Erkek arkadaşımın her pisliğine sustum o beni sildi attı bir kalemde :(?

4 senelik ilişkimde erkek arkadaşım her türlü saygısızlığını görmezden geldim. İyi olalım diye elimden geleni yaptım. Aldatıldım onu bile affettim. Ama geçenlerde sınıf grubumuzu gördü 4 kadın ve 2 erkek olduğumuz bir sınıf grubu. Okuyacağım bütün mesajları dedi bende panikle sildim bütün her şeyi kıyameti kopardı. Her neyse sonra gruptaki arkadaşlardan istedim bütün mesajları PDF olarak dışarı aktardı attım ona. Bu defada medyalar yok kimbilir neler konuştunuz dedi. Sonra attığım mesajlardan erkek arkadaşlarımla İngilizce sohbet etmişiz baby yazmışım ona takıldı sen nasıl bebeğim dersin. Dalga geçmişim arkadaşlarla cınım yazmışım neden canım yazmışsın dedi. Beni terketti sen erkeklere bebeğim canım demişsin diyip ki sınıf arkadaşlarım ve takılıyorum. Sıfırdan başlayalım dedim reddetti. Beni her yerden engelledi seni istemiyorum bunu kabul edemem dedi. Üstelik o gruptaki insanlarla artık aynı ortamda bile değilim. Sizce yaptığı doğru mu? Çok zoruma gidiyor çünkü arkadaşlarım aramızda ki samimiyeti biliyorum. 4 kadının olduğu gruptan ne olacak akıl verin lütfen :(
Erkek arkadaşımın her pisliğine sustum o beni sildi attı bir kalemde :(?