Tanıdığım kadın evli ve öyle bir dekolte giymişki kocası gece belki onu öyle görmüyordur ve bu kadın işyerinde onlarca genç erkek karşısında oluyor kocasının buna müsaade etmesi normal mi.
Paylaşmak sayılmaz mı bu?
Tanıdığım kadın evli ve öyle bir dekolte giymişki kocası gece belki onu öyle görmüyordur ve bu kadın işyerinde onlarca genç erkek karşısında oluyor kocasının buna müsaade etmesi normal mi.
Paylaşmak sayılmaz mı bu?
Bence evli kadın sadece kocasına şirin görünmeli bu boşanmaya meyyal ya da aldatmaya meyilli olduğunun göstergesi olabilir. Bekar kadin evlenmek ve kendini güzel göstermek için öyle giyilebilir. Evlenince değişir. Ama evli kadını çirkin görüyorum o kadar fazla açıklığa meraklı olani
Kadının bana ilgisi var bu arada
İşte demek ki yanilmamisim. Acik olsa da usturuplu bir açık giyinir gerçek bir evli kadın.
Cevap
5Cevap
"öyle bir dekolte giymişki kocası gece belki onu öyle görmüyordur"
neyin kafasını yaşıyorsunuz ya neden göremesin? belki kadın teşhircidir? belki eş değiştiriyorlardır? kendi at gözlüklerinizle birde yorum katıyor :D
Bazı erkekler rahatlar o yüzden sorun etmiyorlar. Kadın ya kendini teşhir etmeyi seviyor ya da dekolte giyinmeyi seviyor bilemezsin
Normal bir durum abartılacak bir şey yok evli diye niye dekolte giymesin
bana ne
ne alaka
Kaşın kendini teşhir edince rahat ediyordur
nerlerki gordn
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?