AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar Ne Diyor
Sen samimiyetine dikkat edeceksin. Doğru yoldan yamulmayacaksın
Zaten ben dikkat etmeseydim şimdiye çoktan...
Mesela sen eniştene ablamla gece maç var mı diye mesaj atarmısın
ya da sence hangisi diye iç çamaşırı resimleri atarmısın
Engelle. Bu kadar basit sorarsa aa yanlışlıkla olmus hemen kaldırıyorum de unuttum dersin sonra çok şey yaparsa aç karına göster inceldiği yerden kopsun bazı şeyler
Engellemek sorununu çözermi zaten aynı binada oturuyoruz
Taşınmayı bile düşünüyorum
Eşine söyle acilen hatta direkt kanıtlarla birlikte en doğru hareket bu
Eşime söylersem sonraki olacaklar dahada sıkıntı olur
Olsun tabiki de senin bi açığın yoksa kardeşiyle küssün yani hatta kardeşi herkese rezil olsun ahlaksız çünkü
Eşim hamile ona bişey söylemek istemiyorum açıkçası
O zaman baldıza s*ktiri çekicen biraz sert olun çizginiz olsun ya sana bi şey demeye korksun bu konuda baldızın
Hani evlisin eşinin kız kardeşi durumun hassasiyetinin farkında mısın çizgini çek tavrın sert olsun biraz adam gibi adam tabiri vardır ya öyle ol
Bana kendi eşiyle yatakta hiçbişey anlamadığını anlatıyor beni kıyaslıyor yatak süreniz ne kadar falan diye
Abicim napıcağını söyledim ben deliriyorum valla böyle evli insanların kırmızı çizgilerinin olmsmasına s*ktir et şu kadını bi de kendisi de evli yani ahlaksızlık ya resmen
Aynı şeyi karın yapsa senin erkek kardeşinle yatak sürelerini konuşsalar kardeşin ona bi yerlerini atsa ilgilense mesela
Kaç defa çektim aylarca konuşmadım hiç yüz vermedim bizim eve geldi ben çıktım gittim ama yüzsüz
Yüzsüz insan hep yüzsüzdür bi şey olsa ilk seni satar iftira dahi atar sen ahlaklı ol sonuna kadar
Eşim sordu bahar ile küsmüsünüz dedi evet dedim söyle benmle muhatap olmasın dedim 1 ay sonra yine aynı
Valla eşine yazık etme ediceksen de ayrıl kimsenin hayatının ortasına s*çmaya hakkın yok he yaparsan da ilahi adalet var emin ol var kendi yaşantımdan biliyorum bu yüzden de tepkliyim bu konuya sonra hayatın sana zindan olur
Kimsenin ahı kimsede kalmaz bi şeyler olur sen demeden eşin öğrenir bu tarz şeyleri kalbi kırık insanın duası da tutar b*k yoluna gidersin ayağını denk al bence
Emin ol ben ahlaklı eşine bağlı düzgün biri olmasam çok afedersin baldızımla yatıp kalkardım
Çünkü istediği bir kere bile olsa beraber olmak bir erkek olarak ben bunu rahatlıkla seziyorum
Valla ben ahlaklıyım deyip yatıp kalkmıyo olabilirsin ama bu durum dahi sen demeden eşin tarafından öğrenilse yine ihanete girer eşin bunu ihanet olarak algılar sert koy tavrını
Bu konularda hep erkekler günah keçisi oluyor şimdi ben şeytana uyup bununla yatsam suç kimin aceba
O*rospu işte karşındaki kadın başka bi şey değil o kadın senden ümidi kesse başkasıyla yine yatıp kalkar ruhu o*rospu çünkü
Valla suç senin suçun olur
Şimdi bi erkek eşinin karşısına çıksa onu ayartsa suç sende değil karıcım mı diceksin
Çok şükür inançlı biriyim aldatmanın ya da aldatılma nın çok zavallıca bişey olduğunu biliyorum
Herkes kendisine sahip çıkmalı bana göre Allah gurur ar namus ahlak ve şeref versin insana
Valla biliyorsan şu anki durumu da eşinin ihanet olarak algılayacağını kabul et tavrını ona göre koy
Eşime söylerim söylemesinede o zmanda eşim sen yüz vermişsinki sana bu kadr yaklaşmış demesinden korkuyorum
Burada iki yolun var ya eşine söyle her durumu kabul et yaşanıcak ya da kesin olarak o kişinin sana yaklaşmasına izin verme
Eşinle biraz empati kurunca dünyam başıma yıkılıyor onun için en iyisini yap lütfen
Sende onunla empati kursana bi yerde sevdiğin belkide aşık olduğun eşin bi yerde kardeşin bu kadın böyle bi şeyi duysa bu hayatta kime nasıl güvensin ki
Ya sabh ben diyorumki bak benden uzak dur en son eşine söylerim seni diyorum ertesi gün mesaj atıyor bişeyi merak ettim ablamın hamile kaldığı gece kaç defa boşladın diyor
Böyle bişey ömrümde görmedim
Çok merak ettiysen sende gel dedim en son sinirden
Engelle o zaman bu kadar basit wpden instadan normal telefondan her yerden engelle ve sorun çözüldü demi evine gelip seni bi yerde sıkıştırıp ablamı hamile bırakırken kaç kere boşaldın dicek hali yok
Senin cevap var ya b*k gibi olmuş kardeşim haberin olsun
İnsan bu mesajları eşim okusa ben haksız duruma düşer miyim diyerek yanıt verir sen silsen o baldız silmez mesajları
şu an sadece numarası var heryerden engelledim zaten
Numaradan da engelle olsun bitsin sende rahatla vicdanın da
Hatta numarası da engelliydi geçen eşim şarjım bitmiş telini verde baharı arıcam dedi çaktırmadan engeli kaldırdım eşim niye engelledin demesin diye
O zaman sorun da yok engelleri kaldırma sorun kalmasın bu kadar sana ulaşmasına izin verme he senin de hoşuna gidiyorsa karını üzmeden ayrıl
Benim hoşuma gitse kimseye çaktırmadan takılırım ama benm içim rahat değil ve aynı binada otuyoruz 2 kat üstümüzde oturuyor zırt bırt geliyor
Ama düşündüm işe başka yere taşımakla başlıcam
Evi başka uzak mahalleye taşocaö
En iyi en güzel kararı vermiş olursun mesafe olarak uzak olmak en iyi çözümlerden birisi bu kadın arsız aynı zamanda nasıl bi mahluk bu ya kaç bence ondan kendine benzetmesin sen
4 yıldır çocuğu olmuyorya eşinden kaynaklıymış bu gözünü karartıp sadece benden hamile kalmak için mi uğraşayor aceba
Aklıma gelmiyor değil
A*k kadına bak böyleyse baya sıkıntılı bi durum kadının psikolojisi de bozuk demekki kocandan olmuyo diyelim sende hamile kalmak istiyosun neden ablanın kocasını seçiyosun ki ablandan nefret mi ediyosun hayatı mahvolsun mu istiyosun git başka adamla ne b*k yiyosan ye
He kendi yuvasını yıkacak artı olarak sizinkini de yıkıcak üstüne dünyaya gelen çocukların da psikolojisini bozucak her şeyi mahvetmeyi planlıyor sanırım abicim valla sen aklını başında tut derim
Çünkü bana hep kocasından yakınıyor
Afedersin ama yok 1 defa boşalıyor oda zar zor yok şeyi çok küçükmüş haz vermiyormuş
Bunlardan yakınıyor doymuyorum diyor kısacası
Ablasıyla arası baya kötüymüş eskiden son 1 yıldır konuşuyorlarmış
Dünyada hiç insan kalmamış gibi sana kendini şey yaptırmak istemesi nasıl desem kelimeler yetmiyo ya ben nefret ediyorum böyle insanlardan sende abicim bi sürü şey dedim gerisi sana kalmış şerefini koru derim karına çocuğuna yazık etme doğan çocuğunu canını vericek kadar seviceksin babam da şerefsizmiş demesin senden nefret etmesin bunun yerine sana sırtını dayayabilsin ortamda baba konuşulurken boğazında kalmasın benim diyeceklerim bu kadar
Hele bi kızın olucaksa erkeklerden nefret etme sebebi olma derim bunları derken kendi tecrübelerimden dediğimi de bil lütfen babası yüzünden ilişkimde bin bir çeşit şeyden korkan çekinen bi insanım güven alt üst olmuş halde bi insan şerefini kaybetmesin kendim için de bu duayı ediyorum iyi geceler
Bugün düşündüm dedimki kendi kendime ben bununla yatayım onuda videoya alayım sonra tehditle uzaklaştırayım kendimden dedim ya artık böyle şeyler düşünmeye başladım
Abi yazmayım diyorum da aptalca kararlar alıyosun
A*k virüs mü kurtulunmayacak bi şey değil heralde
En kötü eşine söylersin a*k böyle aptalca kararlara gerek yok senin niyetin bu kadınla yatmak da şantajı da aradan çıkarayım mı diyosun
Valla ben daha bi şey demiyorum aklın fikrin var bi sürü mantıklı şey yazmışım oku oku düşün
Allah yardımcım olsun
Allah akıl vicdan muhakeme yeteneği vermiş kullan diye bunları kullanırsan yardımcın olur karıyı yatağa atmayı düşünürsen niye yardım etsin
Yatağa atma niyetim hiç olmadı eğer olsaydı şimdiye kadr 10 Defa atmıştım
Anlıyorum abicim inşallah mantıklı kararlar alırsın ve karından başkasına dokunmayı dahi düşünmezsin
hiç hoş değil yalnız
Hoş olmadığı için napmalıyım diye sordum
Uzaklaştıramıyorum
soğuk yap eşine söylersen inanır mı bilemiyorum sonuçta kaç kişi kardeşine böyle bir şeyi kondurabilir ki
Bu arada baldızım da evli yani
Eşime söyleyemem
off senin hal hal değil cidden soğuk yap yüzüne bakma
Emin ol yüzüne bakmıyorum ama eşime de belli etmemeye çalışıyorum
bak cidden zorlarsa eşine sakın bir dille anlat ve kafanın karışmasına izin verme
Bana sorduğu her şey cinselliğe yönelik
ne diyeceğimi bilemiyorum ki eşiyle arası nasıl ne kadarlık evliler
Eşiyle arası idare eder 4 yıllık evli
Çocukları olmadı daha
siz yeni mi evlisiniz
Bana mesaj atmış dün gece senin karın olsaydım şimdiye doğurmuşum diye
ya bunları eşin görmüyor mu veya siz ne diyorsunuz eşinize gösterin bu nasıl bir mesaj yahu
Evet 1 yıl oldu
gördü mü cidden tepkisi ne oldu
Eşim hamile olduğu için bişey diyemiyorum şu an bir sorun olmasın diye
ya o zaman sert ol çocuğun dünyaya gelecek bu kadın böyle yapmaya devam mı edecek afedersin de hadi ordan çek artık sadece senle eşin olmayacak bebeğiniz de varmış nereye kadar böyle sürer ki
Yok ben evliyim 1 yıldır
1 yıldır katlanıyorsun da nereye kadar işte
Amacı belli kocasından memnun değil yatakta
yani bula bula ablasının eşini mi buluyor kaç tane erkek varken
Bende anlamadımki
sana kolay gelsin abi işin zor cidden
Teşekkür ederim dinlediğiniz için
rica ederim sert davran sınırını çiz bence
Haklısın yapacam
Şöyle bişey de olabilirmi Bi akıl verin bana
4 yıldır çocuğu olmuyorya eşinden kaynaklıymış bu gözünü karartıp sadece benden hamile kalmak isteyebilirimi aceba
Aklıma gelmiyor değil yani
bak dikkatli ol bu kadın yuvanı da dağıtır hayatını da mahveder olabilir bunları yapandan her şey beklenir
Bugün düşündüm dedimki kendi kendime ben bununla yatayım onuda videoya alayım sonra tehditle uzaklaştırayım bunları düşünüyorum son çare olarak
ya ne kadar ssaçma bir düşünce