Ben şahsen küsmem ama yazma diyene yazmam, konuşma diyenle konusmam. 😂

Ben şahsen küsmem ama yazma diyene yazmam, konuşma diyenle konusmam. 😂

Eşimle bu güne kadar hiç kesmedik. Tabii ki tartismalarimiz olmuştur kimse dört dörtlük degil ama asla kuş kalmadık. 10 dk sonra ortada bir şey yoktur. Konusuruz hallederiz. Ya da ben trip atarım asla dayanamaz bana telafi eder ortadaki sorunu...
Küs**
Teşekkür ederim.
Ne küserim ne de trip atarım. Hoşuma gitmeyen neyse kibar ve sakin bir şekilde uyarırım. Tekrarlanması halinde biraz daha keskin olurum sadece, ama haklılığın tadını çıkarıp kimseyi cezalandırmaya kalkışmam. Karşımda beni anlayacağına kanaat getirdiğim biriyle ilişki yaşarım ancak zaten. Beni anlayacağını düşündüğüm birine de bir serzenişte bulunurken ayarsız davranmayı kendi aklıma ve karakterime yakıştırmıyorum.
Ota bok@ küsmem ben.
Ortada büyük bir sebep olması lazım.
Aksi tamir edilecek şeyleri tamir edilemez hale getiriyor.
İyi naz yaparım ama 😀
Yıl dönümünü unuttu diye küsmem mesela ama saygısız bir davranış için ödeyeceği bedel büyük olur.
Bu örneklerin arasında büyük fark var, fark ettiysen.
Verdiğim örnek ot b@k kısmını anlatmış olmalı 😂
😂😂😂Rice ederim
Küserim ben, net. Kırmasın beni, incitmesin. Yani o tribi atarım, tavrımı koyarım, gerekirse konuşmam o konuşmadığı müddetçe
😅🤦♀️
Teşekkür ederimmm 🥳
Cevap
13Cevap
Genelde küsmem alınırım o da uzun sürmez. Kırgınlık daha çok etkiliyor beni geçmiyor
Hayır ben küsmem tabi ki de.. çünkü eşim veya sevgilim olsaydı onu üzecek bir şey yapmazdım tartışsak bile ben alttan alırdım ve küsmek de bana olgunca gelmez zaten sorunları her zaman için konuşarak çözmek daha güzeldir benim için..
Küsmem en fazla 5 dakika sonra hiçbir şey olmamış gibi davranırım 🙃
Küsmem, çok kızınca bile yine yazarım konuşurum ben. Birlikte çözebiliriz çünkü ancak
Muallimelikle bi alakası yok tabi 😊 küs kalmanın bi anlamı yok diye düşünürüm hep, hayatımdaki insan benim için her şeyden ötededir. İlişki bizim ilişkimiz, sorun bizim sorunumuzsa elbette konuşup çözeceğiz, ilişki de böyle yürür zannımca zaten😊
Bu ilişkinin dinamiğiyle alakalı aslında, karşıdaki kişi de istemeli yürütmeyi, küs kalmamayı, sorunu çözmeyi. Ben şanslı kısımdayım bu konuda, ben adım atmasam balım adım atar çünkü 🥰
Kadın milletinin trip atmadığı nerde görülmüş ayol😂
Beni bozar kabul edemem🤭
Çocuksu küsmelerin değil haklı intikamların kadınıyım.
Eski eşim boşanalı 2 yıl oldu
İyice küfürlerle hakaretlerle onu bir güzel kalbini kırdım
Bir daha KONUŞMADIm
Hatta engelledim
Uzaklaşma verdim.
Küsmem trip atarım hemde biraz fazla atıyorum ama bu da ona ne kadar değer verdiğimi gösteriyor. Umursamasam hiç tepki vermem konuşmam. Trip atmam bana göre olumlu bir gelişme
Küserim ama küsmekte sıkıyor belli bir süre sonra uzun süre küs kalamıyorum bu durum beni sıktığı için
Detayda gördüm kendimi
Küsmek değil de bir şeye çok kırılıyorsam yazmamayı tercih ediyorum. Kendi de yanaşmıyorsa düzelene kadar iş işten geçmiş oluyor.
Küsüyorum valla eşime sonra küsünce onun yanında oturmuyorum kaçıyorum başka odaya ben kaçınca oda bana trip atıyor birde oturmuyon yanımda diye küstürme mademm
Kolay kolay küsmem ama olay büyükse küserim evet.. Gönül almayı bilmeli insanlar..
Ufff hemde nasıö aylarca konuşmaya bilirim taki kendisi arayana kadar beni ben eşşeklik yaptım beni affet diyene kadar
Hemde nasıl keçi deki inattan beter inat var bende 😂😂
Küserim, trip atarım, kavga da ederim ama sonra hemencik yelkenler suya , kıyamam ☺️☺️
Küsme değilde;Kırgınlıklar olur dolayısıyla da soğuk mesafeler
Küserim 😄
İnsan en çok onlara küser çünkü insan sevdiğine kırılır bozulur
İkisine de küsmüyorum 😂
Küserim , kavga ederim cadaloz gibi olurum valla
Bir şey olmaz sonra barışırım sşdşfösödkf
Biraz öyleyim 🙄
Dpgpdld
Kurban olsun bana
Trip atarım ama küsmem 😂
Tabikiii😎
Başlarda evet ama belli bir seneyi devirince zor ya.. çoluk çocuğa karışınca küsmek zor oluyor🙂
resimde küsmüş gibi durmuyor :D
Ya küserim de hemen geçiyor.. özleyince duramam
Küsmem ama tavır değişikliğine giderim.
Evet küserim, trip atarım
Çok kırarsa evet küserim
Küserim.. 🥲
Bence sevdaya dair.. 🙈🥰
Kirildiysam trip atarim
yok olsa da kusmem yollarim
Küsmem ama naz yaparım
Küsmek olmazsa olmuyor
Sevgilime kıyamam asla
Küsmek biraz da naz için yapılır.
Ben kıyamam sevgilime
Küsmüyorum, görmezden gelirim sadece
İnsan sevdiğine kırılırmış. Bazen de küsermiş.
Kızsam bile küsmem asla küsmek güzel bişey değil
küserim
Merak da mı etmezsin? 😂
ederim ama bu küsmeyeceğim anlamına gelmez 😀
Hahaha, merak ettiklerini nasıl ogreneceksin o zaman 😂
küsmeme engel değil öğrenemesemde küserim 😂
Merak , kusmekten daha keskin bir duygudur. Merakina yenik düşüp barisirsin bence 😂
barışmam demedim ki zaten 😂
Sen küsme en iyisi, triple kalsın 😂
niye be 😂
Uzun süre merak etmek zorunda kalmazsın diye 😂
kırılırsam küserim konuşmam
Küserim
Hayır
Evet küserim
hak ettiyse küserim
Küserim ben
Küserim
Maximum 30 dk