjkl
Gerçek neydi unuttum söylesene jsjdjd
Direkt aklıma tünel videosu geliyor görünce böyle çift sjsjsj
Teşekkürler bebeğim 💫
Rica ederimm aşko🩷
Cevap
46Cevap
Bunlar hayal ürünü inanmayınız xd
Neresi hayal bal gibi de gerçek jdjf
Ben hep boyu boyuna poşu posuna huyu suyuna suyu nehrine nehri denize denizi okyanusa benzeyenleri görüyorum xd
Tanıdığım bir göz doktoru var önerebilirim istersen jsjfg
Öner xd
Tamam ksjf
Bekliyorum doktoru xd
O gelmicek sen gitçen kfkg
Göremiyorum o gelsin xd
Bence tam tersi minyon kızlar uzun boylu tercih ediyor
Uzun boylular minyon kız sevmio mu
Sever neden sevmesin ama etrafımda minyon kız yok
Şöyle bir düşünüyoruuum. Evet bütün geçmişim minyonlarla dolu. Özellikle gidip "aa kısa boylu bir kız. Net düşerim" demedim hiç ama. Bilmiyorum belki de bana öyle. gelmiştir.
Siz de totonuzu büyütüp oturmasanız, spor yapsanız biz de uzun kadınları tercih etsek nasıl olur?
Ne alaka
Saçma bir düşünce sporla kısa boyun ilgisi yok
Genetik faktörler daha önemli sadece sporla boy uzamaz
Spor derken hangi sporla uğraştınız ve boyunuz uzadı
Voleybol küçük yaşta başlanırsa belki ama 10 cm farkedeceğini yine sanmıyorum genetiğin önüne geçilemez
Bizim ailede bizim kadar uzun olmadığını belirtmeme rağmen ısrarla bunu demen... Zaten spor çocukken başlanır, 15 yaşında başlanmaz. 7-8 yaşında başlatırsın, meyvesini ergenlikten itibaren alırsın. Voleybol milli takıma bak; libero hariç, hepsi 180+ olmuş. Onlara da genetik vurmamış mı?
Aynen ya kızların çoğu 1.90 üstü neyse bizim için geç kalındı ama bunu yapacak bilinçli aile olduğunu sanmıyorum 😂
Öyle bi kaide yok. Zevk meselesi, kimi kendi boyuna yakın olanı ister, kimi minyon. Ama genel anlamda minyon kızlar daha fazla tercih ediliyo sanki
Bencede
Önemli olmamalı ama her şeyin güzellik veya yakışıklılıkla ölçüldüğü bir devirdeyiz. Sonra neden mutsuz evlilikler türedi oluyor. Sen boya göre kadın veya adam seçersen planların ters düz olur, elinde kalır.
Yani bunun boyuyla alakası olduğunu düşünmüyorum zevkle tercih ile ilgili olduğunu düşünüyorum boyum çok uzun değil ama ben de minyon kadınlardan hoşlanırım
Ben de uzun boylu erkekleri seviyorum ama minyon değilim bence her kadın kendinden uzun erkek sever
Erkekler de tam tersi kendinden kısa olanları çekici buluyorlar
Uzun boylu erkekleri kapımda paspas yapıyorum 😒 mesaj kutum bile 1.90 üstü olduğunu söyleyen erkeklerle dolu 😒 arkadaşları olmam için can atıyorlar 😒
Senin boyun kaç 😒
Minyon sayılmazsın 😏
1.69 minyon değil ki aldksflkj
Sapık çekil sen jsjsjd
Buna mı kaldım ben alkdsjfjlk
1.69 diyince ilgisini çekti galiba jsjdjf
Ne ilgimi çekecek havalara girmeyin hemen askljdff
Tabi tabi hemen atladın kıza sjsjsjd
Sadece 1.69 boyun minyon olmadığını söylemek istemiştim. Kimseye yürüdüğüm falan yok. Adımı çıkarmayın. Delirtmeyin beni
Evet haklısın anında yapışıp kaldı özelden yürür birazdan jsjdjd
Yuh ya bişi demiyorum delirmişsin sen
Yok ya tanıyorum ben onu iyi çocuktur jsjsjd
Bu deliyle daha fazla muhatap olmayacağım
@Ekmek_Kırıntısı Sensin deli haddini bil hadsiz 😒 istesem seni kapımda paspas yaparım ama ilgimi çekmedin zorla mı 😒
Sakin olun arkadaşlar 🤣🤣
Ben sakinim bu deli her erkeğin ona yürüdüğünü falan sanıyor. Egosundan gözleri kör olmuş
@Ekmek_Kırıntısı Ayyyy haspam sen kimsin bana laf ediyorsun 😒 benimle tanışmak için oradan araya kaynak yaptığını anlamadığımı mı sanıyorsun 😒 ama sapık sevmiyorum zorla mı. Pis ırz düşmanı çek git görüşümden 😒
Dünyadaki son kadın sen olsan yine de sana bakmam. Kendini bir şey sanma bu kadar. Ne kadar yükselirsen o kadar sert çakılırsın
@Ekmek_Kırıntısı Bak sapığa bak çakılmak diyor anlamıyor muyum ben😒
🤣🤣🤣🤣🤣
Herkesin tercihi farklı seven de var sevmeyen de bazısı kısa isterken bazısı da uzun istiyor kişiye bağlı
Bir söz vardır. Devede de boy var ama sürüyü eş*k güder. 😃 Boyla insan olunmuyor ne yazık ki.
evet çoğu kısa kızlarla takılıyor, hiç uzun boylu bir erkeğin yanında uzun bir kız görmedim
Genelde boy farkı olan ilişkiler tercih ediliyor
Bence değil kişiden kişiye değişiyor kimisi minyon kızları baya küçümsüyor
Minyon sevdiklerini düşünmüyorum ülkede zaten uzun kız çok az olduğu için mecburen kısa kızlarla sevgili oluyorlar ayrıca severken de boya bakıp sevdiklerini düşünmüyorum fiziğe güzelliğe bakıyorlar. Ha seçme şansı olsalar uzun kızları seçerler. Çevremdeki uzun erkekler 170 civarı kızlardan hoşlandıklarını söylüyorlar.
Minyon kapalı kızlara bayılıyorum, bir de balık etli olursa off
Uzun boylu erkeklerin çoğunun, kendi boylarına göre kız bulamadıkları doğru. ;-)
Doğru değil benim için. 1.92 yim 1.70 den aşağısı kurtarmıyor.
180 im uzun veya kısa sevgilim oldu tercihen uzun seviyordum
evet dogru 190 olan ben 155-165 arasina cok cekiliyorum
Bir arkadaşım var kendisi uzun ve kısa kızları sevdiğini söylüyor. Nedenini ise kullanımı kolay şeklinde açıklıyor.
Eski flörtüm benden kısa olan bir kıza gitmişti aklıma o geldi hani ben de uzun değildim ama neyse. Bence zaafları var o yüzden
Ya görüyorum bazen acayip bir görüntü var aklımda deli sorular 😱
Çok tatlı duruyorlar minyon kızlar ben seviyorum hem hafif geliyor boyu küçük olduğu icin
ben 175 im minyon değilim sevgilim de 195 ve gayet seviyor beni
Öyle bişey olmazki. Kimi seviyorsa onun sever.
Uzun boylu erkek değil değişir, ben o kadar uzun değilim ama minyon seviyorum
Rahat kucak seksini sevenlerde olan bir durum birde, dadygirl ve pedofili olanlardasa var. Evet bu işin psikolojik altyapısı budur. Boşuna kimse inkar etmesin.
1.50 cücelerin 1.9 sevdiği doğru. Uzun boylu erkekler de nefes alsın yeter diyor kabul ediyor. Şahsen 187yim, 170 den aşağısı istemem.
Çok genelleme yapmak istemem ancak uzun veya kısa fark etmez erkekler minyon kızlara daha çok ilgi duyuyor diyebilirim en azından kendim için öyle...
Erkekler güçlü hissetmeyi severler ayrıca minyon insanlar onlara daha tatlı gelir birde yatakta daha iyi diyorlar
evet doğrudur..
kız dediğin ponçik olacak minyon olacak..
1.90 boyundayım minyon sevdiğim doğrudur ama başkalarını bilemem
boylarına göre manita bulamadıkları içindir.
Seven var ama bence uygun olmuyor bazı konularda tıkanıyor
Ne gibi bir konuda tıkanabilir? Kültür-mezhep-din-dünya görüşü-dil-toplumsal statü farklarından bahsetmiyor (bunlar belli başlı tıkanmalar bir ihtimal yaşatabilir ki yine tasvip edilmez) altı üstü boy farkı ki bu senaryoda erkek tarafı uzun birde. Gerçekten samimi bir şekilde cevap verirseniz çok sevinirim uzun erkek kısa kadın ilişkisinde nasıl bir tıkanma yaşadınız veya şahit oldunuz?
Ben uzun erkeğim ama minyon kız sevmem bu kişiden kişiye değişir zaten
Çok uzun olduğum için yanımda kim olursa olsun minyon kız kategprisine giriyor maalesef 😂😂😂
Ben 177 yıl benden uzun kızla gezmem açık ve net
Bence biraz doğru ama böyle şeyler çok takılmamak lazım
Uzun boylu erkek aşırı ilgi çekici
Her erkeğin kendi prensipi.
Yani boy farklı önemli bence doğru değil.
Uzun erkekler değil çok uzun erkekler
Dayımın oğlu 1.90'ın üzerinde karısı 1.55
Bunlar basının abartmaları
Bilmem öyleyse şansım yok 😅
Genelleme yapmayın artık. Lütfen!
Böyle genel bir kural yok.
Kız ve fiziğine, dişiliğine göre değişir.
Sevilen yanları var evet
Minyonlar sevimli oluyor doğru
Doğru biz uzun kızlara uzun erkek yok
Boy farkı ilişkide önemli değil.
Kısmen önemli boy ya diğer türlü olmuyor
Ben uzun boylu değilim ama minyonları severim mini
Hayır 175 altı istemem
Çok uzun değilim (178) tercihen 155-165 aralığı:)
İlginç ama öyle gerçekten
her minyon uzun sevmezde her uzun minyon sever
Acaba neden 🤔
valla bilmiyorum
Kişiden kişiye değişir
Uzun değil erkeklerin geneli sever.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?