Eski sevgilimin sevgilisi olduğunu gördüm. Tiktokta paylaşmış. İçim parçalandı. Okadar tuhaf hissettim ki anlatamam. Dondum kaldım resmen. Ben onu hep bekliyordum. Birgün döner diye. Ama o hiç dönmedi. Ne yapicam? Çok kötüyüm. Elim ayağım titriyor 🥺
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Seni çok iyi anlıyorum. En garnati yöntem unutmak. Exten next olmuyormuş. boş ver hayat devam ediyor zor çok iyi biliyorum ama boş ver yoluna bak heryerde engelle önüne bak karşına çıkmasın aklımdan çıkar
Sadece kendimi sorguluyorum. her şey yalan mıydı? Ben bu kadar bekliyorken beni istemedi gitti başka birisini bulmuş. Ben hala birisini bulamadım. Okadar kişiyle konuştum ona hissettiğim gibi kimseye hissedemedim. Ben çok bedel ödedim. Ama o hiç ödemedi 😔
Bak kendin söylüyorsun "ben çok bedel ödedim o ödemedi" seninle belki çıkarları için çıkıyordu. Ayrılınca yerini dolduracak birini bulmuş. Onunla da iki gün ona karşı hevesi varmış gibi gözükür iki gün sonra tekmeyi koyar
Bedel odedim derken, ayrıldıktan sonra kimseden hoşlanamadim. Sanki lanetlenmiş gibiydim. Ama o hep birileriyle konuşuyordu kulağıma geliyordu. Şimdi sevgilisi olduğunu gördüm. Fotoğrafta kız ona sarılmış. Bide cinsel ilişkiye gireceklerini duydum. Arkadaşı söyledi.
Bak dediğim doğru çıktı çıkar için birileriyle birlikte az önce yazacaktım yazmadım. Sana o hedefle yanaşmış belki senden yüz bulamadı. Sen bulunmaz bi Hint kumaşısın kendini öyle gör değerin çok çok yüksek. Paçavralarla kendini bir tutma. İşi bittikten sonra paçavra çöpe atılacak.
Evet benimle olmak istemişti kabul etmemiştim. Çünkü böyle bir şey doğru değil. Evleneceğimiz ne malum? Beni bırakıp gittiğinde ben ortada kalmış olucam. Bunu düşünmesi lazımdı. Ki bence her erkek bunu düşünmeli. Cinselliği çok normallestirdiler. Bu yüzden hiçbir erkekle sevgili olmak istemiyorum. Bıktım artık. Özeniyorum sevgili olanları görünce ama bana doğru insan denk gelmiyor
İşte artık piyasada normal bi kız kalmadı yakında artık evlenecek el deymemiş kız kalmayacak.
Çocuğa gelince sadece cinsellik için birisiyle olup istediğini alınca bırakacak boş ver
Her erkek düşünümeli daha doğrusu sadece erkekler değil herkes bence bu konuyu düşünmeli ben eşimin ilki olmak isterim bu gün baktığımızda kızlar ve erkekler baktığında cinsel çıkar için birliktelik var
Aklımdaki soru? Nasıl bu kadar kolay vazgeçebildi? Nasıl yani? Aklım almıyor gerçekten. İnsan kafayı yiyor ya
Şöyle; kızla ayrıldıktan sonra boşkukta kaldı ve seni buldu. Aklımda o vardı ama sana belli etmedi bi gözü onu hep aradı sanada belli etmedi işini seninle garantiledi çünkü sen onu seviyorsun. "Kızda onu garantilemişti çocukta onu seviyordu aldattı.(!)" Bu durumda sen nasıl olsa seviyorsun affedersin diye kaybetme korkusu yok olay bu şekilde
! Olan yer karşı kızın tarafından bakman için koydum kızın çocukla işi bitti çocuğun onu sevdiğini biliyo cebinde olduğu için kapıyı geri açtı daha iyi görmen için belirttim
Ben onun ilk sevgilisiydim. Benden önce sevgilisi yoktu ve kimseyi sevmemisti bile
Sana anlattığı ilk sevgilisiydin (!) Maalesef insanlar acımasız yapacak bişey yok
Ciddiyim ama o benim erkek kuzenimin çocukluk arkadaşı öyle bişey olsa direk kuzenim soylerdi bana. Üstelik aynı sınıftalardi.
İlk sevgilisi senden nasıl diğer kız eski sevgilisi oluyor?
Ben eski sevgilisiyim, o yeni sevgilisi şu an çıktığı
Tamam. Yapman gereken onu unutmak. boş ver takma kafana. Şuanda bana diyorsun ki "ya nasıl takmayayım nasıl unutayım nasıl boşvereyim" zamanla unutacaksın zamanla onun nasıl bi karaktersiz olduğunun beynin sana gösterecek ve diyeceksin ki iyki bitmiş. Evet ilk zamanlar çok zor gelicek.
Kanka geçiyor sonra hayatına biri geliyor unutup gidiyorsun
Elim ayağım titriyor dayanamıyorum çok kötü oldum şu an
Sakin ol ya bu kadar basit misin sen kendine gel bı zaman sonra senin de sevgilin olacak eşin olacak unutacaksın
Sadece kendimi sorguluyorum. her şey yalan mıydı? Ben bu kadar bekliyorken beni istemedi gitti başka birisini bulmuş. Ben hala birisini bulamadım. Okadar kişiyle konuştum ona hissettiğim gibi kimseye hissedemedim. Ben çok bedel ödedim. Ama o hiç ödemedi. Yani nebilim hayat adil davranmadi
burada bu durumda seviniyor olmalısın seni hak etmemiş ya evlenseydin işler daha kötüye gidecekti belki? Hayatına daha iyi insanlar çıkar emin ol
Okadar kişiyle konuştum kimseden hoşlanamadim kendimi lanetlenmiş gibi hissettim resmen. Sanki bütün suç bende buddualari ben almışım gibi. Hep beni suçlu hissettirdi kendime. Hiç kendime gelemedim ben. Hiç başım oksanmadi. Umurunda bile olmadım. Sen kaybettin beni diyip gitti. Oysa hatalı olan birtek ben değildim ona küfür ettim diye affetmedi
Kim haklı kim haksız şu an bunu ayırt etmem zor belki de o haklıydı ama şu an bunu düşünüp kendini yemenin hiç bir manası yok bir yar gider bin yar gelir emin ol kimse vazgeçilmez degil
Ama konuşulup çözülebilirdi. Ortada öyle kötü bişey yoktu. Umurunda bile olmadım.
Demek ki seni gerçekten sevmemiş
O kızdan ne farkım vardı peki? Ne eksiğim vardı. Neden onu sevdiği kadar beni sevmedi
gönül bu onu sevmiş seni sevmemiş işte sende birini sevmezsin o seni sever
Hayır seviyordu, ilk zamanlar Deli gibiydi. Kara gözlüm derdi nebilim gerçekten zaafiydim onun. Ama sonra ne oldu bilmiyorum.
cinsel manada berebar olmak istemiştir sen izin vermeyince yol vermiştir
Bilmiyorum artık ama bu kızla cinsellik yasicaklarmış, arkadaşı soyeldi
arkadaşı nerden biliyor :d midesizlik ya
Mesajlarını gösterdi bana. Prezervatif lazım felan yazmış p*c
o yüzden yat kalk şükret
Neden gözümde hala onu iyi biriymiş gibi görüyorum veya görmeye çalışıyorum anlamıyorum. Ama gerçekten seven erkek böyle yatmak felan istemez dimi doğruyu söyle
yatmak istemez kaba bi tarif ama seven erkek yatmadı diye de ayrılmaz
Aşık olmuş belli. İçim parçalanıyor
iki güne geçer