bir tane kadın var esc0rt değil ama o tarz bir şey detaya inemicem kadını zaten tanıyordum bir şekilde uzamasın anlatmayayim. kadın 28 yaşında ben ve exim 21 yaşındayız. kadın da cinsiyet konusu muhabbet bile olamaz yani kadın müşterileri de var hetero değil farkli birseymis. sevgilim de beni bununla aldatmış direkt öğrendim zaten 2 gün içinde. kadınla 2 3 date'e çıktıktan sonra sev. smis. ben de onun yaptığı taktiklerin hepsini yapıp kadınla oldum, kısa sürdü ama bir şeyler oldu işte. konu şu ki hetero olduğumu söylerdim hep şimdi ben neyim anlamadım ki zevk de aldım yani. ikinci olarak o p. ic bunu ogrendi iletişime geçmeye çalıştı geçmedim sizce kudurmusmudur. ayrıca beni aldatan bu sevgilim ile 2 aydır çıkıyorduk iki aylık birisi için intikam almak boş iş mi? tavsiyelerini bekliyorum sizce eximin cevapsız çağrısına döneyim mi?
Güncellemeler
+1 yıl
siteye yeni üye olduğum için yaşı falan yanlış yaptım hızlıca hesap kurayım diye yaşım 21.
Güncellemeler
+1 yıl
bahsettiğim kadın ile yarın date'e çıkıcam acil taktik
Sevgilimin beni aldattığı kadınla b. rlikte oldum?
öyle oldu 😂 o değilde ben o geceden sonra kadına aşık oldum nasıl sevgili olabilirim bir de çok kibardı dedim ki sen böyle herkesle oluyo musun o da hayır nadiren dedi ben anlamadım ne ayak ama aşık oldum taktik ver nasıl sevgilim olabilir
hediye almıştım giderken çok mutlu olmuştu bir de baya bana dertlendi sonrasında bir şeyler anlattı üzüldüm de nasıl birisi olduğunu tam çözemedim ama bir şekilde sevgilim yapcam
Abla sen biseksüelsin iki cinstende hoşlanabiliyorsun yani, bence çocuğu sal karıyı al😂
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
sonunda benim gibi düşünen biri 😁 eximle hiç olmadım ama olsaydım bile bu kadın kadar zevk veremezdi eminim kadın çok güzel bir şeydi ve aşırı tecrübeliydi kesin sevgili olmak istiyorum nasıl yapıcam bilmiyorum ilk olarak o hayattan vazgeçmesi gerek tam esc0rt gibi değil ama ona kendimi aşık falan etmem lazım 😁
nasıl kendime aşık edicem nasıl sevgili olucam acil taktik ama ilk önce onu o hayattan kurtarmak lazım 😅 yani esc0rt falan değil ama ben de anlamadım iki üç date'e çıkınca oldu yani bir de şey dedi bana ben herkesle olmuyorum merak etme falan dedi. giderken de ona hediye almıştım acaba o mu işe yaradı bilmiyorum
yok eximle hiç olmadım ama olsaydım bile bu kadın kadar zevk veremezdi eminim kadın çok güzel bir şeydi ve aşırı tecrübeliydi. grubu boş ver ben bu kadınla direkt sevgili falan olmak istiyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
yeni bir bisex doğdu 😂😁😂😃 içindeki canavar çıkmış
öyle oldu 😂 o değilde ben o geceden sonra kadına aşık oldum nasıl sevgili olabilirim bir de çok kibardı dedim ki sen böyle herkesle oluyo musun o da hayır nadiren dedi ben anlamadım ne ayak ama aşık oldum taktik ver nasıl sevgilim olabilir
taktiğe gerek yok zaten irtibattasin git bir çay kahve için devamı gelir ;)
işte her kadında bu var zaten ama içindekini cikartamiyor 😁
hediye almıştım giderken çok mutlu olmuştu bir de baya bana dertlendi sonrasında bir şeyler anlattı üzüldüm de nasıl birisi olduğunu tam çözemedim ama bir şekilde sevgilim yapcam
her insan hayatını başka alemdir derin konulara girerek kendine bağlayabilir sin
Abla sen biseksüelsin iki cinstende hoşlanabiliyorsun yani, bence çocuğu sal karıyı al😂
sonunda benim gibi düşünen biri 😁 eximle hiç olmadım ama olsaydım bile bu kadın kadar zevk veremezdi eminim kadın çok güzel bir şeydi ve aşırı tecrübeliydi kesin sevgili olmak istiyorum nasıl yapıcam bilmiyorum ilk olarak o hayattan vazgeçmesi gerek tam esc0rt gibi değil ama ona kendimi aşık falan etmem lazım 😁
Bence onu değiştirmeye çalışma, o seni severse zamanla bırakır zaten. Ulan intikam ayağına düşürdün karıyı valla biz hala sap gezelim😂
yani kadın ikinizi birden züktü ha HAHAHAHAHAHHAHAHAHAHHA
eee kadının taktdir ettim ikinizde sıradan geçirşmiş. biseksüel kadınlar bir harika yaa
aslında ben ona geçirdim ama
o da olur bana ne zaman sıra gelecek
onu sevgilkm yapıcam valla bir şekilde artık kimse benden calamaz 😂
bak bunu iki anlamda da anlayabilriisn geniş düşün rahat ol
yaaa sevgilin o olsun arada banada geçirin :D beraber
,)
karımı herkesten sakinirim ben
tühh kacırdık fırsatı. 2 tane karın olsa nasıl ılur :D
kölem olacaksan olur
harika fikir , işe yararım bence , submissive3im zaten. istediğin şeklde sokarsın
ama şey olacak böyle seni evcil hayvan niyetine alsak
bence ben gizliden cıkatım sen beni takip et konusalım
fikrin güzel bu arada detayları belriletyeim
ıntıkam almak ıstıyorsan baska bır erkekle olman daha agır geşırdı ona ayrıca 2 aylıkmıs ıntıkama degmez
Sizi 3’lu paklar onu da deneyin
yok eximle hiç olmadım ama olsaydım bile bu kadın kadar zevk veremezdi eminim kadın çok güzel bir şeydi ve aşırı tecrübeliydi
O zaman kadinla devam
nasıl kendime aşık edicem nasıl sevgili olucam acil taktik ama ilk önce onu o hayattan kurtarmak lazım 😅 yani esc0rt falan değil ama ben de anlamadım iki üç date'e çıkınca oldu yani bir de şey dedi bana ben herkesle olmuyorum merak etme falan dedi. giderken de ona hediye almıştım acaba o mu işe yaradı bilmiyorum
Bakarsin duruma zamanla
Biseksüelsin. Grup yapın tam olsun
yok eximle hiç olmadım ama olsaydım bile bu kadın kadar zevk veremezdi eminim kadın çok güzel bir şeydi ve aşırı tecrübeliydi. grubu boş ver ben bu kadınla direkt sevgili falan olmak istiyorum
Böyle bir grup benim hayalim o yüzden dedim. Sevgili olmaz o kadın muhtemelen. Arada takılırsınız
Bu ciddi degildir umarim
yaptık bir hata ya ama kadına aşık oldum nasıl sevgili olabilirim bilmiyorum of
3 lü teklif eder sana tek amacı budur
Sende çılgın bu güzelmiş
Kazanan cinsiyetsiz kadin mi olmus 😂😂
Siz ne tür valiklarsiniz yazık
Ahahhaha grup yapmak için arıyor buda hala 😂😂
yok eximle hiç olmadım ama olsaydım bile bu kadın kadar zevk veremezdi eminim kadın çok güzel bir şeydi ve aşırı tecrübeliydi
Tamam işte o kadın söylemiştir ona.
Lez misin nesin
Sen ne yaşadın be abi ama olmaz boyle be abla 🤣🤣
Olaya gel
Asik misin o kadina