Kaynanm neden kocamın kıyafetlerini ütülemiyor kırış buruş gezdiriyor güzel bir fırçaladım hak etmedi mi?

9 aydır çalışıyorum eşim mahvoldu ya altlı üstlü oturuyoruz kaynanamla neredeyse her zaman bizde özellikle eşimin üstü başı kırış kırış 6 şeritli yol gibi pantolon gömlekler makineden çıktığı gibi giydirmiş ütülememiş eşim de özelde çalışıyor düzenli beslenmesi lazım dondurucudan 2 poğaça ısıtıp koyuyormuş önüne Ben eşimden erken gidiyorum işe Bu yüzden giderken ve kahvaltısı ile annesi ilgileniyor ne bu adamın hali dedim Benim 5 yaşında oğlum var çorabından iç çamaşırına kadar ütüsüz bir tek kıyafet giydirmedim bugüne kadar sen utanmıyor musun adamı bu halde işe göndermeye dedim kem küm etti ütü yapacaktım da komşular geldi falan filan bugün jilet gibi ütülemiş kimin de yüzü gülüyordu tertemiz giyinince tabi işleyince bak nasıl oluyor evlendi diye analığı bitiyor mu buna yani sorumsuzluk Bu

Kaynanm neden kocamın kıyafetlerini ütülemiyor kırış buruş gezdiriyor güzel bir fırçaladım hak etmedi mi?