Ayrıldığınız sevgilinizin fotoğraflarını silmeye kıyabilir misiniz?

Ayrıldığınız sevgilinizin fotoğraflarını silmeye kıyabilir misiniz?

Bir ilişki sona erdiğinde, eski sevgilinin fotoğraflarını saklamak veya silmek tamamen kişisel tercihinize bağlıdır. Kimi insanlar anıları saklamaktan hoşlanırken, kimileri ise geçmişi geride bırakmayı tercih eder. Eski sevgilinizin fotoğraflarını saklamaya karar verirseniz, bu sizi duygusal olarak nasıl etkileyeceğini düşünmelisiniz. Eğer bu fotoğraflar sizi üzüyorsa veya yeni ilişkileriniz üzerinde olumsuz etki yapıyorsa, bunları silmeyi düşünebilirsiniz. Önemli olan, kendinizi iyi hissetmeniz ve sağlıklı bir şekilde ilerlemenizdir.
Silgiydi sanki, çoğu yalan. Bence önemli bir kısmı bir bulut sisteminde saklı tutuyordur. Telefondan silmek kolay, galeri de yok olunca bitmiyor iş. Sildim diyenlerin sistemlerine girilse, neler çıkar kim bilir.
Kıya kıya silerim aslkdjfd
Ben saklarım kalpsiz misin sennn jdkfjg
Kalbim var ama kan pompalıyor aklsjdfljk
Kalp herkeste var yürek başka bir şey ksjdkf
Yürek nedir asdlkjf
Olmadığı için anlamazsın boş ver jdjdjf
Sen anlat hele bir asldfkj
Belli bir süre bendendir o fotolar sonra silerim tamamen keyfi.
Teşekkür ederim balım 🌸
Ricalar tatlımm🩷
Cevap
59Cevap
Napacam hatıra albümü mü? Yoksa yeni sevgilime bu benim eski sevgilimdi baksana ne güzelmiş demi mi diyecem xd çok saçma hareketler bunlar xd
Sende kalpsiz çıktın jsjf
Vefasiz çıktın hayırsız çıktın öyle şarkı vardi xd
Sjjsdj evet o sensin işte
Ben böyleyim vefasız hayırsız Allahsiz kitapsız sen neymişsin be abi reklamı geldi aklıma xd
Hayatimdan çıkarttığım kişilerin hiçbir şeyini saklamam.
Ayrıldığım sevgilimin fotoğraflarını silerim evet. çünkü biten bitmiştir benim için. açık kapı da bırakmak istemem. çünkü bir kızın bana olan sevgisi bittiyse bir daha zaten güvenip de tekrar ilişki yaşamam. bir daha da görmeyeceğim birinin fotoğrafını saklamak saçmalık olur benim için.
Ayrıldığım sevgilimin fotoğrafları neden bende dursun 🙄
Sil gitsin o zaman 😄
Olursa sil 😂
Ayrılınca sil işte beynim yandı 😂😂
Silerim tutmam ama , galeriyi temizlemek de sıkıcı geliyor.. Eskiden tek klasör tutardım onun fotoları olan sadece 😅 klasörü siler temizlerdim şimdi ohoooo uğraşamıyorum, belki şu an en aşagılara insem 3 yıl önceki sevgilimin fotoları bile vardır , yedeklemede olduğu için telefon değişsemde geliyorlar 😅
Önceki ikisinin ozel yerlerinin olduğu kendilerinin ya gözükmediği ya da anlaşılmıyor olanlar duruyor ayakları çoraplı çorapsız sadece çoraplarının olduğu son olarak da benim yaparken öperken olan gif fotoğraflar duruyor. Aslında etrafımda sadece ayaklarıyla ilgilendiklerim de duruyor. Şuanki kız arkadaşımın da sadece şimdilik ayakları var onun da duruyor iPhonem da gizli albümlerim de 😅
16-17 yaşlarında bir ergen olsaydım belki. Lakin insan olgunlaştıkça önüne bakmak ve devam etmek eğiliminde oluyor.
"Dün dündür, bugün bugündür. Etme gönül dağı ile muhabbet küstürürsün, silme cam kırığı ile mabadı kestirirsin" der yoluma devam ederim.
Geriye Kalan kalıntıları da yok ederim.
Ben kimsenin fotoğrafını silmem, biraz arşivciyimdir, galerimde 5 binden fazla fotoğraf var. Asıl ayrıldığım kişinin fotoğrafını silersem ona ayrı davranmış olurum, oysa herkesinki gibi o da aralarda bir yerde karışır gider.
İnsan çok sevince kıyamıyor. Ancak görmek ve bakmak çok işkence veriyor. Tamamen bitirmeye karar verdiysem silerim. O bitirme aşamasında değilsem silmem.
Eski eşimin de, sevgilimin de fotoğrafları durur. Özlüyorum bazen, iyi insanlardı. Allah mutlu etsin 🤷♂️
Belirli süre ama silmeyi zamanla bilirim. Çünkü zaten zor unutan biriyim. Kalkıp bir de tutmak olmaz.
Ayrıldıysam karşımdaki ilişkimizi mahvetmiş demektir. Öyle birinin fotoğraflarını saklamaya niye kıyamayayım ki.
Saklamam
Ayrılıp unutana kalbimden temizleyene dek saklarım. Unuttuktan sonra ve hayatıma bir başkasını aldığımda ise çoktan temizlik yapmış olurum zaten.
Hayır, saklamam. İlk zamanlar hemen silemem belki ama uzun süre de tutmam, fotoğrafların kalması rahatsız etmeye başlar bir süre sonra.
Bakılır belki bir dönem ama hayatımın sonuna kadar değil
Özellikle hayatıma yeni birini almaya hazırsam silerim
😢o dönemlerin emojisi bu galiba sjsjs
skljdfs öyle görünüyor
Yok saklamam. Birini bitirdiysem ondan kalan hiçbir izi istemem.
Uzun süre kıyamamıştım sanki bir faydası var gibi
Ayrıldığımız gün çatır çatır silerim, zerre bir yerimde olmaz.
Ben fotoğraf çekmeyi seven biriyim ve o anıların benim bir parçam olduğunu düşünürüm. Yani fotoğrafları saklarım. Ama eşim çok kıskanç olduğu için geçmişteki x lerim ile birlikteki fotoğraflarımızı sildi maalesef :(
Telefonumun hafızasında niye yer tutsun ki
Yenilerine yer açılsın diye silerim.
Silerim koleksiyon yapacak halin yok ya :)))
kıyarsın neden kıymayasın.
kıyamıyorsan demek ki ilişkideki suçlu sensin
Hayır tabiikide, ne yapacağım fotoğraflarını, hepsini silerim, atarım.
Anında silerim. Ayrildigim an o kişinin yabancıdan farkı olmaz bende
Özellikle hemen silerim ki dönüp dönüp bakmayayım, kendime acı çektirmeyeyim diye
Hayır ara ara acı çekmek suretiyle kendime eziyet ederim
Ayrıldıysak neden fotoğrafları telefonumda yer kaplasın siler geçerim.
yeni ayrıldığım zamanlar sevdiğim için silmem kıyamam ama zamanla sevgi hissetmeyecegim için silerim
Asla saklamam silerim ilk ayrılık gününü atlattıktan sonra
Bir süre anılarımda kalır ama somut olarak hiç bir şeyini saklamam
Erkeklerin çoğu ilişkiye girdiği kadınların nude fotoğraflarını saklayıp arşivliyordur.
Haberiniz olsun
Ben kıyamadım hala ama o silmiş. Ama ayrılmadan önce baya zor zamanlar geçti. Çok ilgisiz vs davrandım sonunda dayanamadı. Umarım düzelir
Hala silemedim. Ama aradan zaman geçip tamamen unuttumda ya da hayatıma yeni biri girdiğinde silicem
Yakışıklıysa saklarım ama çirkinse ıyyy saklayıp ne yapacağım
Noluyo lan burada
Sakin olun gençler
Ben sevgilimin her şeyini silmiştim bir hafta sonra ama şu an tekrar barıştık yıllar sonra ve onda bizim fotoğrafımız hala duruyormuş bir attı bana ben şok oldum.
Saklar mıyım bilmiyorum ama platonik olduğum xin resmi galerimde hala
sevgilimin fotoğrafı zaten telefonumda olmaz
Hayatından silinenin telefonumda yeri olmaz
Hemen dilerim. biraktigim. kizin topuğuna bile bakmamm
Yok..
- Hemen imha ederim; Ama sonra da pisman olurum.
Ama olan olmus resimler gitmis ve anilar sahipsiz kalmistir.
Dram gibi!!!
Çok sevmişsem ve barışma ihtimalimiz varsa kesinlikle silmem ama yani net bitiyorsa silerim direkt zaten hatira albümümü yapcaz sanki
Bir anlık sinirle silmiştim ama sonra pişman oldum.
Hatıra olarak hepsinin kimlik fotokopileri ve nudelerini saklamakta ne sakınca olabilir. 😉
Hayır saklamam.. Yakarım.. 😄
Artık saklamıyorum silerim direk.
Ya iki üç günlük aşk meşk için 256 gb lik tel hafızasini kaplatamam direk silerim.
İgtiyac duysaydim kendisini saklardim resimlere ne gerek
Saklamam bana acı çektirmiş ayrılmışım saklamam ama kızlar saklar genelde seviyorsa unutamadiysa
silerim umrumda olmaz ne işi var galerimde kdmdkxdmdk
Yok ben napacqm koleksiyon mu yapacaksın biriktirip
Silerim işi yok bende
Aynı gün 28.000 fotoyu sildim 5 senedir beraberdik
Silerim, çeyizime koyacak halim yok ya 😒
Kanki o iş devri kapandı sildim
Onu unutana kadar evet
Dart yapıp oynamayacaksam hayır ahsh
Sevgilisine kiyan fotoyami kıymaz yani 😎
Nudelerini Saklayacak ki yüzlerce erkek var
Sevmeye devam ediyorsam saklarım.
kimin? çıkarmadm bi an