Kişilik & Karakter konusunda 8,2b cevap paylaştı. Benim çevremde var. Hangi konuda sadakat beklemekle de alakalı. Ne istediğini bilmeyen, kararsız olan kişilerin ve cesareti olmayanın sadakati olmuyor.
Cesaret dediğimde karşıdan beklediğini bulamadığı halde ilişkiyi bitiremeyip, başka kulvara yönelenler.
Çevren doğru olduğu zaman bu tür şeyleri de az görüyorsun.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılGenellikle insanlar bu soruya alternatiflerin çoğalmasından kaynakladığı cevabını vereceklerdir. Bana göre öyle değil çünkü ; Kıtlığı olan bir şeyin bolluğuna ulaşınca o şey size kıymetsiz oluyorsa bunun suçunu bollukla örtüleyemezsiniz bunun suçu tamamen karakter yoksunluğudur vesselam.
Sadakat denen şey karşındaki insana onur haysiyet ve şerefini sunmaktır , sana bağlıyım başka karşıma çıkan şeylere karşı gözüm kapalıyım demektir.İnsanlar günümüzde daha da nankör ve korkaklar gözlemlerime göre çünkü ; Sadakat biraz da cesaret işidir efenim , karşındaki insana bağlı kalmak yürek ister bu devirde.
Saygılar. :)00 Yorumla
Kişilik & Karakter konusunda 589 cevap paylaştı. aldatılan sorun etmiyor çünkü. göz yumulduğu sürece aldatmalar hep artar. aldatıldığı an kararlılıkla ilişkiyi bitirebilen çok az insan var. diğer taraf da buna güvenerek daha rahat takılıyor. açık ilişkiler bile ne kadar çok artmış durumda ve bu bile normal karşılanır olmuş. millet çiftlere üçüncü olma derdinde hep. çiftlerden ikisinin de haberi olduğu için aldatma olmuyor diye kendini kandırıyor ama bunu yaparken sadakatin olmadığı ilişkileri normalleştirdiğinin farkında değil.
00 Yorumla
Kişilik & Karakter konusunda 2,5b cevap paylaştı. konuda bağımsız senin belin ne inceymiş öyle ya hemcins çıldırtıcı türden :D soruya gelirsek de bence bir gereklilik olarak gözükmüyor. Seçenek çok fazla ve ulaşmak çok kolay istediğin her türde karşı cinsten birine. Ondan. Daha çok anlık hevesler ilgi çekiyor.
01 Yorumla
Soran+1 yılHemcinslerimden çok linç yiyorum zaten..
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
47Cevap
- Kişilik & Karakter konusunda 14,6b cevap paylaştı.
+1 yılAlternatif çok çoğaldı eskilere nazaran. İnsanlarda bir doyumsuzluk hakim. Ruhsal ve bedensel olarak doyuma ulaşmak bir ilişkide bunu bulmak çok zor çünkü insanız ve aklımız hep diğer ihtimallerde kalıyor. Bir yanımız ise süregelen ilişkimizi yitirmek istemiyor. Sorunun bizde olduğunu da asla kabul etmiyoruz
10 Yorumla
+1 yılHem kadınlarda hem erkeklerde. Özellikle şu tiktok mudur ne anasının bilmem nesidir bi çıktı ülkede ne kadar asalak çapsız it kopuk kaşar varsa orada sahne aldı. Bunlara özenenler de oldu. Ne bileyim ya aman benden uzak olsunlar da
10 Yorumla
+1 yılAhir zaman. Hava kirliliğinden değil haya kirliliğinden nefes alamıyoruz demiş üstad Necip Fazıl. İnsanlarda ilk başta Allah korkusu yok oldu yalanı yemek yer su içer gibi söylemeye başladılar bunu normallestirdiler. Sosyal medya sayesinde seçenekler çoğaldı ve insanların birbirine ulaşması kolaylaştı. Sonra bunlar birleşti iç içe geçti yalan hayatlar sahte görüntüler mutluluğu kendi içinde değil de disarda sürekli karşı cinste arayan insanlar haline geldik -kendimi ve benim gibi olanları dışında tutuyorum- Doyumsuzluk arttı çünkü alternatif hep bir köşede göz kırpıyor hem size hem partnerize. Böyle bataklık gibi işleyen bi düzende karakteri sağlam insanlar geçebiliyor bu sınavı. Zayıf olanların yaptığı şeyler belli zaten...
14 Yorumla- +1 yıl
Beklenen cevap gelmis
- +1 yıl
Maalesef doğrular...
- +1 yıl
Nerede baktığimiz onemli
Soran+1 yılÇok haklısınız🌸
+1 yılSadakat neden azaldı ben azaldığını düşünmüyorum eskiden insanlar yapmıyor muydu yapıyordu? Ha yakanma korkusu vardı ama eskiden aldatmak isteyip aldatamayan insanlar vardır bence şu an insanlar daha rahat bir dönemde bundan biz görüp duyuyoruz yoksa sadakatsizlik insanın içinden bilr geçse dünya var olduğundan beri olan bir gerçek.
12 Yorumla
Soran+1 yılAldatmak bile istememeli.
Konu yapamamak değil ben yapmam yanımdakine sadığım olmalı- +1 yıl
Aynen öyle misal ben eskiden çok sadık bir insandım şu an kimseye bağlanmak istemiyorum rahat ilişkiler yaşıyorum karşımdakine de bunu en başından belirtiyorum oda onaylarsa devam ediyoruz
+1 yılŞeytan 2 yüzlüdür o yüz bi kız ne kadar çirkin olursa olsun ona yüzünü güzelmiş gibi gösterir ama evlilik aşamasına gelince şeytan yer değiştirir ona o kızı çok çirkinmiş gibi gösterir etrafdakileri çok güzel gösterir insana nefisde buna uyar ve şeytan kandırabildiğini evlenmekden vazgeçtirip zinaya yönlendirir
15 Yorumla
Soran+1 yılKendi sadakatsizliğinizi şeytana yüklemeyin böyle avunmayın sevene sevdiği hep güzel gelir.
- +1 yıl
Bu benim sadakatsizliğim değil her insanın üzerinde nefis taşır her insanı da bi anda şeytan aklını çeliverir he şu devirde zaten çok kolay şeytanın işi
Soran+1 yılBenim niye çelemiyo başkasına ilişkim olunca yanlışlıkla bile bakmıyorum 😶🌫
- +1 yıl
Senin aklını da belki evlenince veya başka zamanda çelebilir o senin nefsine bağlı tabi her insan nefsine kapılır demiyorum ama şu zamanda herkes zaten çığrından çıkmış durumda 16.17 yaşındaki liseliler bile yol üstünde neler yapılıyor edep diye bişey kalmamış
Soran+1 yılBen karaktere yüklerim siz şeytana. İyi günler
herkes s*alak libidosunun peşinden gidiyor çünkü
f*antezi arıyorlar
saçma sapan cinsel ilişkiler yaşıyorlar, cinsel isteklerine yenik düşünüyorlar resmen, bilmiyorum bu bana çok çok a*cizce ve z*avallıca geliyor
diğer bir yandan da duygu olarak aldatmaya değinirsek de başkasına bir duygu besliyorsan demek ki ilişkinin olduğu kişiyi sevmiyorsun demektir, iki kişi aynı anda sevilemez çünkü, o zaman bitir kardeşim niye seviyor numarası yapıyorsun ki
ha bi de aldatan kişiler övünüyor ya da şey ben bu kadar kişiyle yattım, şu kızla bunu yaptım keza kızlar da aynı şekilde övünecek bişey gibi söylüyorlar resmen, hiç yapmamış biriyle de dalga geçiyorlar falan
çok saçma00 Yorumla
+1 yılSadık erkek hala sadık.
Sadece iradesiz olanlar çok büyük bir sınavda ve hepsi kalıyor 😂😂21 Yorumla
Soran+1 yılSadık olan insana denk gelmekte şans..
Seçenek çok fazlalaştı. Asosyal bir insan bile instagram veya herhangi bir platformu indirse bir günde onlarca kız erkekle flörtleşir sonrasında buluşur. Durum böyle olunca bağlılıkta kalmıyor, ciddi ilişki isteyende pek kalmıyor erkek tarafında. Kızlar erkeklere nazaran harbiden hala temiz diyebilirim. Genellikle ciddi ilişki ve duygusallık ön planda sizde. Erkeklerde durum içler acısı. Benzer benzerini çeker nitekim, bakalım bize kim denk gelecek ciddi ilişki konusunda skkskdk
00 YorumlaSevginin ne demek olduğunu unuttular, basitleştirdiler. O kadar sıradan hale getirdiler ki, biraz gözlerine hoş geleni "aşığım" kalıbına soktular. Kısaca saçmaladıkça geldikleri yer bu. Duyguların basitleştirilmiş olması üzücü. İnsanların bir-birini kaybetmeyi bu kadar rahat göze alabilmesi ironik.
00 Yorumla
+1 yılSadakat azalmadı artık bir şeyleri ulaşmak o kadar kolaylaştı ki insanlar bir çırpıda elindekini bir kenara bırakıp bir yenisine geçiyor yani istediği zaman oyuncak alabilen çocuk gibi düşün oyuncak alıp 5 dakika oynayıp ondan sonra fırlatıp atıyor niye geri de bir tane daha var yenisini istesek onu da alabiliyor eskiden bu böyle değildi eskiden bir şeye ulaşmak zordu insanlar elindekinin kadrini kıymetini biliyordu
00 Yorumla
+1 yılCiddi ilişki insanı yoruyor bir müddet sonra gecelik ilişkilere ya da flörtlüğe kayıyor herkes.
12 Yorumla
Soran+1 yılYormaz ya seviliyosan bence
- +1 yıl
Ciddi ilişki eninde sonunda yıpratıyor bunun süresinide bilemem ama Türkiyede artık flörtlük kavramı yayıldı ve çoğu kişide bundan memnun :D
- Kişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılKimse de sadakat kalmadi ondan önce adam insanlik kalmadi artik millet o kadar insanliktan uzak ki hayvan desen degil yaratik desen ne tür yaratik belli degil ama insan degil bu millet orası kesin
10 Yorumla Seçenek çok. Kriterler yüksek. Herkes kendini mükemmel zannediyor. Her kıza yüz tane mesaj geliyor sosyal medyadan. Bakıyor sorguluyor. Sonrasi belli
10 YorumlaEkonomik gelir düzeyinden. çünkü her iki tarafta güzel mekanlara gitmek istiyor eee o mekanlar da her şey pahalılaştı ve bundan dolayı da gözleri hep başkalarında diye düşünüyorum yani anlattığına göre.
01 Yorumla
Soran+1 yılMesela yolda yürüyorum dikkatimi çekiyor yanında sevgilisi var, başka kızlara bakmaya çalışıyor. Göz teması kurmaya çalışıyor yazk
+1 yılNefissiz insan çoğaldı, gelişigüzel yaşanıyor artık.. Kimse duygularına hakim olmak istemiyor..
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 10,7b cevap paylaştı.
+1 yılBence hala var , fakat insanlar sadık olacak birini hayatına almak istemiyor.
Çünkü kendilerine özgü bir hayat değil , kıskandıklari hayatı yaşamak istiyorlar.
Sosyal medyadan görüp hayatını değiştiren çok insan var.00 Yorumla
+1 yılNur suresi 26. ayette geçen, "Temiz kadınlar temiz erkeklere, kötü kadınlar kötü erkeklere yakışır
02 Yorumla
Soran+1 yılBazı insanlar imtihanda, oluyor kimin temiz olduğunu bilemezsin Allah karakter kirliliği vermesin
- +1 yıl
Ya şükürdür ya da imtihan Allah herkese hayırlısını versin sen kendini koru Allah korunmuş kişi nasip eder kaderi değiştiren dua dır güzel günler için dua et
+1 yılÇünkü sadakati, vefayı unuttu insanlar. Sevmeyi sadece efsane sanan, aşık oldum diyerek arzularının esiri olan insanlarla dolu çevremiz
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılTatminsizlik, açgözlülük, yasak olanın cazibesi, eldekiyle yetinmeyi bilmemek, daha iyisine açık olmak
00 Yorumla
+1 yılBu tabir cok kaba olucak ama yedekler çok insanalara göre ve bu cok yoruyor. Art niyet önemli
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 727 cevap paylaştı.
+1 yılKişilerın oncelıkle kendilerıne saygısı olmalı bu yoksa karaktetsız de olur sadakatsız de vs..
00 Yorumla Bence önceden de çok vardı sadece ayiplandigi için ilan edilmezdi. Şimdi neredeyse aldatana madalya takılacak.
01 Yorumla- +1 yıl
Eskiden kapali kapılar ardinda olurdu
+1 yılSevdiğim adam evli ve 2 çocuklu çıktı, sen düşün artık.
012 Yorumla- +1 yıl
Adam guzel kariyerli iyi ortami olan biriydi dimi
- +1 yıl
@bilisimzirvesi iyi bir kariyeri var ama iyi bir ortamı yok.
- +1 yıl
Bence sen adam kariyer ve olgun olmasından etkilendin
- +1 yıl
@bilisimzirvesi ben bana olan ilgisinden etkilendim.
Soran+1 yılTamam artık yazma abi ya valla çok bildirim geliyor
Soran+1 yıl@Bükreninsorusu insanlar maalesef aile yapısını da çöp ettiler 😞
- +1 yıl
İnsanoğlu herşeyi mahveder zaten.
Soran+1 yılNasıl öğrendiniz
- +1 yıl
İlk öğrenen annem di, tabi ilişkimizi bilmiyor ama kendisini tanıyor. Tesadüfen ortak bir tanıdıktan duymuş ve laf açılınca babada söyledi evliymiş çocukları varmış diye.
- +1 yıl
*banada
Soran+1 yılKurtulmanıza sevindim 🙏herkes bunu yapamıyor. Bazıları hatta ne adamı ne de adam onu bırakmıylr evli olup benle de konuşmak isteyen oldu mide bulandırıcı Allah iyilerle karşılaştırsın kuzum🥰
- +1 yıl
Düşünsene adamın 12 yaşında kızı var.
+1 yılHerkes başka şeyler derdinde afedersin ama 😑. Sevgi yalan oldu..
01 Yorumla
Soran+1 yılUsanmadan herkese yazıcan dimi @bilisimzirvesi
Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Çok basit her şey basitleşti insanlarda... günübirlik ilişkiler çoğaldı ve kolaylaştı..
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılSeçenekler çoğaldı. Ama gerçekten seven birinin tek bir seçeneği vardır..
00 Yorumla genişlik geldi herkese utanma duygusu kalmadı karakter desen yerlerde
00 Yorumla
+1 yılBurada da gördüğüm kadarıyla doyumsuzluk ve heyecan arayışı yüzünden
00 YorumlaÇünkü insanoğlunun en yakınına bile güveni kalmadı. Herkes menfaati peşine takıldı.
00 Yorumla
+1 yılHerşeyin daha iyisini elde edebilirim algısı var insanlarda doyumsuzluk sonucu böyle bir çöplük
00 YorumlaGerçekten öyle artık ne sevgi kaldı ne duygusallık ne de sadakat☹️
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. Güzele bakmayı sevdikleri kişiden daha çok seviyor insanlar.
00 YorumlaMaalesef günümüz ilişkileri mendil gibi kullan at olmuş. Ama sadık olan erkekte var kadında
02 Yorumla- +1 yıl
Mendilin bile asaleti var
+1 yılEkonomi kötü olunca herkes paraya yönelir oldu bu yüzden
00 Yorumla
+1 yılKaraktereizler değer göruyor ve sevgili demek senin hiçbirşeyin
00 YorumlaSadakatin ne oldugunu bilmeyenler düşünsün. Anlamayanlar düşünsün.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılÇoğu evlilik dışı ilişki yaşar oldu kadın erkek farketmez evlilerle birlikte olmayı normal bulur oldu sebep bu bence
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 724 cevap paylaştı.
+1 yılKarakter meselesi arkadaş, gerçekten değer veren insanlar böyle şeyler yapmıyor ama gel de bul bakalım bulabiliyorsan 😂
00 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 933 cevap paylaştı.
+1 yılKimse elindekinin kıymetini bilmiyor artık
01 Yorumla- +1 yıl
Yoksa daha iyisi hep bir secenek olarak vzr mi?
- Kişilik & Karakter konusunda 7,5b cevap paylaştı.
+1 yılyanındaki sevgilisi o erkeğin ya tipine gelir ya cebine :D
00 Yorumla Ben iki sevgilim vardı birini aldatınca ikisinde aldatılmış oldu şu an benden ayrılıp ikisi arkada olmuş kurtuldum ikisindende ne mutlu bana şu an
01 Yorumla- +1 yıl
46 yaşına gelmişsin ama gelişimini henüz tamamlayamamissin ne acı. Buraya gelmiş marifet gibi iki tane sevgilin olduğunu söylüyorsun bir de utanmadan. Sen ve senin gibiler ömür boyu gerçek sevgiye hasret kalacaksınız israfsınız cidden ya israf
+1 yılİnsanlar her şeye ulaşalir oldu aslında her şeye ulaşmaktan ziyada sevgiyi maddiyata döktü huzuru maneviyat yerine 2 dk zevkler için sevdi...
00 Yorumla
+1 yıl2023 yılında yaşıyoruz farkındaysan eski tarihte değiliz herkes birbirine güvensin dimi
02 Yorumla
Soran+1 yılNasıl güvnicez
- +1 yıl
Güven kısmı sıkıntı işte bu zamanda iyi analiz etmeniz gerekecek :))
Kritersiz, yüzeysel insanlar yüzünden
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılİş arkadaşım aynı anda 3 kıza yürüdü üçümüze de aynı umutları verdi üstüne üstelik evlenmiş boşanmış ve karısından çocuk bir yapmamış bir gün terk ederim çocuk ortada kalmasın düşüncesiyle
00 YorumlaSevginin anlamı kayboldu hep feministlerin yüzünden
00 Yorumla
+1 yılSadakat aramadan seviyorum artık✨
11 Yorumla
Soran+1 yılO kadar ümit kestim diyosun🥲
Kişilik & Karakter konusunda 1b cevap paylaştı. ahlaksızlaştık tyozlaştık daha ne olsun
00 YorumlaNefis daha cazip geldiğinden azalmıştır.
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 4,2b cevap paylaştı. İnsanlar değişti zaman
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 447 cevap paylaştı. Var gene ya.. O kadar da kötü değil.
00 YorumlaSosyal medya her şeyi hemen tüketmeye çalışma
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılKötü zamanda yaşıyoruz
00 Yorumla
+1 yılEskiden aldatmak bu kadar kolay değildi
00 Yorumla
+1 yılUlaşılabilirlik arttı
00 YorumlaGüven yok yalan konuşan çok
00 Yorumla
+1 yılİnsanlarda karakter sıfır olduğu için normal
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 887 cevap paylaştı. Dizilere özenen gençler sayesinde
00 Yorumla
+1 yılAdam kalmadı kadın erkek fark etmez
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 3,8b cevap paylaştı. Bir şeyler daha basit hale geldi. Ulaşmak kolay.
00 Yorumla- Devamını Gör (21)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat