Eski sevgilimle tekrar iletişime geçtik ve ilişkimiz çok kötü ve sıkıntılı şekilde bitmişti. Yazışarak kavga ederken bana dedi ki: sen bir dağ ayısı bulup evleneceksin onla. Sizce ne ima etti ve bunu o düşünceye iten nedir?
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
dağ ayısımı.. hahaha.. şehir ayısı buldukta nooldu demedinmi.. hahaha
He valla. Şehir ayısı bulduk da noldu😅
İlişki biterken bana yamuk yaptı ve hatalıydı sinirden ağıe küfür ederek bitirmiştim ve ağzından onun tek bir küfür çıkmamıştı. Benim o kadar sövmeme rağmen tek küfür çıkmaması bana açıkçası suçluluk psikolojisi gibi geldi çünkü insan çok suçluysa ve yediği naneyi de biliyorsa ağzından tek kelime küfür hakaret çıkmıyor. Bende dedim fazla sakin ve kibarsın bu suçluluk psikolojisi yaşadığından diyince o da bir dağ ayısı bulup evlenecen dedi
hmmm.. o , osuçulul psikoojisinin arkasına sığınıp, kendine avantaj sağlamaya çalışmış.. efendilik ayağına.. boş ver, olmaz ondan..
ayrıca dağ ayısı, has ayıdır.. doğaldır yani.. emin ol seni el üstünde tutar... arkadaş ne demek istediyse..
Bence de tamamen suçluluk psikolojisinden dolayı küfür etmiyor ve kötü söz söyleyemiyor. Erkekleri biraz da olsa tanıdım bir kadına kötülük yaptılarsa üzdülerse ve kendilerini seven bir kadınsa suçluluk psikolojisi yaşayıp küfür de etmiyorlar kalp de kırmamaya çalışıyorlar. Sizce bu düşüncelerim doğru mu erkeğe sormak lazım?
Ne bileyim konuyu niye evliliğe getirip dağ ayısının tekiyle evlencen falan dedi enteresan. Onun gibi aldatan birine dağ ayısı sadık birini tercih ederim
o olabilecek en ağır suçu işlemiş.. sessizliği ondan.. öyle bir suçki, en iyi savunma saldırıdır felsefesi bile işlemez burada.. o, konuyu saptırmış.. zırvalamış.. ve emin ol, yaptıysa bir gün mutlaka gene yapar.. madem yaptı, yapıpta yakalanmasaydı..
o yüzden sessiz.. ayı mayı olayı, sanada subniminal mesajmı veriyo nedir.. senin için çok seymi yaptı? hadiyeler falan . zenginmi?
Hahahah zengin falan değil asgari ücret ile çalışıyor ve benim için afedersiniz ama bir nane yapmadı. Tip olarak d benden alttaydı ve kendi hep sen nasıl baktın bana diyip dururdu. Beni çok güzel ve aşırı çekici zeki bulduğu halde neden aldattığını hala anlatamıyorum. Benden ayrıldı ve ayrıldıktan iki gün sonra bir kızla sarılarak yürürken gördüm ve aldatmadığını iki gün içinde bulduğunu iddia ediyor.
geri kabul etmemek üzere.. salla gitsin.. net
Ben onu tipsiz ve zengin olmamasına rağmen sevdim ki şu devirde bunlara bakmadan seven kadın sayısı o kadar nadir ki çevremden arkadaşlarımdan biliyorum. Ama ben ona rağmen sevmiştim ama sonuç bu işte. Bana nasıl baktın diyip inanamayan çocuk bana barışmak için sonradan yalvarmadı bile ama olaydan sonra çom feci ağza alınmayacak küfürler etmiştim belki ondan. Yalvarsa da affetmem
gamze.. affetme😉salla.. günün birinde köpeen olur, merak etme, yalvarır.
Sanmıyorum. Bir ay oldu ve gelip suçlu olduğu halde bile bana yalvarmadı. Normalde aldatan erkek yalvarır kabul edilmek icin. Beni olaydan sonra aradı ama çok ağır ve ağza alınmayacak küfürler etmiştim ve arama beni demiştim belki ondan. Zaten ben yalvarsa da affetmem sadece ettiğini bulsun isterim. Vakit ayırdığınız için teşekkürler :)
🤷♂️🙏
Bu arada ismimi nereden bildiniz? Diğer sorudan mı
yess😊
Sen benim gibi kibar adamı zor bulursun sana seni döven aşağılayan lazım demiş
Bana da böyle demek istedi gibi geldi. İlişki biterken bana yamuk yaptı ve hatalıydı sinirden ağıe küfür ederek bitirmiştim ve ağzından onun tek bir küfür çıkmamıştı. Benim o kadar sövmeme rağmen tek küfür çıkmaması bana açıkçası suçluluk psikolojisi gibi geldi çünkü insan çok suçluysa ve yediği naneyi de biliyorsa ağzından tek kelime küfür hakaret çıkmıyor. Bende dedim fazla sakin ve kibarsın bu suçluluk psikolojisi yaşadığından diyince o da bir dağ ayısı bulup evlenecen dedi
onu alakadar etmez
Ne dediyse dedi boş ver koy gtne gitsin.
Doğru söylemiş
Niyee
Sen de ayısın
Ahajkxkj benim suçum ne beni aldatan o. Aldattığı için küfürler ettim
İlişki biterken bana yamuk yaptı ve hatalıydı sinirden ağıe küfür ederek bitirmiştim ve ağzından onun tek bir küfür çıkmamıştı. Benim o kadar sövmeme rağmen tek küfür çıkmaması bana açıkçası suçluluk psikolojisi gibi geldi çünkü insan çok suçluysa ve yediği naneyi de biliyorsa ağzından tek kelime küfür hakaret çıkmıyor. Bende dedim fazla sakin ve kibarsın bu suçluluk psikolojisi yaşadığından diyince o da bir dağ ayısı bulup evlenecen dedi
boş ver o seni hak etmiyor, sen gayet centilmen adam gibi bir adam bulacaksın 🌹
Umarım bulurum. Onu tipsiz ve fakir olmasına rağmen sevmiştim ama o beni çıkarsız sevmeme rağmen aldattı. Umarım ettiğini bulur
Sen tipli misin :D
Tipliyim de keşke tipli olacağıma kaderim güzel olsaydı bi boka yaramıyor tipim
Oy oy kıyamam, zamana bırak güzel olacağı günler gelir 🌹
music.youtube.com/watch