ben sadık bir eşim ama eşimin güvensizlikleri vb. sürekli kıskançlık durumları aklıma sürekli başka şeyleri getirdiği için bazen insan sorguluyor durumunu. Bu süreçte gerçekten çok zor... O yüzden karşılıklı anlayış ile yürümeli ilişki. Gerisi bir şekilde hallolur.
Sosyal medya yüzünden. Eskiden insanlar eşleri, sevgilileri ya da yakınları ile özelini ve sıkıntılarını paylaşırdı. Bu da eşleri yahut sevgilileri arasındaki muhabbeti ve bağı güçlendirirdi.
Günümüzde teknoloji geliştiği için insanlar dünyaya açıldı. Global sosyalleşme aslında insanları yalnızlığa itmeye başladı. İnsanlar sevdikleri ile paylaşmaları gereken şeyleri tanımadıkları insanlar ile paylaşmaya başladı. Özel hayat bitti. İkili ilişki bitti. Empati bitti.
Bir insan sevdiği ile günde 1 saat konuşup hiç tanımadığı ülkenin bir ucunda yaşayan biriyle 3 saat internet sohbeti yaptığında her şey boka sarıyor.
İnternet ve sosyal medya ilişki katilidir.
Bu yüzden evliliği bitmiş biri olarak diyebilirim ki;
Gerçek insanlar ile zaman geçirin. Sanal insanlarda mutluluk aramayın.
Zira sadakate önem veren kadın ve erkeğin birbirini ihmal edip sosyal medyada saatler geçirme lüksü yoktur.
Çünkü insanlar aşkı bilmiyorlar. sadece çıkar için seviyorum derler o çıkar da bitince doğal olarak ya terk eder ya da aldatırlar hepsi bundan ibaret aşık olup da evlenen ya da sevgili olan yok çünkü.
Özgürlük naraları atanlara sormak lazım herkes herşeyi açık açık yaşıyor ortada örnek veriyorum sevgili oluyor evlenmeden evlcilik oynuyor ortada kalıyor
esler bırbırne alısıyor tahammul sınırları daralıyor sonra tartısıyorlar mutsuz oluyorlar sosyal medyaya takılıyorlar dertlesecek bırıne denk gelınce gazıda verıyor karsısakı kısı ve yurumeye baslıyor halbukı belkıde kendıde evlı aynı sorunları yasıyor olabılır sonra bunlar kaynasıyor ve sadakatsızlık baslıyor :)