Sevgilimden ayrılırsam o beni asla unutamaz diye düşünüyorum ve içimi yakıyor , erkekler kolay unutur mu?

Açıkçası çok iyi giden bı ilişkimiz vardı aşırı fedakarlıklar aşırı güzel sürprizler vs vs üç yıl sürdü ben ondan daha çok üstüne duserdim hep konuşmak isterdim ama sonra bı anda ailem öğrendi haklı bir çok sebeple birlikte geçmişinde yaptığı hatalar vs sebebiyle onunla birlikte olmama asla izin vermediklerini evlenirsem bizi oldu bil diyorlar onlarda haklı kendilerince ama ben bekledim sinirleri geçer diye geçmedi bu süreçte beni soguttular ve ben artık ikimizin birbirimizi sevsek de mutlu olamayacagini düşünüyorum düşüncesinize onun ailesinin beş kurusu yok yardım etmez destek olamazlar öyle bı aile değil benim ailem okumuş etmiş yardımcı olurlar ama onu istemedikleri için olmazlar yarın kavga etsek gidecek yerim olmaz bu yüzden bitirmeye karar verdim ama ben unutsam bile o unutamaz gibime geliyor ve asla kıyamıyorum ona kaç gündür basım ağrıyor erkekler kolay unutur değil mi? ben kendimi bı b, k sanıyorum bu yüzden böyle oluyor çocuk iki gün sonrasına baskasina gidecek belki de bilmiyorum ama şu dusunceden çıkamıyorum bunu yaşayan var mı?

Sevgilimden ayrılırsam o beni asla unutamaz diye düşünüyorum ve içimi yakıyor , erkekler kolay unutur mu?